Cum să rezolvați o dată nepotrivită (11 sfaturi de experți)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Datele Bad suge - cele mai multe dintre noi au fost pe ele. Daca esti singur, atunci, probabil, au unele date proaste în viitorul tău, de asemenea, dar ele nu trebuie să fie la fel de rău ca internetul și prietenii tăi le fac a fi.

Puteți afla mai multe de la datele proaste, și tu chiar le poate transforma într-un beneficiu net pentru tine. Să luăm în unele lucruri, pentru a evita, a face față, și să învețe de la datele proaste.

1. Nu. Do. SCHENGEN. Masa de seara. Data.

Nu pot sublinia suficient acest sfat. Personal, nu cred că data cina nu ar trebui să se întâmple până în jurul valorii de- a treia dată pentru mai multe motive. În primul rând, nu stabilește scena pentru chimie. Stând vizavi de unul de altul, practic în imposibilitatea de a atinge reciproc, în căutarea direct în ochii celuilalt, se poate simți ciudat și ciudat conflictuală.

load...

Datele Cina poate fi lung, iar ei pot simți chiar mai mult dacă și cealaltă persoană nu sunt cu adevărat interesați de unul de altul.

De asemenea, te amanetare dvs. „datând rГ © sumГ ©“ pe dvs. „datând de interviu“. Aceasta poate dura o lungă perioadă de timp, aceasta poate fi costisitoare, și poate fi jenant dacă încercați să mănânce în timp ce nu alimente blocat în dintii tai.

Ar trebui să faci unele activități pentru primul cuplu de date și, în general, păstrați-le mai scurte. Vrei să vezi modul în care persoana interacționează cu lumea și oamenii din ea. Sunt tone de lucruri pe care le puteți face. Ia-cafea, și du-te pentru o plimbare. Faceți o noapte SIP si vopsea. Du-te la un Meetup tabla de joc locale.

load...

2. Faceți conversație mai interesant

Atunci când oamenii se întâlnesc pentru prima dată, există o litanie de întrebări plictisitoare, logice pe care le cer: Unde ești? Ce faci? Unde locuiți?

Dar relațiile nu sunt logice; acestea sunt emoționale. Primul și cel mai important lucru pe care îl predau clientii mei este de a pune întrebări emoționale pozitive. În loc de „Unde te-ai dus la colegiu?“ Întreba „Care a fost cel mai bun petrecere te - ai dus la colegiu?“ Pentru a răspunde, persoana trebuie să se gândească și să vorbească despre amintiri fericite.

Dacă sunteți la o dată proastă în care conversația lipsesc, va trebui să pună în unele eforturi pentru a aduce unele subiecte interesante.

Ai avut minunat, distractiv, și lucruri uimitoare se întâmplă cu tine în viața ta? Desigur, ai, dar nimeni nu te întrebi vreodată despre ele? Probabil ca nu. Fiecare persoană în fiecare cameră ești în a avut aceste momente minunate și-ar plăcea să vorbească despre ele numai dacă au fost întrebați.

load...

3. Du-te la o locație nouă

Pentru a cita Jimmy Buffet , „Modificări în latitudini, schimbări în atitudini.“ Practic, în cazul în care vă aflați poate ajuta, pentru o mai bună sau mai rău, determină starea de spirit si atitudinea ta.

Uneori, schimbarea în sus locația poate face o mare diferență la o dată.

De exemplu, dacă vă aflați la o masă la cină, le-ați comandat aperitive, puteți auzi abia unul de altul, si este foarte frig în restaurant, s-ar putea fi dreading restul serii. În loc de a suge-l în sus, încercați și de a schimba starea de spirit de a merge undeva diferit. Dacă vă aflați într-un bar de vinuri, du-te la un bar se arunca cu capul. Dacă vă aflați într-un bar se arunca cu capul, du-te la un bar de vinuri. Nu-ți fie teamă să-l amesteca și a vedea dacă puteți obține un raport mai bun merge.

4. Utilizați acest lucru ca o oportunitate de a exersa abilitățile Dating

Dacă sunteți la o întâlnire cu cineva știți că aveți dorința de a vedea din nou la zero, acest lucru este în cazul în care puteți avea de fapt, unele distractiv. Dacă vă place foarte mult și le doresc să le vadă din nou, s-ar putea fi evitarea anumitor subiecte, nu merge în profunzime despre unele întrebări, sau să aibă grijă să nu bei prea mult. Dacă știți că nu doriți să le vadă din nou, nu ai nici o teama de eșec.

