Cum să obțineți scânteia înapoi într-o relație (10 sfaturi de la un antrenor de dragoste)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă sunteți într - o relație pe termen lung, s-ar putea observa nivelul de pasiune sa schimbat de la primele zile de dating. Această baie în dorința comună este ca relația ta progresează, și nu este neapărat un semn că ceva este greșit. De fapt, este considerat normal ca pasiunea sa se schimbe cu trecerea timpului, relația devine mai stabilă, și să crească mai atașat.

Este natural pentru sentimentele inițiale le - ați experimentat în timpul etapei de întâlnire să se estompeze pe măsură ce cresc mai confortabil unul cu celălalt. Este important să nu fie alarmați de orice modificări în relația ta sau cum te simți față de partenerul tau, mai ales în timpul tranzițiilor majore ale vieții. In schimb, uita - te la orice fluctuații în dorința ca un semn că ești acum într - un stadiu diferit sau nouă relație, cum ar fi mutarea împreună sau de a avea copii. Cu această conștientizare, puteți lucra la punerea energie pozitivă înapoi în relația dvs. Printr -o acțiune intenționată care favorizează intimitatea.

load...

Dacă sunteți de adaptare la o nouă etapă relație, sau se simt plictisit, blocat într-un șanț, sau lipsește fiorul ați simțit o dată, există numeroase strategii pe care le puteți folosi pentru a da relația dvs. Un impuls. Aici sunt 10 sfaturi pentru a obține scânteie înapoi:

1. Încercați ceva nou împreună

Ar putea fi ceva care scântei interesul și vorbește de noutate și de emoție - a lua o clasă de gătit, înscrierea pentru sala de bal sau de dans salsa, du-te-carting, învățarea unei noi limbi, drumetii, obtinerea masaje ale unui cuplu, bowling, etc.

Ieșind din zonele de confort împreună este o modalitate foarte bună de a învăța despre voi și relația voastră. Sursa foto: DanceNationAtMars.WordPress.com.

load...

Relațiile prospera pe experiențe comune , astfel încât să nu fie pudoare cu sărituri în afara zonelor de confort și o provocare - vă împreună. Concentrați -vă pe încântat de noi oportunități de a experimenta lumea ca un cuplu, și de a crea un model de angajarea în aceste tipuri de experiențe.

2. Planul de surpriză Data nopți pentru fiecare Altele

Este ușor să te blocat într-o rutină confortabilă și de a face în aceeași zi de lucru și în afară zi. Deși nu există nimic în neregulă cu curling cu Netflix și de asteptare de data aceasta împreună o dată, este important să se agită lucrurile dacă te simți plictisit sau nemulțumit.

Acestea nu trebuie să fie elaborate sau costisitoare - ai putea găti chiar și o cină plăcută acasă și să-l așteaptă atunci când el sau ea ajunge acasă de la o zi lungă.

load...

O schimbare de ritm este sănătos, astfel încât să ia transformă planificarea nopți data pentru fiecare alte. Elemente de emoție, surpriză, și de anticipare amestecat cu romantism și dragoste merge un drum lung pentru a alimenta relația ta.

3. Modificați „Pregatesc pentru o dată“ de rutină

Aceste zile, mai ales dacă locuiesc împreună sau au copii, făcându-l la timp la o rezervare cina se pot simți ca o liniuță nebun afară pe ușă. Obținerea de partea pregătită de partea ia, de asemenea, distracție din wowing partenerului tau.

Noțiuni de bază gata în camere separate va face data de noapte chiar mai distractiv și interesant!

Se amestecă lucrurile de pansament pentru datele și se pregătește separat, înainte de debutul look-ul final. Amintiți-vă, încredere este sexy!

4. Kiss și Flirtați un pic mai mult și mai des decât de obicei

Kissing și giugiuleala sunt esențiale pentru conexiunea să rămână în viață. Natura fast-paced de viață poate face ravagii pe viata ta iubire, dacă nu sunt intenționate în acțiunile tale.

Petrece cinci minute în plus exploatație reciproc înainte de graba de a lucra, sau transforma un pupic intr-un sarut lungite ca aceștia să se gândească la toată ziua.

Încorporarea atingere fizică, cum ar fi îmbrățișarea, sărutul și de mână-exploatație, în viața de zi cu zi, indiferent dacă aceste acte duc la sex.

5. Petrece mai mult timp de calitate împreună, fără tehnologie

Aceste dispozitive pot face dificilă să fie pe deplin prezente și disponibile pentru a se conecta.

Telefoane și laptop-uri vă va distrage atenția numai de la unul de altul, astfel încât le -a pus deoparte sau dezactivați - le un timp , astfel încât să nu fie ispitit. Sursa foto: ProjectRenovation.org.

