Cum să-i spui că ai sentimente pentru altcineva

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Despartirea nu este niciodată ușor, mai ales atunci când prietena ta vrea să rămână împreună. Cu toate acestea, dacă ați căzut pentru altcineva, atunci trebuie să-i spui. Dacă nu, te inseala pe ea, și nimeni nu îi place un trișor.

Chiar dacă aveți o întâlnire deschisă, în cazul în care tu și prietena ta sunt liberi pentru a vedea alții, dacă găsiți brusc vei primi serios cu o altă femeie, atunci trebuie să fie în avans cu privire la asta.

Dacă sunteți îngrijorat că s - ar putea să nu reacționeze bine, așa să fie. La urma urmei, despărțirile sunt o parte integrantă a întâlnire, așa că suge - l în sus și să terminăm cu asta.

load...

4 badideas

1. Nu a spune heryou've căzut pentru altcineva

Doar lasă agățat-o până când ea observă că nu mai ești în ea, în speranța că va pleca pe cont propriu.

2. Anunțarea care te-ai îndrăgostit de pe social media

Dacă ea are nici un sens, ea va pune doi și doi împreună și doar te las singur, nu?

3. Terminarea prin e-mail sau text

În acest fel nu trebuie nici măcar să-i sun într-un moment când știi că nu poate răspunde, la fel ca atunci când ea se află într-o întâlnire importantă de afaceri la locul de muncă. Plus nu va fi nici o reacție sau enervant întrebări supărat pentru a face față.

load...

4. Ruperea lăsând un mesaj telefonic

În acest fel nu trebuie să se ocupe de reacția ei, eventual, furios și toate întrebările enervante ea ar putea avea.

3 idei mai bune

În cazul în care o femeie a fost suficient de important pentru tine să fi mers pe mai mult de una sau două date cu, atunci ea este destul de important pentru tine de a avea o despartire față-în-față.

Da, s-ar putea obține nebun. Da, ea ar putea avea o mulțime de întrebări. Da, s-ar putea face chiar o scenă, dar dacă ești vreun fel de om matur, vei suge-și spune-i că ai găsit pe altcineva și trebuie să-l rupe.

Nu trebuie să-i dea fiecare detaliu. Nici măcar nu trebuie să o lase să știe cine este ce vezi. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să empatizeze cu ceea ce simte, și tu, de asemenea, ar trebui să fie dispus să răspundă la întrebările ei într-un mod general.

Orice ai face, nu fi razbunator, se freacă sau să încerce să facă să se simtă rău sau mai puțin, și nu-i vina, chiar dacă motivul pentru care nu doriți să vedeți o mai este pur si simplu nu place de ea ca persoană.

Desigur, în lumea noastră din ce în ce digitală, e mai mult decât doar o despartire „completarii pana“ si spune-i sa terminat. Ai, de asemenea, Facebook, Twitter, Instagram și o mulțime de alte aspecte legate de tehnologie pentru a face față.

load...

Aici sunt cele mai bune sfaturi mele pentru navigarea în mlaștina digitale post-despartire :

1. Dă-i spațiu

Chiar dacă și ex-vă doriți să rămână prieteni, ar trebui să ia o pauză de la unul de altul atunci când vine vorba de mesaje text și postarea pe social media. La urma urmei, dacă încă interacționează în mod regulat prin text și social media, sunt într-adevăr rupt în sus?

Cu cât este mai grave pe care și această femeie au fost, mai mult acest timeout digital ar trebui să dureze.

Dacă au trecut șase luni sau mai mult și tu și ex dvs. Sunt surethere nu mai sunt nici sentimente romantice, și amândoi încă mai doresc să fie prieteni, atunci puteți re-prieten reciproc pe Facebook și alte site-uri.

Dar nu face acest lucru fără a spune femeia pe care sunt serios / văd monogam!

2. Fii un adult

Nu postați lucruri urâte despre ex pe social media dupa despartire. Acest lucru face ca te uiti rău, nu - i. Plus vrei femeia le - ați căzut cu adevărat să vedeți irosești timpul și energia pe o femeie care le - ați rupt în sus cu?

3. Păstrați posturi la minim

Nu merge banane cu posturi de social media atunci când vine vorba de femeia care le-ați căzut pentru, vorbind despre cât de mult o iubesti si posta poze cu voi doi saruta cu pasiune.

Să fim sinceri, chiar dacă ai ex-ta fără prieteni, ea poate avea acces, probabil, paginile de social media, dacă ea vrea să - de hacking-le, prin vizualizarea acestora prin intermediul unui prieten comun, etc - și vrei să o supăr potențial în pe aici?

În plus conexiunea sunteți în prezent atât de revved sus despre pot răcori la un moment dat. Și dacă te rupe în cele din urmă, vrei întregul sistem (eșuată) istoricul relației postate pe social media pentru datele viitoare pentru a vedea? Probabil ca nu.

Surse Foto: wundergroundmusic.com, blogspot.com, mamashealth.com