Cum vă petreceți mai mult timp cu broșii dvs. vă poate îmbunătăți viața de dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

In joc- a da sfaturi, am venit peste o mulțime de senzaționale clickbait titluri. „Purtați această culoare pentru a obține instantaneu fata de tine Observați!“ „Aceste 4 sfaturi Sexul va Tine - l Running Back pentru mai multe!“ „Do Acest un lucru pentru a obține tot ceea ce ți - ai dorit vreodată!“

Cele mai multe dintre aceste articole nu plătesc off, sau, în cazul în care o fac, nu există decât un câștig vag. Vă promit acest articol nu este nu numai clickbait, dar există o mulțime de știință pentru a sprijini sfatul.

În timp ce îmi place discuta culori pentru a obține ai observat ( roșu și galben) și sfaturi de sex (spun da, repeta), îmi place pentru a intra în nitty-curajos de psihologie, sociologie, biologie, teoria de afaceri, inginerie mecanică, prejudecată implicită, și în alte domenii ale științei și a învăța să ne ajute: 1) înțelege de unde venim și 2) Ia - unde vrem să mergem.

load...

Deci, bine, băieți, să folosească unele știință pentru a ajuta reciproc obține mai multe date.

Apreciere punct de vedere istoric, barbatii nu au arătat unii față de alții, ceea ce duce la Bazându-se pe le aduce doar partenerii lor

Când ne simțim bine, ne simțim bine despre lume, în general. Noi trecem cu vederea lucrurile mici și chiar mari. Vedem paharul pe jumătate plin. Suntem mai mult confort, suntem mai deschiși, și suntem mai iubitori. Acesta este motivul pentru care am antrenor întotdeauna clienții mei pentru a avea acces la emoție, face data sau partenerul lor se simt bine și s-au pus în situații în care este posibil să le fi fericit.

Un partener fericit este , de asemenea , motivat pentru a face relația mai bine. Conform Dr. Terri Orbuch, America Dragoste doctor si autor al „ 5 pași simpli pentru a lua Căsătoria dvs. De la bun la Great „:

load...

În această carte, Dr. Terri Orbuch explorează conceptul de afirmare în relații.

„Cercetările arată că există trei nevoi de bază toți oamenii în relațiile au: 1) Reasigurarea de auto-valoare. 2) Intimitatea și apropiere. 3) Asistență. Cele mai fericite cupluri din studiul meu au aceste trei nevoi îndeplinite de către partenerii lor.“

În relațiile, cuvântul obișnuit pentru acest lucru este de afirmare , care constă în cuvinte, gesturi sau acte care arată cealaltă persoană pe care acestea sunt observate, apreciate și iubit. Înțeleg că vorbesc despre oameni deja într - o relație, iar acest articol este despre cum să obțineți într - o relație. Cu toate acestea, am nevoie pentru a pune bazele pentru modul în care acest lucru se va juca.

load...

Te simți bine acum? Când a fost afirmat ultima dată pe cineva, a observat, respectat, și ați apreciat? Părerea mea este că, probabil, a fost o lungă perioadă de timp. Pentru că dacă petreci cel mai mult timp de socializare cu alți bărbați, ei, probabil, nu au fost oferindu-i pentru tine. Acest lucru ne conduce în secțiunea următoare.

Femeile tind să fie mai Sustinatoare vocal Fiecare Altele, care face sa se simta bine în toate domeniile vieții lor

Fie că este vorba despre mama, surori, prieteni, iubitori, sau copii, știm că femeile sunt tăiate dintr-o pânză diferită. Suntem toți egali, dar cu siguranta suntem diferiți. Dacă spunem că suntem la fel, nu ajută fiecare parte. Să sărbătorim diferențele dintre noi, la fel și fericit. Acum, cu toate acestea fiind spuse, există o mare diferență între modul în care femeile trata alte femei si modul in care barbatii trata alți bărbați.

În opinia mea sinceră, femeile sunt mai bune la a explica emoțiile lor , fiind empatică și simpatic, și, mai presus de toate, fiind solidare între ele. Mai important, ei sunt de susținere vocal. Chiar și în afară de o cantitate mare de prieteni de sprijin, femeile pot merge într - un magazin și un străin poate uita la ea și să spună, „Fata, parul tau arata fabulos astăzi.“ Nu spun că se întâmplă tot timpul, dar nu.

Când a fost ultima dată când, un tip, au fost complimentat pe parul tau, tinuta, masculinitate, sau intelectul? Cred că a trecut ceva vreme.

„Barbatii pur si simplu nu primesc aceste beneficii [de prietenie] la fel de mult ca si femeile, iar acestea sunt de-a dreptul înfometați pentru ei.“, A explicat Dr. Terri. „Nevoia de reasigurare este o necesitate de bază esențială [a se vedea punctul numărul unu de mai sus] toți oamenii au.“

În acest exercițiu, oamenii se luptă adesea pentru a numi cinci confidenti, în timp ce femeile de multe ori cere mai mult de cinci sloturi, indicând faptul că au mai multe confidenti.

Barbatii de obicei nu au nici pe departe cât mai multe confidenti ca si femeile, Dr. Terri a gasit in munca ei. Într-un exercițiu în care participanții au fost rugați să se uite la o tinta de cinci inele concentrice și plasează numele celor mai apropiate cinci persoane în viața lor (familie exclus), bărbați și femei au răspuns foarte diferit.

