Cum să vă pregătiți pentru căsătorie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Căsătoria este cel mai important pas pe care îl va lua în viața ta, chiar mai important decât alegerea și obligatorii cariera ta. Partenerul pe care o alegeți este extrem de importantă, dar modul în care vă apropiați de angajamentul căsătoriei este chiar mai important în crearea unei vieți fericite și care îndeplinesc.

Întotdeauna amintiți - vă că fericirea nu este ceva ce „găsiți“, ci mai degrabă este ceva ce construi împreună ca un cuplu, cărămidă cu cărămidă. Acest lucru necesită un plan, toleranță, respect, compromis, durere și înțelegerea faptului că angajamentul este chiar mai important decât dragostea.

load...

Din fericire, veți avea întotdeauna dragoste în căsnicia ta, de asemenea, dar vor exista întotdeauna momente când iubirea te abandonează, dacă numai temporar. Este în acele momente pe care trebuie să depind de angajamentul dumneavoastră pentru a vă obține prin intermediul și să păstreze căsnicia o forță stabilă și pozitivă.

Dacă sunteți incepand o afacere, construirea unei case sau pregătirea unei prezentări de afaceri, vă va sta în jos și ambarcațiunile cu atenție un plan, reprelucrare-l, ia în considerare punctele slabe, trage gloanțe pentru a vă asigura că poate sta testele de aplicare practică și perfecționa-l la perfectiune.

Căsătoria nu merită mai puțin, dar este de multe ori a intrat în orbește cu presupunerea că „tot ce este nevoie de dragoste.“ Cu jumătate din toate căsătoriile se termină în divorț, ar părea evident că într-adevăr nevoie de mult mai mult.

load...

1. Pregătiți-vă mental.

Înțelege că va pleca de la altar o altă persoană. Vei lua juraminte ar trebui să vă familiarizați cu înainte de timp. Gândiți-vă ce înseamnă acestea și modul în care acestea vor schimba viața.

Ia-confortabil și încântat de faptul că va fi un soț, care este într-adevăr mai mult decât omul ai fost înainte. Această nouă dimensiune vine cu puteri și beneficii interesante, dar, de asemenea, vine cu anumite responsabilități.

Vei avea o femeie să prețuim, să protejeze și să sprijine emoțional și, probabil, financiar. Vei avea o gospodărie ar trebui să planul să devină capul. Va trebui să fie un lider, un partener și un om.

Va trebui să găsească o modalitate de a echilibra delicat rolul dumneavoastră ca șef al gospodăriei cu rolul ei ca o modernă femeie, importantă și independentă. Va trebui să știe când să - i predea frâiele și modul în care să se ocupe fără balansoar barca.

load...

Un soț este un om care este înțelept, puternic, echitabil, un fel și generos. Odată ce aveți capul în ordine, discutați cu logodnicul tau - despre tot.

2. Finanțe.

Nimic nu poate provoca argumente amare sau rupe un cămin fericit cum ar fi bani. Noi toți spunem că nu contează, dar nu poți avea o viață fără ea.

Stai jos împreună și să facă un buget de uz casnic. Veți avea nevoie să știe ce fel de gusturi aveți în case și cât de liber fiecare place să-și petreacă sau salva.

„Asigurați-vă că merge în căsătorie

cu ochii larg deschiși.“

3. Vieți sociale și a timpului liber.

Veți avea nevoie pentru a discuta tipurile de vacanțe pe care doriți și cum să salvați pentru ei. Trebuie să știi cum hobby-urile tale vor afecta viețile voastre și bugetele - sală de gimnastică, jocuri Memberships de golf pe săptămână, lecții de tenis și chiar bere și biliard la pub colț, cu prietenii.

Toate aceste lucruri au potențialul de a crea sentimente dure și probleme care nu se ridică la suprafață până când este prea târziu.

4. Sexul.

Prea des sexul este împins la o parte atunci când realitatea unei vieți căsătorit ocupat în lovituri de viteze plin. O gospodărie este o mare responsabilitate pentru voi, și vă sunt susceptibile de a găsi că lucrați mai greu și mai devreme obosesc.

O noapte dată și două sau trei nopți de sex ar trebui să fie planificate în programele, și ar trebui să le trateze atât ca parte a jurămintele.

Sexul este liantul care te ține aproape și ține relația ta împreună. Sexul face parte din angajamentul căsătoriei. Nu te lupta cu privire la aceasta.

Înțelege că va exista momente când un control de ploaie ar putea fi rezonabil. Dar niciodată nu-l ignora sau subestima importanta sexului in succesul pe termen lung al relației de căsătorie.

5. Copiii și religie.

Viețile voastre trebuie să urmeze o singură cale, dacă doriți să stați pe drumul spre fericire. Numărul de copii pe care doriți și când doriți să le este o parte foarte importantă a ecuației căsătoriei.

Asigurați-vă că există un acord și în acord cu privire la această problemă atunci când începeți viața căsătorit. Mișcări de carieră și alți factori personale se pot schimba, uneori, calendarul, dar încearcă să aibă un plan și stick la el.

Probleme pot apărea, de asemenea, dacă tu și soția ta provin din medii religioase diferite și credințe, sau chiar dacă unul este un devotat biserică-goer și celălalt nu este.

Religia în care aveți de gând să crești copiii ar trebui să fie discutate și convenite. Și ar trebui să de acord cu un program de biserică va păstra atât, sau sunt de acord că nu vor exista călătorii Argumentând sau vinovăție stabilite pe partenerul mai puțin devotat.

6. Goluri.

Amândoi trebuie să fie de fotografiere pentru aceleași obiective pe tot parcursul căsătoriei sau nu va fi mult mai dezacord și lipsă de armonie de-a lungul drum.

Dacă salvați timp de 20 de acri și caii din țară în timp ce ea păstrîndu -se pentru un apartament in centrul orasului penthouse, vei rula în probleme. Aceste tipuri de diferențe ireconciliabile , care sunt simplu pentru a vedea de la început nu pot fi ignorate, iar dragostea nu le va depăși.

Un cuplu căsătorit trebuie să urmeze o singură cale spre un scop comun sau căsătoria va eșua. Ciocan un obiectiv pe care ambele pot conveni asupra, sau a găsi un partener care împărtășește visele tale.

Asigurați-vă că te duci în căsătorie cu ochii larg deschiși. Asteptati dificultăți, și să fie pregătiți pentru a rezista oricărei furtuni.

Un plan realist, un spirit flexibil, o perspectivă pozitivă, hotărârea de a depăși obstacolele și o mulțime de preparare sunt cheile pentru o căsătorie de succes.