Fa un efort de a fi atent și a pus toate formele de tehnologie (și obligațiile de lucru) pe arzator spate (temporar), astfel încât să puteți avea certitudinea că primiți în timp de calitate autentică și pune pe primul loc partenerul tau.

6. Asigurați-vă că nu ești Participarea la Orice Damagers Relationship

De exemplu, această listă include, dar nu se limitează la, afacerile, comunicarea neglijată, lipsă de respect, accese de furie, abuz și violență.

Cheating, o lipsă de comunicare, de luptă non-stop, și luând unul pe altul de la sine poate conduce în mod obișnuit la o pierdere de scântei în relația ta.

Iată unde puteți afla mai multe despre patru stiluri de comunicare Dr. Gottman lui (aka Four Călărețul) care prezic sfârșitul unei relații. Și sunt de acord pentru a obține ajutor profesionist , dacă deteriorarea relațională interferează cu scânteie dumneavoastră.

7. Nu te sfii Despre Flirtul și Fiind Seducătoare

Flirtul face la începutul unei relații de distracție și antrenantă în timp ce reproducere atracție și conexiune. Deși poate suna anormal sau ciudat, Flirtul poate fi ușor incluse în orice stadiu al relației dumneavoastră.

Trimiterea textelor sexy, șoptind ceva dulce la ureche partenerul tau, contact vizual - toate aceste lucruri pot ajuta la lumina din nou un foc.

Să partenerul știu cât de atractiv crezi că sunt, lăsați mesaje Provocatoare secrete pentru ei pentru a găsi, etc.

8. Fii recunoscator si multumesc

Probleme pot apărea dacă luați partenerul pentru a acordat sau care exprimă mai puțin și mai puțin recunoștință în timp. În mod ideal, vă veți simți în siguranță și relaxat în relația ta în timp ce obținerea într-un ritm bun de a demonstra gesturi amabile unul cu altul.

Lasand partenerul tau seama ca apreciezi ei este una dintre cele mai bune metode de îmbunătățire a conexiunii. Sursa foto: LosRodriguezLife.com.

Cu toate acestea, obiceiul partenerului tau de gătit o sâmbătă brunch delicios nu ar trebui să treacă neobservate sau să devină o așteptare rigidă. Asigurați-vă mulțumesc o parte din vocabularul de zi cu zi ca fiind menține apreciativ relația sănătoasă.

9. Fii deschis despre cum te simți în relația

Măturarea emoțiile negative și preocupările de relații sub covor poate părea mai ușor cursul de acțiune, dar pune un bandaj pe problemele tale nu va duce la rezoluția și obținerea din nou pe drumul cel bun cu partenerul tau.

În loc de probleme de maturat sub covor, adresa ei cap-la într-o manieră calmă. Comunicarea este întotdeauna mai bine decât îmbutelierea sentimentele tale și construirea resentimente.

Atunci când comunică, amintiți - vă de a utiliza strategii de comunicare pozitive, cum ar fi declarațiile I , pentru a transmite sentimente și credințe fără a atribui vina partenerului tau. Fii directe, dar blânde, cu cuvintele tale și să știe că comunicarea sănătoasă este fundamentul de satisfacție relație.

10. Dezvolta-te și să crească ca o persoană

Propria sănătate și starea de spirit afectează calitatea relației dumneavoastră și cât de mult aveți la dispoziție pentru a da unei alte persoane, astfel încât asigurați-vă că luați grijă de tine și de a lua măsuri pozitive pentru o mai buna viata. De asemenea, relația ta va fi sub stres cronic, dacă îl părăsesc doar până la partenerul tau pentru a face să te simți fericit și întregi.

Pentru a avea o relație de succes și care îndeplinesc cu altcineva, trebuie să aveți , de asemenea , o relație de succes și care îndeplinesc cu tine. Sursa foto: MicheleHarveyAuthor.com.

Alocati timp pentru propriile interese, pasiuni, și obiectivele de viață, asigurați-vă că acționează în moduri care sunt bune pentru sanatatea ta mentală și fizică, și de a construi un sistem de sprijin în afara relației tale. Dacă te simți epuizat și stresat de viața, viața ta amoroasă nu va fi o prioritate de vârf și, prin urmare, probabil, are nevoie de unele TLC.

Toate Relațiile au vârfurile și văi - Este cum te descurci cei care contează!

În general, vezi relatia ta ca ceva care trebuie să fie în mod continuu alimentată, indiferent de modul în care aceasta se întâmplă în acest moment. Știu că toate relațiile trec prin suișuri și coborâșuri, și cum te descurci de ori mai dificile și să vină înapoi împreună este ceea ce contează cel mai mult.

Dacă sunteți în căutarea pentru a obține scânteie înapoi, să înțeleagă că nu se va întâmpla peste noapte. Cu toate acestea, printr-o acțiune deliberată, există speranță pentru o mai mare romantism și intimitate în prezent și viitor.