Cum să prindă un somn online - (17 semne de poveste și ce trebuie făcut)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Am folosit pentru a merge catfishing cu bunicul meu tot timpul când eram mic. Ne-ar merge la râu din apropiere, a pus liniile noastre în apă, prinde cât mai multe am putut, și să vină acasă și se prăjește-le pentru cină. Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri mele.

Acum, cu toate acestea, catfishing are un întreg „sens Nother, și nu este unul bun. În lumea on - line, catfishing este atunci când cineva se află despre cine sunt ei pentru a atrage oameni într - o relație romantică. Oamenii de somn , fie ca o glumă crudă, să se răzbune pe un ex, con alții afară de bani, sau pentru multe alte motive. Există chiar și o emisiune TV despre el.

load...

Potrivit Scientific American, 54% din Dater online , au văzut pe alții care ei cred furnizate informații false și 28% au simțit inconfortabil sau hărțuiți online. Pentru a evita adăugarea la aceste statistici, am compilat o listă de sfaturi pentru spotting și de a face departe cu un somn.

Semne tu esti Catfished (# 1-13)

Înainte de a învăța ce să facă pentru a opri fiind catfished, trebuie să știți dacă sunteți în curs de catfished, în primul rând. În cazul în care un meci on-line face oricare dintre următoarele lucruri, simțurile Spidey ar trebui să fie furnicături.

load...

1. Profilul lor are puține informații

Întregul punct de întâlnire on-line este de a cunoaște oameni și pentru ei să te cunoască, astfel încât să puteți găsi o dată sau un partener compatibil. Când întâlniți un profil care este foarte goale, ar trebui să fie oarecum abtine de la acea persoană. O mulțime de somn va face minim pentru a atrage o potențială victimă, și odată ce ai mesaje cu ei, ei vor încerca să te convingi să creadă că sunt cei care spun că sunt.

2. Ei au câteva fotografii sau nici

Într-un profil, fotografiile sunt la fel de importante ca textul. Ferește-te de datere online care postează doar o fotografie sau fotografii care sunt neclare, sau sunt iau din lateral, sau de a le arăta purtând o pălărie, sau acele tipuri de lucruri.

Un profil cu nici o fotografie sau doar un cuplu este un steag roșu. Acea persoană ar putea fi pretinde a fi altcineva și încearcă să ascundă cine sunt ei cu adevărat.

load...

Un alt punct pentru a păstra în minte este că este foarte ușor de a lua fotografii de pe internet sau un depozitar de stoc fotografie. Face fotografii persoanei arata prea pus în scenă? Sunt ei în fața unui fundal alb? Acestea sunt doar câteva întrebări pentru a vă întreba atunci când navigați. Profitați de site - uri , cum ar fi TinEye pentru a vedea dacă fotografiile unui meci on - line au apărut oriunde altundeva.

3. Sunt trimise Cookie-Cutter Mesaje

Este destul de ușor pentru a determina dacă un mesaj este unic sau copiați și lipite. Uita-te pentru detalii specifice despre tine că au tras din profilul dvs. Și a utilizat în mesajul lor pentru tine, inclusiv numele, locația și interesele. Un exemplu al unui mesaj cookie-cutter ar putea fi ceva de genul „Bună, se pare ca o persoană drăguță! Cum te simți azi?"

4. Se face o mulțime de Gramatica și greșelile de ortografie

Gramatică și greșelile de ortografie sunt obligate să se întâmple cu noi toți, dar atunci când profilul de dating cuiva și mesajele sunt ciuruite cu ei, e un semn rău. Poate că engleza nu este prima lor limbă - asta e bine. Cu toate acestea, o majoritate de somn sunt din alte tari, inclusiv Nigeria, Rusia, și China , așa că nu se simt rău dacă gramatica lor necorespunzătoare te face să ia un pas înapoi.

Cineva care îi pasă cu adevărat despre întâlnirea cineva special va asigura că utilizează corect gramatica în profil și mesajele lor. Sursa foto: OnlineDatingParadox.com.

Există un motiv pentru mesajele cu aceste probleme sunt de patru ori mai susceptibili de a fi marcate ca fraudă , potrivit Wall Street Journal. Trecutul a arătat că persoanele cu intenții rele au adesea slabe abilități de gramatică și ortografie.

5. Nu vor face pe telefon sau apeluri Skype

În dating online, lucruri de progres, de obicei, de la mesaje la email-uri la mesaje text și de asteptare. În cazul în care acestea vor comunica doar cu tine on-line, ar putea fi ceva aici. Aceasta este, de obicei, în cazul în care scuzele incep sa vina. Ei au probleme de internet, sunt blocate la locul de muncă și nu se poate vorbi chiar acum, telefonul lor a murit, sau orice caz.

