Cum să obțineți un tip care să vă placă - (12 căi peste text, la locul de muncă, la facultate și online)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Este o poveste comună: fie vă place de el și el nu te place, sau te place și nu-l place. Acest scenariu de obicei, joacă peste si peste din nou, până când, în cele din urmă, veți găsi pe cel potrivit. Din moment ce acest lucru poate fi un proces lung și dificil, am compilat o listă pentru a crește șansele de a obține tipul vă place să vă place înapoi.

Peste text | La locul de muncă | În Colegiul | Pe net

Cum se ajunge la un tip de a vă place Over Text (# 1-3)

Dacă nu înțeleg cum oamenii folosesc mesaje text, niciodată nu s-ar putea face la data. Voi explica mai jos.

1. Numai text când te Texte

Dacă textul „Bună dimineața“ sau „Cum merge ziua ta?“ Oameni care au locuri de muncă ocupat s-ar putea găsi acest enervant. Dacă o fată sau băiat a făcut asta persoanei pe care ei sunt într-o relație cu, aceasta ar arăta că le pasă, iar cealaltă persoană ar aprecia. Dar, pe de alta parte, daca o femeie face acest lucru pentru un bărbat pe care nu intalniri, ar putea fi să-l perturba de la realizarea ceea ce poartă el este axat pe. Numărul Sfat doi se vor îngropa în această un pic mai mult.

load...

2. Utilizați Texting pentru logistică

Bărbații preferă în text doar pentru logistică, în timp ce femeile se va folosi pentru comunicare. Dacă doriți să-l să vă place, rezervă conversația prin text pentru prietenele și de a folosi mesaje text cu el la firma sus planurile tale de date.

Utilizați mesaje text pentru a finaliza planurile de întâlnire cu el, astfel încât să două obține de pe telefon și în lumea reală cât mai repede.

3. Dacă primul text, Trimite o poza cu tine având Fun

Dacă aveți numărul tipului și sunt cu o noapte cu prietenele tale, trimite-i o poză cu tine o explozie. El se va bucura să te văd atât de fericit, și el ar putea dori doar să devină omul care poate face posibil pentru tine de a avea ori mai uimitor.

load...

Cum se ajunge la un Guy la tine ca la locul de muncă (# 4-6)

Flirtul la locul de muncă este un dur unul - nu doriți să-și piardă locul de muncă, dar, de asemenea, nu doriți să pierdeți soțul tău în viitor. Iată câteva idei:

4. Cereți sfatul

Bărbații își doresc să se simtă nevoie. Dacă ceri sfatul și apoi, după ce a primit-o, spune tipul „Wow, ești un mare ajutor. Vă mulțumesc!“, el va începe cu siguranță să fie mai atras de tine.

5. Fii bun la locul de munca

În general, oamenii sunt impresionați de cei care sunt buni la lucruri, fie că este vorba de sport, de gătit, sau, în acest caz, de lucru. Dacă ești cel mai bun, sau mai bine decât majoritatea, la ceva, este impresionant și oamenii vor dori să înțeleagă ce este atât de special despre tine.

Se mândresc lucrează din greu la locul de muncă, iar oamenii pe care doriți să atragă va observa.

load...

6. Afișați până la Happy Hours

Știu că atunci când am fost în corporative, după o zi lungă singurul lucru pe care am vrut să fac a fost du-te acasă și ma uit la TV. Dar, dacă faci ceea ce am făcut, co-lucrătorilor nu se lipește de tine, iar tipul drăguț de la contabilitate cu siguranță nu va avea o șansă de a ajunge să te cunosc și poate chiar cumpăra o băutură. Jumătate din bătălia se afișează!

Cum se ajunge la un tip de a vă place în College (# 7-9)

Colegiul este plin de petreceri, evenimente, și să cunoaștem tone de oameni noi. Iată cum puteți sta afară de orice altă fată.

7. Au obiective, Aspirații și de încredere

Cele mai multe fete in colegiu sunt obtinerea beat și se distrează, și nu e nimic în neregulă cu asta. Cu toate acestea, daca esti pasionat de alte lucruri (problemele majore, sociale, locul de muncă, etc), aveți posibilitatea să iasă în evidență de la alte fete. Această încredere și auto-assuredness îl va atrage la tine și să - l doriți să obțineți să te cunosc mai bine.

8. Joc Co-Ed intramurale Sport

Chiar dacă nu vă place sportul sau sunt rele la cel pe care îl înscrieți pentru, cere un tip care ar putea fi mai bun decât tine pentru unele sfaturi. Cum am spus, oamenii le place să se simtă necesară și le place să dea sfaturi. Odată ce te ajută, îi mulțumesc. Aceasta va construi o bază excelentă pentru a începe să se cunoască reciproc mai profund.

Redarea sport este o modalitate foarte bună pentru un tip iti place sa te cunosc pe un alt nivel.

9. Nu fac sex imediat

În colegiu, stand-o noapte este destul de comună, dar mi - ar sugera de așteptare pentru a face sex pentru a vedea dacă el este de fapt interesat de tine și nu doar corpul tau. Dacă el continuă să revină pentru a ajunge să te cunosc, atunci aveți răspunsul.

Cum se ajunge la un tip de a vă place online (# 10-12)

Online dating este ca un univers paralel în cazul în care este în sus în jos, în jos este sus, și nu este la fel de rar ca femeile să invite bărbați. Iată câteva sfaturi pentru a te diferentia de alte daters online.

10. Trimite-i un mesaj prin care-l

Barbatii nu le place mesaje înainte și înapoi. Ei vor să ajungă la o dată cât mai repede. Dacă puteți să-l ajute cu acest lucru, el va aprecia foarte mult. Oamenii nu va fi interesat de tine, până când te văd în persoană, sunt atrași fizic de tine, si apoi sa agatat de personalitatea ta uimitoare. Nu-mi pasă cât de mult flirtat face prin intermediul unui mesaj sau cât de multe lucruri pe care le credeți că aveți comun, nu ai nimic până când te întâlnești în persoană.

11. Au un profil imagine În cazul în care nu ești prea aproape de camera

Bazat pe milioane de puncte de date am fost dat de la unele dintre cele mai importante site-uri de dating online, fata ta ar trebui să facă până la 8% la 15% din întreaga imagine. În acest fel, aveți mai multe șanse de a obține mai multe mesaje decât oricine altcineva.

Cercetările arată în cazul în care fata ocupă 8% la 15% din fotografie, veți primi mai multe mesaje.

12. Face profilul specific

Dacă spui „Sunt energic“, care ar putea însemna te trezesti la ora 7 dimineața în fiecare sâmbătă dimineața, care rulează 10 mile în 67 de minute, sau ar putea însemna că sunteți întotdeauna zâmbind și perk despre ideea de duminică brunch. Evitați adjectivele și să se concentreze asupra a spune povești specifice. Acest lucru va permite oamenilor să aibă o modalitate ușoară de a vă mesajul și să aibă o imagine clară a ceea ce viața împreună ar fi ca.

Fii tu însuți, Urmați aceste sfaturi și Atrage Guy vă place!

Puteți găsi un tip care te place și cine vă place înapoi. Rețineți că, indiferent cât de mulți tipi greșit te cunosc, ai nevoie doar pentru a satisface un tip corect. Utilizați aceste sfaturi, crește probabilitatea fiecărui tip te place, și, sperăm, mai devreme sau mai târziu, să-ți placă unul dintre ei înapoi.

Surse Foto: afrobadoomedia.com, theodysseyonline.com, besttennis.co.uk, eharmony.com