Cum să obțineți și să păstrați o amantă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În primul rând, vreau să încep prin a menționa acest articol nu este despre cum să trișeze pe partenerul actual.

Acest articol este mai mult despre femeile pe care le poate insela cu, femeile care vor continua să aibă o aventură cu tine, chiar dacă sunteți căsătoriți cu copii.

Este important să rețineți că acest articol nu poate fi moral, și cu siguranță ar trebui să fie considerate ca fiind de divertisment mai mult decât orice altceva.

load...

Nu recomand insela partenerul (poate fi o sotie sau prietena), dar , în cazul în care circumstanțele cere ea, acest articol ar trebui să dovedească destul de util.

Recent, am fost pus această întrebare o mulțime de oameni care au probleme cu soțiile lor. Cei mai mulți dintre ei susțin că nu pot face sex cu partenerii lor (din diferite motive) și că, cel puțin amploarea lor, justifică înșelăciune.

Deoarece oamenii sunt concepute genetic pentru a „răspândi sămânța ta“, o soție care nu stinge nu este neapărat singurul motiv pentru înșelăciune.

Cei mai mulți oameni doresc doar sa faca sex cu mai multe femei și ei simt această nevoie adânc în interiorul lor. Este ceva care este încorporat genetic în ADN-ul nostru, și poate fi controlat doar prin voință pură și determinare.

load...

Nu am fost niciodată forțat în această situație, mai ales pentru că am făcut mereu lucruri clare de la început și au intrat în relații ocazionale, care mi-a permis să aibă mai mulți parteneri sexuali în același timp.

Cu toate acestea, din cauza muncii mele, am avut norocul de a întâlni destul de câteva dintre aceste femei (și bărbați) pe tot parcursul vieții mele.

De ce o amantă?

Mulți s-ar putea crede orice femeie poate fi transformat într-o amantă. Acest lucru este corect într-o anumită măsură.

O amantă adevărată este cel care știe că au o relație principală și știe locul ei ca o amantă în viața ta. Dacă te culci cu două femei , dar ei nu știu despre unul de altul, ceea ce înseamnă că doar te joci două femei în același timp.

Frumusetea amanta este de fapt ea acceptă situația ei și nu cere mult de la tine.

Acest lucru vă oferă posibilitatea de a păstra partenerul actual (cel pe care se presupune că iubești și poate avea copii cu) în timp ce întâlnirea sexuale ocazionale cu cealaltă (și, poate, mai tineri) o femeie.

load...

Într-o situație în care ai o soție și copii (sau o prietena foarte exigent), este foarte greu să dormi cu femeile aleatoare în mod constant, deoarece acest lucru este un proces foarte consumatoare de timp.

Acesta este motivul pentru care cel mai bun pariu este de a avea o amantă. Ai nevoie doar de a pune în efort o dată, și apoi te poți întoarce la ea ori de câte ori doriți.

Profilul amantă.

Tipul de femei care sunt amante bune se concentrează asupra carierei femeilor mai tinere (22 la 26) care doresc să fie independenți. Practic, acestea sunt femei care doresc să facă totul singuri și nu au nevoie de un om să aibă grijă de ei.

Aceasta este ceea ce trebuie să caute și acest lucru este în cazul în care aveți nevoie pentru a începe. Ei stau de obicei în baruri și lounge-uri se arunca cu capul pentru tinerii profesioniști.

Aceste femei sunt, de asemenea, predispuse la care se încadrează pentru bărbați mai în vârstă, deoarece ei cred că toată lumea vârsta lor este imatur. Dacă sunteți vârsta ei, trebuie să demonstreze maturitatea restante și să nu ofere niciodată să aibă grijă de ea.

Într-un fel, aceste femei își asumă rolul omului, așa că este absolut esențial ca să le trateze ca pe un egal exactă.

Le place sa vorbesc despre munca lor și sunt în general mai informați decât majoritatea femeilor care le îndeplinesc. Când a fost întrebat despre relații, ei vor evita adesea prin a spune că sunt doar distrez, nu caută nimic serios, etc.

