Cum te potriveste Eharmony? (O privire asupra algoritmului științific)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Îmi place In-N-Out sos Secret. Știu că practic Thousand Island, dar este uimitor. Am putea bea ca apa, si nu-mi pasă cât de dezgustător sună. Am încercat replicarea sosul mine, dar nu l-am ajuns să gust destul de același lucru. Există doar câteva ingrediente pentru ea că nu pot pune degetul meu pe.

Același lucru este valabil și pentru eHarmony. Suntem cu toții dating site-ul familiarizat - a trecut în jurul valorii din 2000, la urma urmei. Am văzut reclamele, au auzit jingle, și că un prieten sau un prieten al unui prieten care a folosit site-ul sau chiar găsit dragoste pe ea. Dar ceea ce rămâne un mister pentru unele single este exact modul în care eharmony potrivirea acestuia. Ei bine, suntem aici pentru a te lasa pe sos secret site-ului.

load...

Pentru a începe primirea potriviri, Ia Dimensiuni Chestionarul 29

Primul pas pentru a lovi cu piciorul off procesul de potrivire este de a completa eHarmony 29 DimensionsВ® de compatibilitate potrivire Chestionar - care a fost creat de Dr. Neil Clark Warren , un psiholog clinic american, teolog creștin, și profesor de seminar , care , de asemenea , co-fondat site - ul. Este nevoie de aproximativ o oră pentru a completa chestionarul, și eHarmony spune că acoperă subiecte mai profund decât ceea ce veți găsi pe cele mai multe alte site - uri matrimoniale, inclusiv conceptul de sine, adaptabilitate, și vitalitate și de securitate.

load...

Iată câteva dintre întrebările care vă puteți aștepta să răspundă:

După cum puteți vedea, eHarmony nu cere doar dvs. Standard , da sau fără întrebări, deci aveți mai multe șanse de a găsi un meci perfect pe site. Pentru mai multe informații despre tipurile de întrebări eharmony ai putea cere, consultați articolul aici.

EHarmony Folosește aceste răspunsuri pentru a găsi Date potențiale

Când sunteți răspunde la întrebările eHarmony, veți dori să ia timp și într - adevăr se gândească la răspunsurile dumneavoastră - nu doar să tastați primul lucru care îți vine în minte. Site - ul utilizează aceste informații atunci când este curățat baza de utilizator pentru datele și partenerii care corespund criteriilor dvs. Potențiale. Evident, eHarmony nu va dezvălui fiecare detaliu cu privire la modul în care funcționează algoritmul, dar putem presupune cu siguranță că ceea ce le spui joacă cel mai mare rol.

load...

Site-ul ofera sugestii de potrivire pentru fiecare zi Inbox

In fiecare zi, veți dori să vă conectați în eHarmony și să ia o privire la meciurile pe site-ul te-a trimis. Vă puteți aștepta să primească o mână de sugestii sau cam asa ceva, iar apoi mingea este în terenul tău.

In fiecare zi, veți vedea profilurile altor membri din Mesaje primite eHarmony. Acestea sunt persoanele pe site-ul crede sunt o alegere bună pentru tine.

Aceste Meciuri zilnice vă oferă o șansă de a revizui membrii compatibile și a vedea dacă eharmony lovit unghii pe cap (probabil, au făcut-o). Vei vedea pozele persoanei, varsta, locatie, inaltime, ocupația, nivelul de educație, religie, convingeri politice, precum și fumatul și obiceiurile de consum, printre alte trăsături, interese, și identificatorii.

Vei vedea, pentru Procente Cum COMPATIBIL două sunt în termeni de Intimitatea emoțională, altruismul & More

Poate cea mai impresionanta si importanta a profilelor eharmony vă trimite este că site-ul prezinta mai multe procente pentru modul compatibil voi doi sunt. De exemplu, ai putea fi de 90% compatibil la nivel intelectual, 91% compatibil privind modul în care vedeți exclusivitate, și 92% compatibil cu privire la modul evaluați intimitatea fizică într-o relație (după cum puteți vedea în imaginea de mai sus).

Daca nu el sau ea place, poate trece. Daca faci pe el sau ea, începe comunicarea Via & Ice-braking Mai multe întrebări cum ar fi

După ce decidewhether sunteți interesat de persoana sau nu, puteți începe comunicarea cu ei, sau poți trece. EHarmony flirtezi si caracteristici de mesagerie sunt, de asemenea, unice. Puteți merge mai departe și trimite mesaje standard, dacă doriți, dar, dacă nu sunteți sigur cum să lovi cu piciorul off conversație, site-ul oferă spărgătoare de gheață, pre-scrise (de exemplu, „Profilul tău a adus un zâmbet pe fața mea!“) Și întrebări rapide (de exemplu, „Cat de des enervezi?“).

Comunicarea este ghidată funcția de mesagerie eHarmony, care include spărgătoare de gheață, de pre-scrise și mai mult get-la-vă de know-întrebări, astfel încât este ușor de a avea o conversație cu potrivirile.

Pentru a cunoaște potrivirile chiar mai bine, eHarmony recomandă utilizarea procesului său patentat cu ghid de comunicare. În primul rând, vei face schimb de cinci întrebări cu variante multiple dintr-o listă de 57 (de exemplu, „Vă place dezbaterea problemelor de zi cu partenerul tau?“). În continuare, veți face schimb de mai multe criterii obligatorii și-standuri pentru a Cant vedea ce sunteți de acord și nu sunt de acord asupra. Este ușor, rapid, distractiv, și introspective!

Notă: Nu puteți căuta pe cont propriu

Un alt aspect despre opțiunile de potrivire eHarmony este că nu poți căuta pe cont propriu. O mulțime de peopleenjoy că , deoarece acestea nu trebuie să facă nici o lucrare, și ameliorează unele dintre presiune și stres. Dacă asta nu e treaba ta, poți verifica oricând alte site - uri, cum ar fi Match și Zoosk , alb vă permite să răsfoiți prin profiluri andmake căutări filtrate le.

EHarmony: Luând lucrarea de pe umeri

In-N-Out sos secret , va fi întotdeauna un favorit al meu, chiar dacă nu pot crea o reteta imitator care este de 100% la punct. Am acceptat că există unele lucruri in viata pe care eu sunt doar niciodată de gând să știu. Acest lucru este valabil și pentru sistemul de potrivire eHarmony, de asemenea. Nu avem cu adevărat nevoie să știe cum funcționează - trebuie doar să știm că o face. Noi știm de fapt eharmony funcționează deoarece site - ul este responsabil pentru 4% din căsătorii din SUA. Ai putea fi următorul!