6. Nu te vor întâlni în viața reală

O bună credință, data de față-în-față ar trebui să fie obiectivul de fiecare dater on-line, nu? Un somn vrea doar să te tîrască sau pentru a obține ceva de la tine, așa că vor face tot ce pot pentru a face acest lucru fără a întâlni în persoană.

În cazul în care un meci on - line ține oferindu - vă scuze despre motivul pentru care nu se pot întâlni off - line, acestea pot fi un somn. Sursa foto: CraveOnline.com.

Când se păstrează lovind care poate pe drum, ar trebui să se deplaseze probabil. Cu cât stai în jurul valorii, cu atât mai ușor este să se blocheze în web lor de minciuni și cu atât mai greu va fi să taie legăturile.

7. Nu le puteți găsi pe online sociale sau oriunde altundeva

Cele mai multe dintre noi au o amprentă digitală, indiferent dacă este mare sau mic. Am lăsat un comentariu la un articol, au un Facebook sau alt cont sociale, a postat un videoclip pe undeva - aceste lucruri nu dispar într-adevăr, chiar dacă le ștergeți. Este inteligent pentru a face unele de cercetare pe cineva ați putea data, fie într-o relație cu, sau se căsătorească, dar dacă nu pot par să confirme numele lor oriunde altundeva, asta e un pic neobișnuită.

8. Ei nu vorbesc despre prietenii lor sau ce fac

Ar putea începe cu ei întotdeauna vă pun întrebările, ceea ce este frumos la început, dar oricând încerci să le ceri, ei redirecționeze conversația înapoi la tine. Ei știu totul despre prietenii tăi, hobby-uri, locuri de muncă, familie, animalele de companie, dar știi foarte puțin despre ele.

Feriți - vă de oameni care cer o mulțime de întrebări despre tine , dar nu dezvăluie nimic despre ei înșiși. Sursa foto: PastorMattRichard.com.

Sau, dacă înveți multe despre ei, ei par să reflecte eerily ceea ce spui și ceea ce faci în viață. Ei încearcă să apeleze la partea ta emoțională, arătându-vă cât de mult aveți în comun.

9. Relația este Avansând foarte repede

Dragoste la prima vedere se poate întâmpla, chiar și on - line , dar este destul de rar. În timp ce avea pe cineva declară toate aceste lucruri minunate pentru a te simți extraordinar, păstrați inteligența dumneavoastră despre tine , dacă se întâmplă la scurt timp după cunoașterea ei. Catfish cunosc o mulțime de datere online sunt dornici de a -și găsi perechea perfectă și poate fi într - o stare vulnerabilă, astfel încât acestea doresc să profite de asta.

10. Ei cer bani

De ce ar fi o persoană reală du-te on-line și să ceară un străin pentru bani? Nu asta prieteni, familie, cunoștințe, și băncile sunt pentru? Acesta este cel mai mare semn pentru a privi afară pentru. Tu nu ar trebui, mai trimit bani pe cineva, un cec sau un card de credit sau de a le oferi informațiile financiare - indiferent de ce fel de situație gravă ei îți spun că ești.

Un străin vă cere bani on - line este cel mai mare steag roșu vreodată. Mai mult decât probabil, ei nu au intenții bune și mint cu privire la identitatea lor. Sursa foto: BusinessCollective.com.

Acest tip de înșelătorie ar putea veni, de asemenea, sub forma va cere să semneze ceva la ei sau de a le adăuga la un cont. Nu se încadrează pentru ea! N-aș visa pe cineva pentru a cere bani, până când ne-am cunoscut cu adevărat și de încredere unul pe altul, și pun pariu că nu ar fi nici. Este foarte ciudat daca intalniti pe cineva care are bile pentru a face acest lucru.

11. Ai o presimțire rea în stomac

Majoritatea timpului când vorbim despre instincte, vorbim despre femei, dar barbatii le au, de asemenea. Are cineva a spus vreodată ceva care ți-a dat imediat un nod în stomac (și nu un fel de bun)? Ai primit vreodată acest sentiment despre o situație care a făcut doriți să iasă de acolo cât mai repede posibil? Asta e corpul tău îți spune ceva este greșit, și veți face bine să-l asculte.

Dacă tu te îndoiești, spune confidente tale despre situația și a vedea cum se simt despre asta. Ei ar putea avea aceeași opinie ca și tine.

12. Povestiri lor nu adăuga până

Într-o zi mancarea lor preferata este spaghete, dar data viitoare când vorbesc despre asta, ei spun că e burgeri.

