Cum de a obține un burlac să se stabilească

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă doriți să obțineți un cowboy să se retragă din rodeo, l - ai cumpăra o fermă. Dacă doriți să obțineți un bucătar - șef să se retragă din afaceri restaurant, l - ai construi o bucătărie de stat-of-the-art și să aducă întreaga familie peste pentru cina în fiecare duminică. Dacă doriți să obțineți un burlac confirmat să se stabilească și să se căsătorească, l - ai oferi o viață prea bună pentru a refuza.

Exista trei lucruri care fac un om respinge avantajele căsătoriei în favoarea vieții ca un burlac:

  1. Promițând să renunțe la sex cu toate celelalte femei... Pentru totdeauna.
  2. Angajându să rămână cu aceeași zi după zi femeie... Pentru totdeauna.
  3. Temându-se că va pierde independența de a se bucura de stilul de viață pe care o iubește... Pentru totdeauna.

Este nevoie de o femeie unică și specială (ca tine) să-l scoate, dar, ca orice bun loc de muncă de vânzări, este doar o chestiune de a depăși obiecții.

load...

Sex.

Problema mulți celibatari au cu fiecare prietena este simplu: Ea nu este de șapte femei diferite. Dacă ea ar putea fi o altă fată în fiecare zi a săptămânii, el va avea nici o problema stau cu ea pentru totdeauna. Asta nu este o problemă pentru o fată ca tine.

Poți fi un cowgirl in blugi si codite o zi, o iubita într-un țăran de bumbac rochie următoare, și o starleta plin de farmec pe week-end. Doar asigurați-vă că fiecare dintre fetele sale ca un soi diferit de sex.

Unul poate fi dulce și supusă, poate fi obraznic și insațiabilă, și alta poate fi o dominatoare la limita pe tocuri înalte, ciorapi și jartiere.

load...

Cu toate acestea o faci, nu lasa viata sau de sex a lua plictisitoare. Păstrați - l ghicitul prin experimentarea cu un aspect diferit, personalități sau stiluri sexuale. Sau cel puțin să se distreze și să păstreze lucrurile proaspete. El trebuie să știe sexul va fi abundent și uimitor.

„Să-l văd toate căile vieții lui va

să fie mai bine și mai completă cu tine în ea.“

Angajament.

El nu are nici o problema comite o cariera sau la un joc de golf săptămânal cu băieții. Cu cât vă poate deveni o parte integrantă a vieții sale, cu atât mai ușor va fi pentru el pentru a obține confortabil cu ideea de a se trezi lângă tine în fiecare zi.

Asigurați-vă trezi o experiență plăcută. El va veni să depindă de sărutări matinale bune și atingeți licitație. Oameni ca sexul de dimineata mult mai mult decât femeile par sa, initiati o dată într-un timp înainte de alarma se stinge.

load...

Ia un interes în hobby - urile sale și să sprijine sale de fotbal sau de jocuri de golf. Au masa împreună și du - te la magazin împreună.

Ia să cunoască și să-și iubească familia și prietenii săi, de asemenea. Deveni parte a realității sale, și apoi face o scuză pentru a merge și a sta cu sora ta, pentru câteva zile, astfel încât el poate simți cum viața rece și goală este fără tine.

Independenţă.

Nu-i port pică timpul singur, la locul de muncă sau cu băieții. Da, trebuie să existe o limită și trebuie să existe o multime de timp pentru tine. Dar ușura-l în ea, și întotdeauna lasă-l camera pentru a rula liber sau el te va displace.

Niciodată nu bate la cap și de a folosi întotdeauna stimulente și farmec pentru a obține calea ta, mai degrabă decât edictului sau furie.

Se lasă să- l pentru a decora pestera lui om în verde și auriu. Nu harpă despre dependența lui Xbox în timp ce joacă, dar adresa într - un mod blând mai târziu. Imbratisati familia sa și să accepte ofertele sale atunci când vă cere să vină de-a lungul, chiar dacă este vorba de drumeții sau alpinism.

Fii cel mai mare fan și susținător său, nu mingea și lanțul său.

Un cowboy adevărat într-adevăr nu renunță la rodeo împreună, și nu trebuie să se aștepte un om să renunțe la viață așa cum o știe pentru căsătorie. Trebuie să-i oferi tot ce are acum, plus toate avantajele de a fi cu tine.

Lasă-l să vadă toate căile vieții lui va fi mai bine și mai completă cu tine în ea, și îl vei avea pe un genunchi înainte de a știi.