Cum reprezentăm sexul și sexul nostru pe social media

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Ca profesor asistent de comunicare de la Universitatea de Stat Ohio, Dr. Jesse Fox este-du - te la expert pe tema reprezentării sexului și de gen în social media.

De ani de zile ei undgrad, Dr. Jesse Fox a iubit flexibilitatea câmpului de comunicare, în special atunci când este vorba de comunicare în cadrul relațiilor interpersonale.

Și având beenan profesor asistent Atthe Ohio State Universitysince 2010, ea a fost în măsură să se extindă pe această dragoste.

load...

În anii ei de a examina modul în care tehnologia peopleuse, Fox a văzut a existat o lipsă de cercetare acolo, mai ales în ceea ce privește modurile peopleinteract și se prezintă pe site-urile de social media, atunci când într-o relație.

„Exista aceasta gaura imensa in cercetare despre relatii romantice si social media. Texting și Facebook sunt atât de integrate în modul în care ne construim aceste relații“, a spus ea. „Dating online este în cazul în care începe... Și apoi, imediat, o dată că relația începe să se dezvolte, merge într-un context diferit, care tinde să fie mesaje text si interactiunea pe site-urile de rețele sociale.“

Fox a avut amabilitatea să mă ia prin studiul ei cel mai recent și împărtăși rezultatele ei fascinante.

load...

Cum oamenii representthemselves pe social media?

În publicația intitulată „The Dark Triadei și Trăsătură auto-obiectivare ca predictori de utilizare pentru bărbați și de auto-prezentare Comportamente pe site-uri Social Networking,“ Fox folosit date de la un sondaj on-line, care a constat of1,000 Americanmen in varsta de 18-40.

Scopul ei principal a fost să se uite attheirrepresentations pe site-urile de rețele sociale, precum și rolul de „triada întunecată a personalităților“, care include narcisism, Machiavellianismand psihopatie.

Ea a avut trei constatari majore:

„Toate aceste lucruri sunt extrem de relevante pentru online dating“, a spus ea.

load...

Dr. Jesse Fox studiază efectele noilor tehnologii media, inclusiv lumi virtuale și site-urile de rețele sociale.

Potrivit Fox, MENIUL mare de la aceste constatari este ca oamenii să se gândească la trăsăturile de personalitate care conduc comportamente, cum astaking și Selfie postarea, editarea de aceste fotografii, folosind filtre pe ele, etc.

„Trebuie să fim în permanență conștiincios că cu aceste tehnologii, fie că este vorba un site de dating online, indiferent dacă este un site de social networking, fie ca e vorba mesaje text, există o mulțime de indicii care lipsesc“, a spus ea. „Există și alte modalități prin care aceste lucruri pot fi folosite pentru a prezenta ceva care nu este complet autentic, iar dacă vom trece prin acest proces de oameni de filtrare imaginile lor și editarea fotografiilor lor o mulțime, chiar dacă nu este ceea ce vedem ca o minciună sau o denaturare - aceste comportamente sunt încă un indicator al personalității acelei persoane „.

A face lumea on-line (și lumea în general) un loc mai bun

Fox a spus motivație themain din spatele ei workis să atragă atenția asupra bune metode prin care putem utiliza tehnologia și să ne amintim că ceea ce vedem online nu este întotdeauna ceea ce avem, mai ales atunci când vine vorba de relații.

„Fac acest lucru de cercetare pentru a ne reaminti că nimic nu este perfect, și asta e în regulă. Cu toții vom avea trăsături și defectele noastre, dar ce putem face pentru a fi oameni autentici și de a găsi pe cineva care este autentic un meci bun pentru noi și apoi avem o relație bună de lucru?“, a spus ea. „După ce ne-am cunoscut, odată ce am început să ne întâlnim, ce putem face pentru a păstra a face acest lucru o relație funcțională? Nu a fost obtinerea prins în modul în care ne uităm orhow relația noastră arată pe Facebook, cred că aceste lucruri sunt întotdeauna lecții utile pentru a păstra în minte.“

Următorul ei Scopul academic este de a privi athealthy și moduri nesănătoase (de exemplu, Facebook urmărire) peopleuse site-uri de rețele sociale ca un cuplu, în special atunci când interacțiunile lor nu se aliniază, punând întrebări, cum ar fi:

„Sunt doar lucruri mici pe care oamenii ar putea avea conversații despre, și au uitat că în loc să fie deranjat de aceste lucruri sau agravate sau furios, puteți avea doar o conversație preemptive“, a spus ea.

Pentru a afla mai multe despre Dr. Jesse Fox și munca ei, vizita commfox.org.