Cum oamenii pot opri obiceiurile proaste de dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Are viața ta amoroasă pare ca o serie de filme proaste?

Fie că sunteți fixat pe un tip de fată care nu va fi potrivit pentru tine, sau să vă păstrați strici acele primele câteva date cu mișcări care nu va câștiga inima ei, vă puteți transforma în continuare lucruri în jurul și găsi adevărata ta dragoste.

load...

1. Uita de dvs. „de tip.“

Ar trebui să fie evident pentru tine după câteva relații eșuate, o duzină de rău datare experiențe, și o sută de gloanțe pentru femei se apropie doar că tipul ideal nu este faptul că în tine. Este timpul să crească și să se uite la lucrurile care contează cu adevărat.

„Tipul“ ți-a plăcut în revistele adus în baie când aveai 15 ani nu va da în mod necesar aceeași experiență mare în viața reală.

Dacă credeți că tipul are nimic de a face cu un aspect, culoarea parului, marimea sanilor, etnie, ochi, sau tinuta , atunci aveți o problemă serioasă. Bazați - vă preferințele în jurul valorii de calitatile interioare ale unei femei si s-ar putea avea mai mult noroc.

load...

Nu poți înțelege de ce toate aceste Mamas hoochie sexy sa dovedit a fi cautatori de aur? Ești sigur că următoarea va fi diferit? Ai putea avea dreptate.

Sfat: Încercați să căutați o iubita care arata un pic conservator la exterior. Ea ar putea fi salvarea tuturor dragostea ei pentru tine.

„Singurul care poate rupe

de obiceiurile proaste de datare este tine.“

Femeile nevoiașe 2.Avoid.

Unii oameni invata ei pot gasi femei cu ușurință în cazul în care dau seama cum să identifice pe cei nevoiași și să le ajute. Poate că sunt întotdeauna recent părăsită de tipi pe care tocmai el , însă trebuie să aibă loc și simt iubit.

Vei avea noroc cu ușurință și ea vă va da îmbrățișări uimitoare și pasionați (și, uneori, înlăcrimate) sărutări. Dar, odată ce ea nimicește toată puterea ta și începe să se vindece, ea va deschide ochii și mergi mai departe.

load...

S - ar putea să fie în jos pe norocul ei și au nevoie de un loc pentru a rămâne sau nevoie de bani pentru a repara masina ei sau hrăni copiii ei. S - ar putea ea da unele apreciere sexuală prea, dar este nevoie de o inima sanatoasa pentru a simți dragostea adevărată.

Dacă sunteți construirea unui model de eșec în jurul valorii de femei nevoiașe, doar amintiți-vă că ceea ce vine prea ușor, dispare cu ușurință, de asemenea.

3.Take timpul cu femeile de valoare.

Nu vă grăbiți datele în dormitor. Femeile iubesc sexul la fel de mult ca și tine, astfel încât să poate fi în măsură să le ply cu câteva băuturi și să le ajunge la toate renunțe înainte de a le-ați câștigat-o.

Ea nu se va uita la faptul că o victorie în dimineața următoare modul în care va fi. Ea se va simți ca și cum ea însăși nu a reușit, iar ea poate simti ca si cum ai tratat-o ​​ca mai mică decât doamna ea.

Curtenia nu este despre sex. Dating este despre găsirea unui parteneriat bun și apoi construirea unei relații, care va include în cele din urmă o mulțime de sex.

Concentrați-vă pe prietenia și construirea unei legături mai întâi, și ea va sări în cele din urmă în web păianjen.

4.Don't continua să faci aceleași lucruri de peste si peste.

Știi că tot ceea ce o faci conduce întotdeauna la Dumpsville. Faceți cunoștință cu fiecare nouă femeie cu un ardezie curat și o abordare proaspătă, și de a face datele dvs. Speciale doar pentru ea.

Nu merge la același restaurant unde luați întotdeauna femeile la datele primele, chiar dacă toți place și lucrurile sunt bune pentru o vreme.

Întreabă-i ce ii place, găsi unele interese comune, și ieși din zona de confort și în al ei. Fii un domn în orice moment. Nu vorbi despre tine. Ia-o vorbind despre ea și lucruri pe care ea se bucură.

Ascultați cu atenție și să învețe. Află ce se caută în băieți și ceea ce nu-i place despre unele dintre datele sale din trecut cu alți tipi.

Fiecare femeie este unica, asa ca nu le trata ca minnows identice într-o găleată. Nu te gândi la ea ca „fata“. Ia să o cunosc ca „Janice.“ Cheam de numele ei, și pentru a satisface confortul ei și ușurință.

Fă-un punct pentru a învăța ceva special și unic despre ea, iar apoi face sa se simta la fel de specială ca și ea.

Există o sută de direcții diferite, am putea lua această discuție, dar singurul care te poate rupe de obiceiurile tale proaste este datare tine.

Nu da vina femeilor pentru eșecurile tale, și într-adevăr să încerce să identifice modul în care relațiile nereușite și datele au progresat.

Gândiți-vă ce firele comune ar putea fi cu relațiile pe care a avut cu diferite fete și în cazul în care au început să meargă prost. Atunci fă ceva diferit.