Cum să vă pregătiți pentru o primă întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Există vreun eveniment mai deosebit de stresant în lumea de dating decât pregătirea pentru o prima dată ? Sigur, se apropie de o femeie atractivă oferă cota sa de stres. Și, desigur, a doua, a treia și chiar 25 - toate datele au propriile lor seturi de griji pentru a face față. Dar nimic nu se va destul setat pe marginea ca o prima dată.

Nici un alt moment, în relația cu o femeie se va potrivi combinație nesfânt prima dată de așteptare și nesiguranță. Dacă ai de gând să exceleze la datele primele, iad dacă vei supraviețui pur și simplu dvs. De date în primul rând, atunci ai nevoie pentru a face câteva preparate în timpul plumb-up.

load...

The tangibilelor.

Vom ajunge la momentele cele mai grele de preparare dată într-o secundă. Deocamdată, să se concentreze pe mai ușor elementele de pregătire pentru prima dată - menținerea starea dumneavoastră fizică.

La un nivel foarte de bază, trebuie să se simtă vibrante fizic dacă ai de gând să aibă vreo șansă de la prima întâlnire. Ai nevoie să se simtă bine odihnit, trebuie să vă simțiți plini de energie, trebuie să se simtă pregătiți pentru a aborda provocările viitoare. În timpul zilei de conducere la zi, asigurați - vă că aveți suficient de somn, tu nu mănânci nimic din ce te va mlaștină în jos, și nu bei prea multe stimulente, cum ar fi cafeaua, sau prea multe antidepresive, cum ar fi alcoolul.

load...

Acest lucru este valabil în timpul data însăși. Nu contează dacă ești disciplinat fizic pe tot parcursul zilei, dar apoi a merge mai departe pe data si bea prea multa bere si comanda o farfurie de paste atât de mare încât te trimite în comă alimentară doar de a vedea listarea pe meniu.

De asemenea , doresc să vă asigurați că sunteți bine îngrijit și îmbrăcat într - un mod pe care le considerați atractive. Este greu să rămână pe deplin angajate în timpul data , dacă sunteți îngrijorat cu privire la modul în care miroase respirația sau în cazul în care parul arata dvs. (neintenționat) indisciplinat. Puțin adânc sau nu, este imposibil să se simtă cel mai bine daca nu arati bine. Ia timp pentru a spăla hainele, să ia un duș lung, pentru a primi un bărbierit și o tunsoare, și apar în căutarea și senzație cât mai proaspătă.

„Toate aceste activități vă va umple cu un incredibil

load...

Cantitatea de energie care data se va ridica pe

de la a doua intri in camera.“

Intangibilele.

În loc de a scrie pe sfaturile de mai sus ca „superficial“ , ține cont de relația dintre realitatea materială și realitatea intangibil. Te simți mai bine când te uiți cel mai bine sau când te uiți cel mai rau? Crezi că mai clar când ai avut grijă de corpul tău sau când ai fost așezat pe canapea toată ziua curățau Doritos jos esofagul ca esti un om trashcan? Departe de a fi superficial, având grijă de tangibilelor va contribui direct la starea ta mentala si emotionala.

Dacă face doar sigur tangibilelor dvs. Sunt în linie, veți face mai bine datele primele decât dacă nu le ia în considerare. Dar daca ai grija de tangibilelor si, de asemenea, a pus într-un mic efort intenționat să se adreseze direct activelor necorporale dvs., veți găsi te de neoprit când sosește data.

În timpul plumb până la prima dată, efectuați unele acțiuni plăcute care necesită un nivel ridicat de concentrare. Dacă aveți o misiune profesională pe care te simți încântat să ia o fisură la, apoi lucra la toată ziua în loc de timp uciderea amestecare lucrări. Dacă aveți un proiect personal te simti pasionat, apoi petrece o scufundare câteva ore adânc în ea înainte de a merge pentru băuturi. Dacă nu ați petrecut ceva timp cu cel mai bun prieten în câteva săptămâni, apoi a programa o Meetup cu el chiar înainte de a pleca pe data.

Toate aceste activități vă va umple cu o cantitate incredibila de energie la acea dată va ridica pe de-a doua intri in camera. Și această energie vă va purta prin întâlnirea cu o combinație de har și de foc ea va găsi irezistibil de atractiv.