Cum sa-i spui o fata pe care o placi (prin text si in persoana)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Știm cu toții cum e să aibă o pasiune secretă. Fluturii. Frica. Entuziasmul. Speranta. Toate aceste sentimente pot fi copleșitoare și izbucni din tine în moduri neașteptate și poate nu atât de elocvente.

Există mai multe moduri de a spune o fata pe care o place. Unii tipi du - te pentru over-the-top flatare, în timp ce alții du - te pentru devotamentul Worshipful. Un tip a spus o fată ea ia dat vulturi în stomac , și care se pare că a lucrat. Ruggedly sportivi pro frumos pe reality show -uri pot spune tot felul de lucruri siropoase și nebun și de a lua încă fata. Dar restul dintre noi , muritorii trebuie să aibă sens atunci când ne-dulce vorbim modul nostru în grațiile cuiva.

load...

Din fericire pentru tine, am defalcate în etapele esențiale pentru a spune o fata iti place că îți place de ea, fără a suna ca un nemernic sau nebun. Este ușor pentru a ajunge în fața unui zdrobi-legat limba, ci doar să vă păstrați rece, să fie sincer, și vei fi bine.

Text | În persoană

Cum de a spune o fata iti place de ea peste text - 4 pași

Sunteți sigur că trebuie să faci acest text peste? ? Cum ar fi, într-adevăr foarte sigur că mesajele text se pot simți mai în siguranță sau mai convenabil, dar, de asemenea, face imposibil de citit limbajul corpului, auzi tonul cuiva, și a obține o citire buna pe modul în care se simte cealaltă persoană - toate acestea sunt critice atunci când Incercam sa flirteze cu cineva. Dacă se poate, ar trebui să aveți într-adevăr această discuție în persoană.

load...

Cu toate acestea, 75% dintre copiii de 34 de ani 18- a declarat într - un sondaj pe care le - ar trimite mai degrabă un text decât vorbesc cu cineva în persoană, asa ca daca esti un fan al mesaje text, cu siguranță , tu nu esti singur. A devenit din ce în ce mod comun de a rămâne în contact cu oamenii. Închirierea cineva știe că place -ca - le peste text poate fi dificil, dar ne - am pus împreună patru pași pentru a obține doar dreptul.

1. Începe o conversație obișnuită

În primul rând, aveți nevoie pentru a trimite un salut general, pentru a obține mingea rulare. Un simplu cum-sunt-vă textul va face bine. Dacă aceasta este prima dată când trimiteți fata un mesaj text, asigurați-vă că pentru a lăsat-o să știu 1) cine esti si 2) cum ai făcut rost de numărul ei. De exemplu, „Hei, Becca! Acest lucru este Garrett. Am numărul tău de la un prieten. Sper că e în regulă!“

load...

În continuare, pentru a afla cum se face. Poate că astăzi nu este o zi bună pentru ei pentru a obține o propunere de dragoste. Poate că e ocupat cu ceva important și nu poate vorbi. Suss ce se întâmplă, și apoi judeca dacă timpul este copt pentru a vorbi despre modul în care te simți.

Text rapid, „Ce mai faci?“, Pentru a obține mingea rulare și a vedea dacă zdrobi dvs. Este interesat de chat.

Doar amintiți-vă, spune cuiva ca esti interesat de intalniri ei este un maraton, nu un sprint. Ceea ce vreau să spun este, nu primiți puncte pentru graba cu capul înainte în ea. Nu veni din senin cu o mărturisire lungă. Nu-l izbucnesc la mijlocul lunii conversație. Ușurință-ți de drum și să stabilească o conexiune prietenos înainte de trecerea la chestii lovey-dovey.

2. Arunca câteva indicii sau Complimente

Spunând „Îmi place de tine“, „Vreau să fiu prietenul tău,“ sau „Tu esti fata mea de vis“ este ca dropping o bombă într-o conversație. Nu te poți întoarce și retracta-l. Deci ai fi mai bine sigur că ești la țintă.