În primul rând, mulți oameni au probleme chiar de a veni cu cinci persoane, în timp ce femeile întrebați dacă acestea pot avea mai mult de cinci. În cazul în care cercurile sunt complete, ele arata ceva de genul:

Bărbații își doresc și au nevoie de susținere din partea partenerilor lor, deoarece ei nu-l lua de la prietenii lor de sex masculin. Dacă vă bazați doar pe partenerul tau pentru a te face fericit și afirmați, se poate pune o mulțime de presiune pe doamna ta. In timp ce noi toți ar trebui să ajutor, sprijin, și iubim partenerii noștri, fericirea noastră, sau lipsa acestora, este în mâinile noastre și este responsabilitatea noastră.

Deci ai oameni care nu primesc nici o afirmație din afara relației lor. Nu numai că sunt ei nu primesc, afirmații aleatoare mici și fericire de la străini, dar ei lipsesc, de asemenea, afirmațiile mai profunde pe care numai prietenii bune pe care le pot da. Astfel, au pus toate ouăle lor de afirmare într-un singur coș, relația, și că o mulțime de presiune. Nimeni nu îi place sentimentul de disperare sau de sărăcie. Deci, ce poate face băieți?

Bărbații ar trebui să încerce să Compliment și asculta prietenii lor mai des și vice-versa

„Oamenii nu au aceleași tipuri de prietenii ca si femeile. Femeile în legătură prietenii lor vorbind și afirmarea reciproc. Bărbații obligațiuni de a face activități unele cu altele“, a spus dr Terri. „Dacă un om cheamă un prieten de sex masculin pentru a obține un sfat, ei sunt mai susceptibile de a trage unele piscina sau au o băutură împreună. Pur si simplu nu se poate imagina un prieten de sex masculin răspunde „Să aibă o ceașcă de ceai și de a explora sentimentele. Astfel, prieteniile de același sex poate fi obligatoriu pentru bărbați, dar ele nu creează intimitatea necesară și gradul de apropiere cu toții avem nevoie ca ființe umane.“

Nu a fost un tip de sport; Am specializat în actorie. În general vorbind, în lichidul de gen / sexuală / identitate / acceptând spațiu teatru, muzică și film este, există mai mult spațiu, sau mai degrabă, mai puțin judecata, să fie ce vrei să fii. Asta mi-a permis și prietenii mei să aibă un spațiu sigur pentru a explora sex masculin / prietenii de sex masculin.

Douăzeci de ani mai târziu +, încă spune: „Te iubesc, omule“ , atunci când vom obține de pe telefon unul cu celălalt. Chiar și soția mea, o femeie foarte deschis la minte, ar tachina cu blândețe mă spunând că până când a dat seama că , chiar și teasing ei mi -a fost perpetuarea stigmatul care nu permite oamenilor să se deschidă unul cu celălalt. Ea nu mă mai șicana și , în schimb , spune cât de mare este că am prieteni în viața mea , care pot spune ca sa.

Confesează și complimenteaza prietenii de sex masculin și vice-versa pot face sa te simti bine in pielea ta, care are un impact asupra altor aspecte ale vietii tale, inclusiv matrimoniale.

De câte ori ai fost undeva și vezi această tipule si tu esti ca, „La naiba, omule. Tipul ăla a merge mai departe.“E bine îmbrăcat, bine-vorbit, și frumos. Acum, de câte ori te-ai dus până la spus străin și i-a spus asta? Parerea mea este zero. De ce? Pentru că suntem fricoși de a părea homo? Sau ca o pansea? Sau prea mult în afacerea cuiva? Asta e tot zgomotul rahat pe care creierul este (eronat) vă spun.

Cât de bine te-ai simți dacă, după o prezentare la locul de muncă, unul dintre colegii tăi tip a spus, „Omule, a fost grozav. Păreai foarte pregătit și bătut că din parc?“Te-ai simți minunat. Dacă ai fost la un bar vorbesc cu prietenii și un tip a venit la tine și a zis: „Hei, amice. Îmi pare rău să vă întrerup, dar tinuta ta este pe punctul de“ai fi mers pe jos în jurul valorii de pe un nor.

Este atât de ușor să afecteze viața cuiva într-un mod pozitiv. Un simplu „Arati bine“, pe măsură ce trece cineva poate fi cel mai bun lucru pe care cineva le spune toată ziua. Dacă ne putem ajuta reciproc cu pofta noastră de afirmare, putem lua presiunea de pe partenerii noștri, și ne va ajuta să fie în starea de spirit pozitive. Este nevoie de doar cinci secunde din ziua ta de a face altcuiva.

Bărbați Țineți cheia pentru a ajuta fiecare alte relatii sanatoase Have

Pentru toți băieții mei acolo, acest lucru este un pic apel de trezire pentru tine. Trebuie să fim și gratuit Kinder vocal unul de altul. Nu e nimic rău despre el, și atât de mult bine poate veni de la ea. În fiecare zi spun un lucru frumos la un tip, indiferent dacă este un străin sau un prieten. Acest lucru va crea valuri de energie pozitivă care merg în lume și, de asemenea, face lumea un loc mai bun. Se va face, de asemenea, sa te simti mai bine despre tine, care, în cele din urmă, face un milion de ori mai atractiv pentru alții, atunci când data.