Cum să reușești la ora noastră - 7 sfaturi pentru experți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Cum de a avea succes pe OurTime - 7 sfaturi Expert

Dacă introduceți primul lucru care îți vine în minte, vei regreta , probabil , atunci când te duci să te uiți la profilul ulterior. Atunci vei sfârși pierde timp pentru că va trebui să rescrie totul. Când vă înscrieți, petrece câteva minute, cel puțin, gândindu -se despre cine esti si ce vrei, iar cele mai bune răspunsuri vor ieși în mod natural.

load...

2. Fii sincer, specific & Succint în descrieri

Studiile arată că aproape jumătate din Dater online , exagera sau minciuna plat-out pe profilurile lor - nu fie unul dintre acei oameni. Nu te ajută în nici un fel. Vei sfârși prin a răni pe cineva, și nu poate ține pasul minciuna pentru totdeauna. Imaginați - vă cum v - ar simți dacă ați devenit interesat într - un meci doar pentru a afla au mințit în legătură cu ocupația lor, viața de familie, sau de interese.

În afară de a fi sincer, vrei să fii specific, care vă va ajuta să iasă în evidență din mulțime. Nu spune doar ceea ce iti place sa faci - spui de ce îți place să faci aceste lucruri. De exemplu, „Întotdeauna am iubit de pescuit pentru că eu și bunicul meu ar face asta în fiecare duminică.“ Aveți grijă să nu abate de pe, deși, pentru că riscul de a pierde atenția oamenilor.

load...

3. Încărcați o varietate de fotografii

Varietatea este condimentul vieții, așa cum se spune, astfel încât mai multe fotografii unice pe care le puteți include în profilul dvs., cu atât mai bine. La foarte minim, au un headshot, o lovitură întregul corp, și o lovitură de acțiune (de exemplu, ai participa la un hobby sau giugiuleală cu un animal de companie). În acest fel, oamenii pot vedea fața, silueta ta, și ce pasiunile tale sunt.

Sugestia standard pentru profilul tau este unul dintre fața ta, una din figura ta, și unul dintre voi face ceva activ.

Adăugarea unei fotografii principale profil vei primi exponențial mai multă atenție - trebuie doar să se gândească la cât de multă atenție veți obține prin adăugarea de o mână de diferite fotografii. Puteți chiar încărca fotografii de pe Facebook, astfel încât este ușor să vă actualizați profilul cu pozele tale preferate.

load...

4. Caută Meciuri pe cont propriu

OurTime ponturi datele potențiale pentru tine, dar puteți crește șansele de a găsi că cineva special de a face unele navigarea pe cont propriu. Adică, de ce nu, corect? Este distractiv, este ușor, și este complet personalizabil. Puteți căuta în funcție de sex, intervalul de vârstă, cod postal, activitate, noi membri, membri care sunt online, numele de utilizator, cuvinte cheie, precum și de către cine a vizualizat profilul, ca preferat, placut o fotografie, flirtat cu tine, sau un trimis cadou.

Online dating este atât de convenabil încât să puteți fel de a face acest lucru pe pilot automat, dar nu uitați să luați roata de fiecare acum și apoi. Aceasta ne duce la următorul nostru sfat:

5. Inițierea Contact

Ia-o șansă de fiecare acum și apoi și trimite primul mesaj la un meci în loc de așteptare pentru ei să facă acest lucru. Ei vor iubi inițiativa, și te vei simți atât de mândru de tine. Chiar daca esti timida, ca eu sunt, ai să fii vulnerabil și pune-te acolo în dating si relatii, uneori. Este singurul mod în care vei conecta cu adevarat cu cineva.

Luând problema în propriile mâini, cum ar fi trimiterea cineva primul mesaj, va crește șansele de a găsi un meci bun.

Inițierea de contact poate veni, de asemenea, sub formă de profile de vizualizare, membrii marcați ca preferate, place fotografii, și trimiterea flirteaza și cadouri virtuale. Zdrobi dvs. Va vedea că ai făcut asta, și poate că el sau ea va încuraja să vă trimită un mesaj.

6. Scrie mesaje unice, nu cele imitatoare

Vorbind de inițiere de contact, dacă ai de gând să trimită primul mesaj la un meci, trebuie să vă asigurați că este total diferit decât oricare alt prim mesaj care le - ați trimis. Este un lucru bun de făcut, și va fi mai probabil pentru a obține un răspuns , dacă nu suna ca un disc stricat.

Referință ceva de la profilul lor, care atrage privirea și este unic pentru ei (de exemplu, ei voluntar la un adăpost la sfârșit de săptămână). Vor apreciați pentru citirea de fapt, profilul și aducând un detaliu din ea în mesaj. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca „Hei, ai observat ca voluntar, de asemenea. Care este caritate ta preferată pentru a ajuta?“

7. Descărcați App pentru Chiar mai mult confort

App gratuit OurTime lui face ca procesul de întâlnire chiar mai ușor.

OurTime este disponibil gratuit prin intermediul iTunes și Google Play, astfel încât să ia în considerare într - adevăr ar trebui să descărcați aplicația.

Cu aceasta, puteți găsi datele indiferent de locul unde ești sau ce faci.

În autobuz pentru a lucra? Puteți naviga în continuare prin intermediul single. În linie la Starbucks? Puteți edita în continuare profilul tau. Plimb cainele? Încă poți flirta on-line.

Având o băutură într-un bar? Puteți răspunde în continuare la mesaje. Ai imagine, dar punctul său utilizează versiunea mobilă și desktop-ul va face minuni pentru tine.

Cu aceste sfaturi, vei îndeplini toate obiectivele dvs. Pe OurTime

Online dating a îmbunătățit viața în atât de multe feluri, și tot mai bine și mai bine. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să facă tot posibilul pentru a atrage atenția și pentru a îndeplini obiectivele de relație. Este deja navigatie buna pe OurTime, și te vei primi cu un pas mai aproape de acel meci ideală de obtinerea implice mai mult, de asemenea.