Cum să obțineți zborul de vară pe care l-ați dorit dintotdeauna

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ne apropiem de vacanța de vară. Plajele cu nisip din locuri îndepărtate se uite atât de atrăgătoare și plin de posibilitatea de a se relaxa, Tan și, probabil, au un pic de romantism.

Ca un singur călător homosexual , atunci când explorarea terenurilor străine, ar fi nepoliticos să nu meargă nativ.

În cazul în care posibilitatea de a avea o poveste de dragoste de vacanță vine în vedere, atunci de ce nu merge pentru el?

load...

Tratați-l ca o aventură.

Da, o poveste de dragoste de vacanță se poate dezvolta pentru a fi un lucru pe termen lung. Cu toate acestea, atunci când intră pe teritoriul unui fling de vacanță, se tratează ca și pe care - l savoare.

La fel ca călătoriile dumneavoastră la o țară străină, este ceva numai pentru o perioadă fixă.

Aducerea o dată înapoi în camera de hotel poate fi ca aducând o sticlă de lichior locale din spate, ca unul care a alunecat pe gât și a făcut papilele gustative și Fizz corp cu emoție și bucurie.

Cu toate acestea, odată ce se deplasează în fusul orar, are un gust ca lenjerie de corp murdar, care a festered în partea de jos a boccea.

load...

Cunosc niște tipi care merg on-line pentru a alinia o dată sau de două, care pare la fel de important pentru ei ca aventura reale de călătorie.

Termenul „în jurul lumii în 80 de shags“ ar trebui să fie de fapt, a făcut într-un documentar de călătorie. Cu toate acestea, cred că este posibil un film X-evaluat cu un titlu similar.

„Pot exista probleme lingvistice care

par drăguț când ești în țara lor.“

Deci, ce sunt avantajele cheie ale unui romantism de vacanță?

1. Companie.

Ai pe cineva să împărtășiți experiențele Dvs. Cu. Când vezi ceva interesant, amuzant sau uimitor, puteți apela la ei și să vorbească despre eveniment.

2. Sexul.

Vă puteți trezi cu un zambet pe fata si un corp confortabil pentru a explora înainte de planurile de călătorie ale zilei începe.

3. Aromă locală.

Dacă se întâlnește cu un tip local, veți experimenta părți ale țării, care nu sunt în ghid. Experiența dvs. De călătorie va avea o adevărată originalitate, cu accent pe aroma locală.

load...

4. Salvarea de bani.

Dacă ați aliniat data până on-line, înainte de călătoriile dumneavoastră, atunci costurile de deplasare pot fi reduse dramatic, după cum ați putea obține cazare gratuită aruncat.

Dacă acesta este cazul, atunci au alternative de cazare aliniat în cazul în care dumneavoastră data on - line se dovedește a fi un psihopat.

Ar putea fi începutul a ceva uimitor, pe termen lung și plin de posibilități. Există întotdeauna optimism. Cu toate acestea, trebuie să fie realiste.

Și nu uitați să se gândească la aceste lucruri în timpul călătoriei:

1. Protecție.

Idilele de vacanță sunt foarte bune. O aventura sexuala poate fi cireasa de pe tort de călătoriile tale.

Cu toate acestea, în cazul în care data este ca aeroportul internațional cu mulți oameni care trec prin el din toate colțurile lumii, să fie atent și de a folosi protecție.

Vrei amintiri plăcute din călătoriile tale, nu o boală cronică sau de o grămadă de probleme medicale.

2. Data de încheiere.

Cu excepția cazului în care doriți să intre într-o relație de lungă distanță, dragoste dvs. Ar trebui să aibă o dată de încheiere. Este prea comun să se angajeze să rămână împreună, indiferent de distanta.

Fii realist. Daca nu ai o groapă fără fund de fonduri pentru a acoperi biletul de avion și un loc de muncă foarte flexibil, în cazul în care aveți o mulțime de concediu anual, relația are o data expirării.

3. Diferite culturi.

Atunci când merge la unele țări din Orientul Îndepărtat, se abtine de a fi aterizat cu un proiect de lege pentru serviciile prestate.

Există o industrie acolo valorificare a turiștilor de sex. Asigurați-vă că știți ce afacere este înainte de a aranja romantismul tău.

De asemenea, să fie conștienți de implicațiile juridice de a avea o întâlnire de același sex într-o țară străină. Unele culturi și obiceiuri sunt foarte relaxat și occidentalizat, dar altele nu sunt.

Au existat multe cazuri raportate și neraportate despre bandele de șantaj care sunt la fleece un calator din sume substanțiale de bani.

4. Să fie complet conștient de locația.

Lasa oamenii sa stie unde mergi. Tradiționalul Regula datarea este de a avea un timp de check-in cu prietenii.

Cel mai rau lucru pe care il poti face este ajunge cu jet decalat la un aeroport și să fie whisked de pe undeva, nu știi. Călători du-te lipsesc tot timpul. Ai văzut rapoartele. Nu fi o statistică.

La sosirea într-o țară nouă, să fie treaz, odihnit si alert înainte de a vă întâlni. Cunoaște geografia zonei. Au un sistem de get-out-rapid gata.

5. Culturi diferite.

Când trăiești în două țări diferite, este posibil să aveți medii culturale diferite. Șansele sunt aranjate împotriva ta.

Pot exista probleme lingvistice care par atât de drăguț și adorabil când ești cu ei în țara lor, dar în realitatea rece a vieții de zi cu zi, cineva va trebui să se mute pentru o relatie pe termen lung pentru a lucra.

Aceasta adaugă o nouă dimensiune a situației. Dacă nu plac provocările-completarea formularul cu departamentele de viză și o oală mare de bani pentru a plăti pentru costurile, apoi eliminați aceste gânduri din mintea ta.

Acest lucru poate părea ca o Downer completă pe filme de dragoste de vacanță. Nu este. Ele pot fi uimitoare, atât timp cât le ia pentru ceea ce sunt.

Bucură-te de moment. Fii sensibil. Fii sigur. Dacă creați un mare balon de culoare a crescut în jurul valorii de o poveste de dragoste de vacanță, mai devreme sau mai târziu balonul se va sparge sau dezumfla la o mizerie saggy.

Care sunt experiențele tale romanțe de vacanță?

Sursa foto: ning.com.