Cum să te ocupi de un prieten cu prietenul tău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nu contează cum s-ar putea avea moduri despărțit. Niciodată nu poți pleca de la o relație strânsă într-o singură bucată întreagă. Indiferent dacă lăsați în termeni buni, certate, ca cel care a fost părăsită sau cel care a făcut obiectul unui dumping, există întotdeauna margini, amețit conexiuni neîntrerupte, sentimente remanente și în gânduri.

Dacă ea se mută pe înainte de a face, e destul de greu, văzând zâmbetul și atingerea ei acum fiind dat în mod liber la un alt om. Dar când ea se muta pe brațele unuia dintre prietenii apropiați, aceasta poate fi o pilulă amară pentru a înghiți.

load...

Acesta poate fi timp pentru a face față cu realitatea și să învețe să facă față situației.

Pune-l în trecut.

Trecând peste ei și obținerea ei din sistem este mai greu decât oprirea trei-pack un obicei zi de nicotină. Până acum, ați luat în considerare și explorat posibilitățile reunirii, și știi că nu e în cărți.

Acesta va avea nevoie de timp pentru a suferi prin retragerea, chiar dacă tu ești cel care a părăsit-o, pentru că ea a ajuns sub piele și să devină o parte din cine esti. Despărțirea nu este sfârșitul, ci începutul unui proces de vindecare dureros, care s-ar putea lua prin surprindere odată ce ești pe cont propriu.

load...

Adevărul este că nu se poate grăbi vindecarea de atașament emoțional sau fizic dependenta. Poti, cu toate acestea, pentru a primi capul în locul potrivit.

Puteți uita în jos negarea prin obtinerea de fapte ale situației direct în mintea ta. S-a terminat. Ea nu are nici un angajament pentru tine și ai nimic cu ea.

Ai dori cel mai bun. Puteți calma furia prin înțelegerea că ea are dreptul de a trece mai departe cu viața ei. Ea este liber să iubească din nou și nu trebuie să se alăture mânăstire doar pentru a potoli setea nesiguranta.

Respiră adânc. Odată ce aveți negarea și mânia sub control, că este timpul pe care îl poate obține o perspectivă onestă, realistă și detașată asupra situației.

„Succesul pe care avea în viitor depinde

pe cât de bine vă puteți arunca peste bord bagajele.“

Vorbește cu prietenul tău.

Desigur, sunteți care suferă greul unui Whammy dublu. Nu este vorba doar emoțiile brute rămase din relația cu fostul tău. Trebuie , de asemenea , să se ocupe cu faptul că ea se întâlnește cu prietenul tău. Acest lucru poate fi adevăratul test de temperament și de caracterul tău.

load...

Înainte de a merge mai departe, trebuie să fie confortabil cu câteva lucruri. Trebuie să știi această dragoste nu a fost ceva care a început în timp ce erau încă cu fosta ta. Trebuie să știi că prietenul tău nu a făcut nimic pentru a sabota relația ta cu ea pentru a forța o despartire.

Trebuie să crezi că în nici un fel a profitat de apropierea față de tine să se apropie de ea și drop indicii flirteze afectiunii sale. În cazul în care au existat relații murdare sau trădare implicate, atunci toate pariurile sunt oprite.

Dar, dacă o cantitate rezonabilă de timp a trecut, și au început să se întâlnească prin mijloace nondevious normale, ar trebui să găsească o modalitate de a face cu ea. Într-o lume perfectă, prietenul tău ar vorbi cu tine despre asta în primul rând, dar viața nu funcționează întotdeauna așa.

Ei ar fi putut rula în unul pe altul la supermarket , a început să vorbească, se așeză pentru cafea, iar apoi a descoperit o scânteie și a distribuit un sarut. Trebuie să realizezi că ești acolo între ei tot timpul, așa că tot acest lucru nu a fost ușor pentru ei , fie.

Dar ce-ai fi spus? Dacă el a întrebat ce ar crede dacă el a început să se întâlnească fostul dumneavoastră, cum ați răspunde?

În acest film, ai fi oftat, sa uitat la ceruri pentru putere și inspirație și i-au spus lucrul corect: „Eu nu sunt complet peste ea încă, și eu sunt sigur că ar bug-mi. Dar noi nu ne împăcăm. E o fată mare și tu ești un tip grozav, așa că, dacă crezi că ar putea fi ceva acolo, du-te pentru ea.“

Puțini oameni pot juca într-adevăr acest rol pe care lin și abnegație, dar obiectivul trebuie să fie pentru a ajunge cât mai aproape de starea de spirit în care este posibil. Prietenia este una dintre cele mai importante relații pe care le avem în viață, iar prietenii sunt de multe ori cu noi mai mult decât iubitori.

Dacă acesta este un tip care a avut-o de ani de zile și face viața mai bună și mai bogată, atunci ești dator să-l să stea lângă el când are nevoie de sprijinul dumneavoastră, de asemenea.

El poate sacrifica un iubitor astfel încât ea poate deveni a ta, dar de ce ar trebui să renunțe la dragoste adevărată doar ca să nu te simți atât de rău pentru câteva săptămâni până când găsiți o nouă iubire? Păstrează autenticitatea.

Stai jos cu prietenul tău. Clar departe stângăcia și índepărta orice sânge rău. Ia niște răspunsuri și asigurări, în cazul în care aveți nevoie de ele. O prietenie bună este în valoare de economisire.

Bros înainte de... Ei bine, nu lasa o femeie să stea în calea prieteniei tale. Dacă primiți mânie și negare sub control, apoi luând această sarcină de pe umerii tai vor face sa te simti ca un om nou și va fi un pas uriaș în ajutându-vă să avanseze într-un mod sănătos.

Du-te înapoi în șa.

Odată ce ați merge mai departe, nu se va face într-adevăr nici o diferență care fostul sau prietenii tăi sunt intalniri. O parte a procesului de vindecare cere ca tocmai te întorci acolo în piscină, datând cu o atitudine bună și optimist și săruta câteva prințese.

Dragostea este cel mai bun vindecator, asa ca nu întrista în jurul valorii de auto-milă și stau acasă în fața televizorului în lenjerie intimă. Fii o persoană demnă de iubire, și de a găsi un suflet pereche și mai compatibil.

Mintea rațională este aliatul cel mai puternic unui om. Văzând dincolo de emoții și de poziționare-te pentru a avea succes în viitor, ca un om fericit și sănătos este cel mai bun mod de a lupta impotriva demonilor o despartire sau sentimentele mărunte care pot submina prieteniile noastre.

Restul vieții tale începe astăzi, iar succesul și bucuria pe care o avea în viitor depinde de cât de bine vă puteți arunca bagajele și fantomele trecutului și modul serios vă puteți hrăni și de a construi pe prieteniile și legăturile care vor face mai puternic și mai rezistente în călătoria dvs. Spre lucruri mai bune.