Chiar dacă sunteți la o dată rău, puteți practica în continuare abilitățile dumneavoastră de conversație.

Utilizați aceasta pentru a exersa abilitățile de întâlniri și să te distrezi în același timp. Adu fiecare întrebare ciudată ți - ai dorit să întreb, o lovitură de whisky la masă, sugerăm să striații, etc În timp ce eu exagerez un pic, folosesc acest timp să - l scuture și să pună întrebări sau spune povești pe care le altfel , nu ar. Din moment ce nu o să - i văd din nou, nu există într - adevăr nici cel mai pesimist scenariu. Traieste putin.

5. Fii sincer Dacă aveți un moment dificil

Uneori, de fapt, vorbim despre dificultatea de data poate face mai bine. Dacă amândoi având conversație ciudat, amândoi stii asta. Se creează un pic de un elefant in camera pe care amândoi încearcă să evite. Dacă încercați să păstrați prohibiționist în jurul penibilul, este doar va face mai rau.

Uneori admite că data se simte un pic ciudat pentru a vă poate ușura tensiunea.

În „ Arta războiului “ , Sun Tzu vorbește de a transforma punctele slabe in puncte forte. Dacă sunteți foarte inconfortabil, se confruntă cu ea pe cap.

Spune ceva de genul: „Îmi pare foarte rău. Sunt foarte nervos. Nu am fost la o dată într-un minut fierbinte, și eu într-adevăr place să vorbesc cu tine. Să se mute departe de această discuție de muncă plictisitoare, și să vorbim despre unele lucruri distractive.“Se poate difuza situația, vă dau ceva de chicotească despre, și un fel de a reseta seara, după ce ați luat dvs.«rotund practică», în.

6. Nu-i conducă pe

Nimic nu este mai rău decât să nu știe ce a mers prost sau simțindu -se ca persoana drum pe tine. Dacă vă aflați în mijlocul data sau la sfârșitul anului , și știi că nu va merge, doar să le cunoască.

Dacă nu sunteți interesat de persoana, încercați să nu fie prea frumos, pentru că te simți rău. Poti fi încă politicos, fără a le duce mai departe.

Spune ceva de genul: „Apreciez data, dar cred că suntem în căutarea pentru lucruri diferite. Mă duc să plec acum, dar mulțumesc încă o dată pentru moment. Sper că veți găsi pe cel potrivit pentru tine.“Nu-i conducă mai departe cu promisiuni false de la data viitoare doar pentru a evita o situație jenantă la momentul respectiv.

7. Încheiați data timpurie

Dacă v - ați decis că nu poate fi absolut cu această persoană, puteți termina data devreme. Există o mulțime de moduri de a face acest lucru - de la obtinerea prietenul tău să te sun cu o „urgență“ și sabotarea data vorbind despre urmărire ex - vă, pentru a intra în detalii grafice despre o intervenție chirurgicală și de recuperare.

S-ar putea fi un moment în care trebuie să-l suni și spune data pe care pur și simplu nu te interesează și de a merge la cap acasă.

In timp ce noi am făcut tot o versiune de acest lucru, eu nu am de gând să intru în detalii, deoarece puteți găsi alte articole umoristice pe idei, cum ar fi cele. Vreau să vorbesc despre mai multe moduri de a face adulți cu o dată proastă. Doar amintiți-vă că karma este un nenorocit, și nu înseamnă să fie despre asta.

8. Nu pune sus cu Bad Behavior

În timp ce este bine și pentru adulți să - i dea un try și a vedea dacă puteți salva data, nu pune sus cu un comportament rău. Doar pentru că ai spus da la data asta nu înseamnă că ești obligat prin contract să rămână pentru tot timpul. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care persoana se comportă prost.

Dacă o dată este nepoliticoasă sau se comportă rău într-un alt mod, nu trebuie să rămână.

Dacă ea ceartă hobby-urile tale sau doar coșul de gunoi vorbește toate exes ei, acest lucru este rău. De multe ori oamenii se blazati si cinic despre dating, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc. Acest lucru se poate scurge în conversație, și nu este în totalitate sexy.