Ar trebui să arunce câteva complimente pentru a testa apele de datare înainte de a se arunca cu capul în dreapta și de a face declarația de dragoste. Spune ceva frumos despre stilul ei, simțul umorului, sau personalitatea ei. Este ușor să treacă de la „Îmi place gustul tău în muzică“ la „îmi place de tine.“

Această abordare canhelp te judeca cât de receptiv este ea pentru tine. Ea vă poate da un pic de încurajare atunci când ea vede pe unde mergi - sau ea poate încerca să indiciu că ea nu interested.Try pentru a observa indicii subtile pe care le discuta cu ea. Dacă ea folosind unele dintre aceste emoticonuri flirtând sau returnarea complimente tale, asta e un semn bun. Dacă vă sună un prieten bun la orice punct în conversație, nu aș începe să alegem inele de logodna.

3. Să folosesc cuvintele potrivite înainte de a lovi Trimite

Orice ai face, nu tiv și haw. Nu fi tipul care nu se poate admite că are sentimente. „Ei bine, eu cred Sorta că ești în regulă, știi?“ Nu, ea nu știe. Acest lucru este important, și trebuie să fie clare și directe cu privire la ceea ce crezi și ceea ce vrei. Nu trimiteți-i o enigmă sau un joc ghicitul. Știu că e înfricoșător să fie vulnerabil în fața cuiva care vă place, dar este singura modalitate de a ști dacă sentimentele tale sunt requited.

„Lașii mor de mai multe ori înainte de moartea lor; viteazul nu gusta moartea , dar o dată „. - William Shakespeare

Linia de fund: „Imi place de tine“ Trebuie să găsim curajul de a fi doar drept în sus și spune Vestea bună este că, dacă faci acest lucru peste text, puteți agoniza peste fiecare cuvânt și virgulă. Glumesc. Uite-l peste o dată pentru greșelile gramaticale și apoi doar lovit de trimitere. Sau au un prieten lovit trimite, dacă nu poți lucra în sus nervul sau nu poate iesi din cap.

4. Urmeze si intreab-Out

Bine pentru tine pentru ceea ce face la acest pas. Ai făcut-o. Ai spus un lucru, și mingea e în terenul ei acum. Acesta este un nivel cu totul nou de întâlnire tensionată, nu? Există patru răspunsuri posibile, în general vorbind. Ar putea fi entuziast - ea te place prea, și totul este minunat! Ea ar putea fi ezitat - bine, este complicat, și există motive nu poate fi o idee bună. Ea ar putea spune că nu se simte în același mod - Nasol, dar se întâmplă. Sau ea nu a putut răspunde la toate.

În cel mai bun caz, cerându-i afară este ușor. Ea a spus doar că te place, asa ca invita-o la cină sau prânz sau orice plan de data de greve vă place. În cel mai rău caz, trebuie să se plece pur și simplu afară și să respecte sentimentele ei.

După ce ați întrebat pe cineva, ia-o la cuvântul ei, dacă ea spune nu și se va opri urmărirea.

Dacă ea e undeva între un da și nu, da-i ceva timp pentru a răspunde și de a procesa sentimentele ei, și prin thenfollow pentru a dovedi să spui ceea ce ai spus. Tot ce trebuie este un simplu, „Hei acolo, mă întrebam dacă ai vrea să obțineți cina cu mine cândva?“

Nu primesc un răspuns la toate? Ai fost may've drum. Ghosting este o tendință nefericită în scena de astăzi , datând - aproximativ 80% din single - milenare au fost drum cel puțin o dată - dar nu indică întotdeauna o lipsă de interes. Ar putea însemna pur și simplu că nu știe ce să spun sau simt back.Ask ei pentru a vă oferi o șansă de a schimba mintea ei, dar nu - i preseze sau trimite - o mai mult de una sau două follow-up-uri - excepția cazului în care o doriți să bloca numărul.

Cum de a spune o fata care i-ai ca în viața reală - 3 pași

Vorbind în viața reală este modul matur și foarte temerar de a invita pe cineva. Este nevoie de mult curaj să stea în fața cuiva și deschide-ți inima, și că este obligat să câștigi câteva puncte de respect cel puțin. Există, de asemenea, o șansă de 0% de a fi drum când i spui că-i place în persoană. Nu Totuși, este un garantat da, așa că urmați acești trei pași pentru a vă asigura că face o impresie bună.

1. Găsiți un loc privat pentru a vorbi

În primul rând, trebuie să găsim o modalitate de a vorbi cu ea unu la unu. Puteți aranja o întâlnire sau trage-o parte la o petrecere - tot ce se poate face pentru a ne asigura că nimeni va asculta pe o conversație. O modalitate simplă de a trage că off este să-i ceară să meargă la o plimbare. Ea va ridica probabil pe subtextul și numai dacă sunt de acord că e interesat de tine înapoi.

