Cum să obțineți numărul unui tip gay

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Obținerea unui număr dintr - un atractiv membru al sexului preferat este întotdeauna enervant, dar este de două ori mai supărătoare atunci când trebuie să mai întâi să înțelegem dacă acea persoană atrăgătoare este:

  1. Atras de sexul.
  2. Atras pentru tine în mod specific.
  3. Singur.

Imaginind toate asta poate fi un pic mai complicat, dar este greu de imposibil.

E homo sau drept?

Aceasta este prima întrebare pe care trebuie să răspundă înainte de a obține numărul unui tip. Uneori va fi dificil să-i spun și, uneori, nu. Context tinde să joace un rol foarte important aici.

load...

De exemplu, este mai ușor să știi orientarea unui om, atunci când l-ai întâlni, prin intermediul prietenilor, colegilor, familiei sau altă structură socială.

În timp ce poate fi dificil să știi orientarea unui om , dacă - l vezi într - un magazin de cafea sau să- l întâlnesc pe stradă, dacă e cu persoane pe care le cunosc, atunci tot ce trebuie să faceți este să întrebați acei oameni pe care echipa sa joacă pentru.

Dacă te întâlnești cu un om într-o situație socială (cum ar fi un bar), dar nu știi oamenii că e cu, puteți să le cereți și vor probabil să-ți spun.

Desigur, dacă întâlnești un om într-un mediu în favoarea gay (cum ar fi un bar gay sau club), atunci aveți o idee destul de bună a orientării sale.

load...

Cu toate acestea, încercați întotdeauna și de a pune pe cineva în jurul lui, ca medii în mod tradițional gay și în mod tradițional drepte încep să se amestece împreună mult mai mult decât au făcut-o în urmă cu cinci la 10 ani.

Dacă nu aveți pe nimeni în jurul tău să întreb care ar putea ști orientarea lui, atunci vei avea nevoie să-l scoatem din el singur. Acest lucru nu trebuie să fie dificil și nu trebuie să fie o afacere mare.

În general vorbind, dacă vorbești despre viața ta amoroasă proprie sau experiențe în lume dating, într - o manieră informală și improvizat, cei mai mulți alți oameni, gay sau drepte, vor urma cu un nivel similar de specificitate.

„Cere numărul unui om înainte de voi doi sunt pe cale să se despartă,

și să continui conversația după ce obține numărul lui „.

Este el atras de tine?

După ce ați determinat omul tău e homosexual, e timpul să ne dăm seama dacă el este interesat de tine.

load...

Există un milion puțin spune vă puteți ridica pe pentru a vedea daca un barbat te place sau nu, dar în loc de a confunda-te încearcă să memoreze și amintiți-vă toate acestea, în acest moment, să acorde o atenție la următoarele semnale.

1.Is el sta aproape fizic pentru tine sau păstrarea distanței lui?

Acordați atenție apropierii lui, și să acorde o atenție la modul în care se schimbă atunci când trecerea mai aproape de el sau departe de el și când te apleca înainte sau înapoi.

Mai aproape de un om va ajunge la tine, cu atât mai mult te place. Există niște tipi timizi , care va rămâne închis fizic off , chiar în cazul în care vă place, dar în general, proximitatea este un bun indicator de interes.

2. Este el continuă să vorbească cu tine?

Da, unii oameni sunt mai prietenos decât altele, dar, în general vorbind, atâta timp cât un om continuă să vorbească cu tine, chiar dacă l-ai da o afară nu, atunci el te place si este interesat.

Noțiuni de bază numărul lui.

Aceasta este cea mai ușoară parte din întreaga experiență. Dacă știți că un om este homosexual, iar dacă știi că e interesat de tine, apoi cere numărul său va fi ușor.

Fii simplu , să fie directă, și să fie lumină cu privire la aceasta. În loc de a obține foarte grave, întreabă „Ai vrea să obțineți o băutură sau o ceașcă de cafea de ceva timp?“

Aceasta nu trebuie să fie mai complicată decât atât, și de multe ori dacă încercați să-l complica si mai mult, vei eșua pur și simplu.

Ca o notă finală, cere numărul unui om înainte de voi doi sunt pe cale să se despartă, și să continue să vorbească cu el și să păstreze conversația merge după ai numărul lui.

Procedând astfel, face ca totul se simt mai natural și confortabil decât în ​​cazul în care doar te-ai dus pentru numărul imediat și apoi a fugit.