Alteori, ei ar fi putut avea un obicei prost pe care nimeni nu le-a cerut, și este din ce în ce mai rău și mai rău. Dacă te simți inconfortabil sau simti ca esti atacat într-un fel, ieși de acolo fără vinovăție.

9. Redare Matchmaker

Persoana nu poate fi potrivit pentru tine, dar asta nu înseamnă că nu sunt potrivite pentru altcineva. Poate tot ce vor să vorbească despre este de fitness, iar tu ești mai mult de un fel Netflix și de relaxare. Gândiți -vă la prieteni simple pe care le poate avea. Ar vreunul dintre ei să fie o alegere bună? Toată lumea încearcă să găsească fericirea, și poate că vă poate ajuta alte două suflete găsi fericirea.

Doar pentru că această persoană nu este potrivit pentru tine nu înseamnă că sau ea nu se poate obține, împreună cu un prieten sau membru de familie al tău.

Heck, data de rău poate, de asemenea, face doar un bun prieten. Am avut o multime de date care nu a mers. Uneori, le-am invitat în grupul meu prieten, și s-au întâlnit pe alții prin ea.

10. Nu te invinovatesti. Felicitați-te

O mare parte din datarea este mentală. Dacă aveți o dată rău, s-ar putea simti ca berating-te. Nu te. Este doar o lecție despre întâlnire, nu o reflecție pe cont propriu vrednicia.

Amintiți-vă că datele proaste sunt un timp pentru a învăța despre tine și pentru alții.

În schimb, trebuie să învețe să vă felicit și să stimuleze stima de sine. Spune-te: „Ma bucur ca am aflat că nu erau potrivite pentru mine înainte am pierdut mai mult timp / efort / bani pe ele“ sau „Hei, cel puțin am ieșit, a interacționat cu lumea, și m - am pus in joc."

Aceasta nu înseamnă că nu va ustura. Acesta va fi, dar dacă poți învăța să te mângâi pe spate, îl face atât de mult mai ușor pentru a ajunge acolo și înapoi în șa din nou.

11. Aflați cum să auto-Analyze

Una dintre cele mai mari lucruri pe care încerc și să învețe clienții mei este modul în care să se auto-analiza. De fiecare dată când părăsiți o dată (sau orice interacțiune, pentru care contează), întreabă - te : „Ce-am făcut bine?“ Poate fi o mulțime de lucruri: am ales un loc bun pentru a avea data. Am făcut -o să râdă. Am pus câteva întrebări bune.

La sfârșitul o dată rău, gândiți-vă la lucruri este posibil să fi făcut, care pot fi imbunatatite la data viitoare.

Vei avea întotdeauna făcut ceva bine, și în timp ce este bine să vrea să îmbunătățească, de asemenea, este foarte important să vă felicit pentru ceea ce ai făcut dreptate. Apoi intreaba-te: „Ce aș fi putut face mai bine?“ Observați că nu am spus „Ce am făcut greșit?“ Cuvintele pe care le folosim, chiar și în propria noastră minte, ne poate influența în necunoștință. Nu spune ai făcut ceva greșit.

Cu toate acestea, cred că despre unele lucruri pe care le pot face în mod diferit: Nu trebuia sa vorbit atât de mult despre echipa mea de sport de liceu. Am aflat că întrebat despre datele din trecut nu este o idee bună. I-ar fi dat un sarut pe obraz, la sfârșitul loc de a încerca să se agită mâna.

În acest fel, după fiecare dată, puteți calibra ceea ce ai făcut și să îmbunătățească-l de fiecare dată.

Date incorecte întâmpla destul de mult toată lumea - Ceea ce contează este cum să profitați la maximum a situației

Dacă te întâlnești și în căutarea pentru partenerul dvs. Pe termen lung, veți avea absolut unele date proaste. Am avut o dată o femeie la prima dată mi spune că ea a decis ea a fost de gând să se căsătorească în același an. O altă dată ajuns atât de beat încât a trebuit să o ia acasă și a pus-o în pat. Doar ține capul sus și să se distreze, și, sperăm, umorul tău bun și capacitatea de a lăsa lucrurile să meargă, veți găsi un deținător care face tot ceea ce merită.