Într-o zi, ei trăiesc în inima unui anumit oraș, dar apoi dintr-o dată se schimbă într-o suburbie mică în afara orașului.

Într-o zi, ei spun că au trei surori, dar apoi se transformă în două surori și un frate. Ai punct.

Acestea pot părea mici detalii, dar adăuga până la o mare minciună. Dacă ei nu pot ține faptele lor drepte, cum ar fi domnișoara Scarlett din „Clue,“ semnale de alarmă ar trebui să fie în capul tău.

13. Ei doar Seem prea perfect

După cum spun ei, dacă sună prea frumos ca să fie adevărat, probabil că este. Nu încerc să fiu cinic aici, dar cât de des te-ai întâlnit pe cineva care e idealul tău în orice fel (de la apariție la personalitate)? Dar prietenii tăi, membrii familiei, sau co-lucrătorilor? Au avut noroc? Doar amintiți-vă să nu se pe deplin aspirat în Daydream de toate. Vino jos din nori fiecare acum și apoi și să ia o privire la lucrurile dintr-o perspectivă imparțială.

Ce trebuie să faceți dacă că ești Catfished (# 14-17)

Acum, că știi ce să caute într-un somn, să te plimbi prin pași necesari pentru a obține în condiții de siguranță în afara situației și pentru a preveni pe oricine altcineva ar putea deveni momeala.

14. Bloc-le

Practic, fiecare dating site-ul și rețeaua socială permite utilizatorilor săi să blocheze cei care hărțuiește pe alții sau care prezintă ca un fel de amenințare. De obicei, acest lucru este un buton roșu sau link-ul care apare pe profilul persoanei.

Fiecare întâlnire și social media site - ul are posibilitatea de a bloca un utilizator care este în curs de abuziv față de alții, astfel încât să- l utilizați atunci când aveți nevoie să. Sursa foto: Gizmodo.com.au.

Când vă simțiți că siguranța este în pericol, precum și siguranța tuturor pe site-ul, faceți clic pe butonul sau link-ul. Odată ce ați face acest lucru, acea persoană nu va fi în măsură să vă contacteze sau pentru a vedea profilul sau fotografiile dvs. Mai.

15. Verificați de două ori setările de confidențialitate

Când vă înscrieți pentru un site de matrimoniale, de obicei, setările de confidențialitate sunt setate automat, dar există, probabil, alte opțiuni pe care puteți alege. Du-te la setările și asigurați-vă că nimeni nu poate vedea numele de familie, e-mail, locație specifică, numărul de telefon, sau orice altceva care nu doriți să le vadă. Uneori, puteți ascunde chiar profilul sau setați-l la modul privat, dacă nu vrei ca cineva să știe că ești on-line. S-ar putea dori, de asemenea, să vă asigura că utilizați un site care nu va da sau vinde informațiile dvs. Către terțe părți.

16. Raport-le la site-Dating & FBI

La fel ca destul de mult în fiecare dating site-ul vă va permite să blocheze membri, acestea vor permite, de asemenea să le raporteze. Veți găsi, de obicei, această caracteristică pe profilul persoanei, ci, de asemenea, de ajutor sau Serviciul Clienți pagina a site-ului.

Puteți raporta un somn la site - ul de dating pe care îl utilizați, dar să ia un pas mai departe prin raportarea acestora autorităților, de asemenea. Sursa foto: WordsAcrosstheOceans.com.

Altceva ne - ar recomanda este alertarea autorităților cu privire la această persoană sau de persoane. Puteți depune o plângere la Biroul Federal de Investigații Fraude pe Internet Center (IC3). Nu vrei acest somn să vizeze oricine altcineva, iar FBI - ul poate ajuta să se asigure că nu se întâmplă.

17. Fii precauti in viitor

Dacă în trecut ai fost un pic mai liber cu ceea ce spun oamenii on-line, încercați să nu vă faceți griji prea mult despre asta. Acum știți ce comportamente ciudat să acorde atenție mai mare, așa că nu va face din nou aceleași greșeli. Spotting un fals va fi ca a doua natură, iar dacă există măsuri de siguranță le-am omis, anunțați-ne în comentarii!

Cu aceste sfaturi, nu va cădea pentru Bait ca un somn lui!

Mi-e dor de zilele în care obtinerea catfished tocmai a însemnat că ai avut o zi fructuoasă la râu cu bunicul tău. Dar cu aceste sfaturi, putem lua cuvântul înapoi și, cel mai important, ne păstrăm în siguranță și informațiile noastre privat, bine, privat.

GIF sursa: BuzzFeed