Este important să rețineți acest lucru nu este neapărat ceea ce doresc, dar ei folosesc aceste linii pentru a se diferenția de mentalitatea „se căsătorească cu mine“, pe care le văd ca o slăbiciune.

„Pentru ea menține fericit, asigurați-vă

să păstreze lucrurile clar de la început „.

Cum să o obține.

Știu o mulțime de fete care sunt amante, iar cel mai bun pariu este de a merge pentru cineva tânăr (22-26), indiferent de vârsta ta. La această vârstă, ei cred că cea mai mare parte despre cariera lor și nu-și dau seama ceea ce intra in.

Dacă acestea sunt de peste 30 de ani, va fi din ce în ce mai greu să le păstreze ca o amantă, sau s-ar putea găsi doar le obține gravidă, deoarece ei doresc un copil.

Ridicarea una dintre aceste femei nu va fi dificil. Dacă se poate demonstra maturitatea restante de la început, lucrurile vor merge destul de bine.

Trebuie să le arate esti inteligent, poate chiar mai inteligent decât ei. A se vedea cum reacționează și, practic, lasa sa se joace în pat în timp ce restul se răcească și se colectează.

Veți avea nevoie să-și petreacă ceva timp în plus și bani la început, dar odată ce lucrurile se în jos, vei fi capabil să o viziteze doar atunci când ai nevoie de ea.

De asemenea, cel mai important aspect este să menționăm relația ta actuală. Nu există nici un moment exact când să-i spun (inainte de sex, după sex, săptămâni mai târziu). Ai nevoie să judece că, pe baza conversațiilor.

Dacă sunteți de lucru cu această femeie , ea ar putea să știe deja sau s-ar putea folosi nefericirea ta relație de curent pentru a dormi cu ea. Puteți chiar să- i spui imediat după ce faci sex. Totul depinde de circumstanțele dumneavoastră.

Testați apele și alege cel mai bun timp. Acest lucru va face nu numai lucruri mai ușor pentru tine mai târziu, dar va crește, de asemenea, dezirabilitatea ei pentru tine, ca ea s-ar putea misiunea ei fac de multe ori pentru tine de a părăsi partenerul actual (soția), care nu va face niciodată.

Cum să o păstreze.

Amantele sunt ușor de a păstra atâta timp cât vă face cumva le cred că va părăsi soția ta / prietena. Vei fi surprins de cat de rar le puteți întâlni de fapt , din cauza dvs. De probleme partenere.

Știu amante, care sunt acum folosite pentru a face sex doar o dată sau de două ori pe lună. Acest lucru este absolut remarcabil, după cum veți afla în curând vor deveni credincioși fără tine chiar încerca.

Cu toate acestea, nu se așteaptă niciodată amanta să fie credincios și nu o cere. Spune-i să fie liber și spune-i să găsească un om care este mai bine pentru ea, cum că va face doar ea vrea mai mult (și chiar face fidelă ei).

Pentru a păstra ei fericit, asigurați-vă că vă păstrați lucrurile clare și strâns de la început. Spune-i soția ta (sau prietena) vine în primul rând din motive xyz (copii sau pur și simplu mint dacă trebuie). Nu cheltui prea cantități de timp cu ea si nu dormi la locul ei.

Week-end ocazional la distanță (o dată la cinci luni sau cam asa ceva) pe care le poate face minuni. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți o scuză bună pentru cealaltă jumătate.

Acum știți cum să obțineți și să păstreze o amantă.

Notă: Dacă aveți o soție, încercați să rezolve lucrurile cu primul ei. De asemenea, dacă vă decideți să meargă în jos această cale, nu lăsați niciodată soția ta și nu recunosc nimic dacă apare suspiciunea.

Dacă aveți o prietenă și tu ești tânăr, îți sugerez lăsând prietena ta, deoarece, dacă simțiți nevoia de a avea o amantă acum, relația va fi nimic altceva decât o pierdere de timp.

Este mai bine să se termine acum înainte sunt copii sau avocați divorț implicați.

Acesta este genul de lucruri am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul cu femei, vizitați http://ThePlayerGuide.com - un loc unde întâlnire mentalitatea este aruncat pe fereastră în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase de întâlnire și femei seducătoare.

Sursa foto: slantmagazine.com.