Dacă afară plouă și nu există nici un loc privat, puteți merge, va trebui să resturi planul până la un alt timp. Crede-mă, nu vrei o audiență în timpul conversației.

2. Să-i spun ce i-ai place

După ce ați ajuns puțină intimitate, puteți lucra drumul până la a spune că fata specială că ești în ea. Știu, mai ușor de zis decât de făcut, dreapta. Deci, începe mici și să aducă lucruri specifice pe care le place la ea. Poate că atletismul ei prins ochi, sau poate crezi că e foarte amuzant. Spune-i asta.

AskMen compilat câteva exemple bune de tipuri de complimente cele mai multe femei le place să audă, dar ar trebui să utilizați propriile cuvinte și să - l mai personal. În cuvintele articolului, „Tu nu vrei complimente să sune gol sau să vină peste ca nesinceră.“

„Cheia cu complimente este de a le face atent, specifice, și legate , altele decât aspectul ei lucrurile.“ - AskMen

Dacă vă place de ea, nu ar trebui să fie greu să vină cu câteva motive pentru care ea iti plac. Prin listarea calitățile sale atractive, puteți arăta că v-ați gândit la asta și aprecia cu adevărat cine este ca person.That poate fi foarte măgulitoare, și-l va face o probabilitate mai mare de a lua în serios sentimentele când ajungi la o parte în cazul în care vă spun: „Ceea ce am încercat să spun este, îmi place foarte mult de tine, și vreau să fie mai mult decât prieteni.“

Un cuplu caveats aici. Evitați prea multe complimente cu privire la modul în care ea arată în timpul acestei conversații. Da, asta e, probabil, o parte din interesul dumneavoastră, dar nu doriți să pară superficiale sau de a face să se simtă obiectivată. Ar trebui să păstreze, de asemenea, de ce acest lucru-I-ca-ai afișat un fel de scurt, astfel încât să nu se desprinde ca un urmăritor.

3. Nu o presiune pentru a răspuns imediat

Lucru despre personal vorbind este că ea trebuie să vină cu un răspuns în timp ce în picioare acolo în tăcere uita la ea. Vorbeste despre stresant. Ea poate fi greu pentru a pune sentimentele în cuvinte, deci da-i un minut să se compună și să nu fie prea nerăbdător pentru un răspuns. O poți solicita, politicos, întrebând ce crede ea, dar în general trebuie să spui pacea și apoi lăsați-o să decidă ce să facă în continuare.

Dacă ea pare nesigur pentru un motiv oarecare, oferă pentru a da timp să regândească lucrurile și mă întorc la tine a doua zi. Cel mai important lucru este acela de a arăta respect opiniile ei și nu încearcă să-i intimideze într-o relație. Ia o gură de aer și arată-i că doriți să câștige afecțiunea ei calea cea dreaptă.

Găsiți curajul de a Just Say It!

Du - te pentru ea, amice. Nu aveți nevoie să - i uimească cu linii siropoase sau gesturi mari - fie doar tu însuți și spune ce e pe mind.As dumneavoastră atâta timp cât ești sincer și respectuos, vei obține un rezultat bun. Chiar dacă acesta este un nu. Respingerea poate rani, dar cel puțin vei stii ca ai facut cel mai bun, și puteți trece pe la cineva care va fi deschis la avansurile tale. Acesta este un rezultat mult mai bun , care stau fără speranță în dragoste secretă cu o fată care nici măcar să știe că place de ea!

La sfârșitul zilei, tot ce este nevoie pentru a spune cuiva ca ei este încrederea de a crede că ești în valoare de back.You place să nu se simtă încrezători în răspunsul ei, dar ar trebui să se simtă încrezători în ceea ce trebuie să-i ofere. Dacă ea nu se poate vedea că, esti mai bine cu cineva care poate.

E ca și cum Matt Damon spune în „We Bought a Zoo“, atunci când el spune fiului său cum a întâlnit soția lui: „Uneori, tot ce ai nevoie este de 20 de secunde de curaj nebun. Doar literalmente 20 de secunde de curaj doar jenant. Și îți promit că, ceva mare va veni din ea.“