Cum să renunțați la greșelile dvs. de întâlniri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Este o poveste biblică în mod obișnuit repovestite. Dumnezeu ia spus lui Lot și soția lui să fugă din orașul lor, avertizându-i să nu se uite înapoi la ceea ce cei doi au lăsat în urmă. Soția lui Lot disobeys această comandă, aruncă o privire înapoi la casa în care a investit anterior, toate care era ea, și a găsit ea sa transformat imediat într-un stâlp de sare.

La fel ca toate poveștile bune, povestea soției lui Lot săraci conține în ea un adevăr profund așezat - Privind înapoi la ceea ce a fost atunci când ar trebui să fie așteaptă cu nerăbdare să ceea ce se află în fața poartă cu ea unele consecinte periculoase serios. Și crezi sau nu, acest lucru este de două ori mai adevărat atunci când vine vorba de modul în care se ocupe de viața ta întâlnire.

load...

Petrece prea mult timp și energie angajate mental cu „shoulds“ și „ar trebui să Noțiunile“ din relații anterioare nu s-ar putea transforma într-un stâlp de sare, dar se va dezvolta o astfel de duritate și caracter morocănos în jurul inimii că diferența dintre tine și lui Lot soţia va fi mai slabi decât ai putea fi imaginat inițial.

Reîncadrare trecut.

Este firesc să se uite înapoi la greselile de datare presupuse și simt o mulțime de regret. Este firesc să permită regret nor toate incercarile curente de a avea relații sănătoase. Este normal să vă simțiți niciodată nu va avea aceleași oportunități ca și ați crezut ați avut în trecut, să se simtă aceleași emoții te - ai simțit în trecut.

load...

În general, aceste sentimente sunt adevărate. Tu chiar nu va avea aceleași oportunități exact ați avut în trecut. Tu chiar nu va simți destul de același lucru despre noi femeile pe care le îndeplinesc în timp ce simtit despre femeile pe care le folosit pentru a fi cu.

Dar dvs. relațiile din trecut , probabil , nu sunt nimic în valoare de peste doliu.

„Trecutul există pentru un singur motiv - pentru a

informează deciziile pe care le face în prezent.“

Ai ratat aceste oportunități pentru un motiv.

În primul rând, pretinsele „oportunități“ ai pierdut în trecut probabil alezajului seamana prea putin cu lumea reală pentru modul în care le încadrați în prezent. Toate aceste presupuse femei „perfecte“ vă permit să scape de trecut prin viata ta pentru un motiv. Fie că nu au fost la fel de mare ca ai imaginat că erau, sau într - adevăr au fost mari , dar nu au fost în locul potrivit în propria dezvoltare personală pentru a se potrivi cu ei în orice mod profund, de durată.

load...

Cuplu dragoste = iubire prost.

În al doilea rând, este un lucru bun , care nu te va recăpăta pe deplin iubirile tinereții tale. Vă puteți imagina ce s - ar întâmpla cu viața ta chiar acum , dacă ai căzut în același tip de atotcuprinzătoare romantism te cu experiență în anii de adolescenta? Viața ta va cădea complet în afară și în scurt timp.

Unul dintre darurile și blestemele în creștere mai mari este faptul că noi toți începe să acumuleze tot felul de elemente în viața noastră nu doresc să renunțe atât de ușor. Nici măcar pentru flacăra trecătoare a dragostei tinere, prost.

Greșelile sunt oportunități de învățare.

Greșelile pe care le-am făcut în viața ta, datând poate fi văzută ca, experiențele-strivire a vieții sufletești distruge, sau ele pot fi văzute ca oportunități de a învăța, să crească și să devină un partener mai bun relație.

În loc de framantare „greșelile“ de întâlnire trecut, să ia o privire rece , greu de ce ai făcut aceste greșeli, fie că este încă probabil pentru a face aceste greșeli, și ceea ce se poate face să crească din aceste experiențe și de a preveni - te de repetarea erorile.

Nu poți face nimic despre trecut. Femeile care au „scapat“ sunt de gând să stai departe. Nici o cantitate de fixare mentală se va schimba ceea ce sa întâmplat. Trecutul există pentru un singur motiv - pentru a informa deciziile pe care le face în prezent. Deci, doar privi înapoi suficient de mult pentru a determina modul în care se poate face mai bine astăzi.