Cum să-l păstrați interesat (când trimiteți mesaje text și după ce dormiți cu el)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În anii mei ca un antrenor de întâlnire, am văzut că, de obicei, 16% din primele date sfârșesc ducând la o a doua dată. Cu toate acestea, în medie, oamenii știu dacă ei vor cădea în dragoste până la sfârșitul anului data numărul doi. Pentru femei, am văzut că, în medie, le ia 14 zile pentru a determina dacă ei vor cădea în dragoste.

Acum, că știm statisticile, vorbim despre strategia cu privire la modul să-l țină interesați după prima dată - așa că și noul tip poate face fericit că 14 zile mod trecut.

După prima dată | Când Texting | Fără sex | Dupa sex | Distanta lunga

Cum să-l țină interesează După prima data

Păstrarea un tip interesat poate fi dificil, dacă nu știi ce faci. Vrei să-l lași să te vaneze, dar, în același timp, vrei ca el să știe că ești interesat. Așa că hai hop chiar în câteva sfaturi.

load...

1. Fiecare End Prima dată cu un Compliment

De exemplu, spun următoarele, presupunând că e adevărat pentru tine: „Am avut atât de distractiv cu tine la această dată. Eu chiar sper să te văd din nou.“După ce a spus că, continuați să părăsească data, nu suna, text sau e - mail, și a vedea dacă el te urmăriri în jos pentru a doua dată. Această strategie spune un tip care vă interesează , dar încă îi dă libertatea de a vă întreb și să vă urmărească - ceea ce îi dă satisfacția instinctul său primordial de vânătoare.

2. A nu face nimic

Îmi place da acest sfat. Este atât de ușor, și funcționează atât de bine. Femeile , uneori , overthink ceea ce au nevoie pentru a face după o dată. Atâta timp cât sa încheiat o dată bun spunând „m - am distrat și - ar dori să te văd din nou“ , atunci ai făcut treaba. După aceea, da tipul o șansă de a vâna.

load...

Nu sugerez mesaje text sau numindu-l până când inițiază comunicarea. Desigur, la prima dată, spune-i te-ai distrat, dar i dea ceva timp să ți-e dor.

Va fi reconfortant dacă nu aud de la tine în primele câteva zile. O să-l facă să întreb ce ești până la, și, dacă te place, ar trebui să-l determine să ajungă sau să vă întreb pentru o altă dată. (Dacă ați fost la o întâlnire bună și a uitat să spună linia de mai sus, nu vă faceți griji despre asta. Încă nu fac nimic și să vedem ce se întâmplă.)

Cum să-l țină interesează Când Texting

Cred că Facebook și mesaje text sunt cele mai mari cauze de lupte stupide în cadrul relațiilor. Cu toate acestea, am folosi, de asemenea, Facebook în fiecare zi, și textul în fiecare zi - așa cum fac cei mai mulți oameni. Astfel, următoarele este sfatul meu pentru păstrarea-l interesa prin text.

load...

3. Oglinda Texting Lui

Pe vârful numărul doi, te - am instruit să fac nimic. După ce ați făcut nimic și el ajunge la tine, atunci ar trebui să reflecte acțiunile sale. Dacă mesajul său este de aproximativ două linii lungi, răspunsul ar trebui să fie aproximativ la fel. Dacă el trimite un mesaj, trimite un spate. Textele nu ar trebui să fie o singură față. De exemplu, dacă acesta trimite un mesaj, nu - l trimite înapoi patru. De asemenea, în cazul în care el scrie mesaje scurte, nu - l trimite înapoi un roman.

4. Figura Out dvs. Texting limbă ca un cuplu

Este foarte important. În orice relație, cuplurile trebuie să dau seama cât de des doresc să vadă unii pe alții în fiecare săptămână, cât de des vor vorbi la telefon, și cât de des se duc la text în fiecare zi.

Unii oameni doresc să text în fiecare zi, inclusiv o „bună dimineața“, o „noapte bună“ și conversații în plină floare. Alți bărbați doresc să folosească mesaje text pur pentru logistica. Vor textul ce timp să se întâlnească și în cazul în care, precum și orice alte texte vor fi considerate enervant.

Texting nu ar trebui să fie o singură față, astfel încât să găsească un echilibru între cât de des și cât timp îi place să text și cât de des și cât de mult vă place la text.

Ați putea încadra într-una din limbile de mai sus sau undeva între, sau este posibil să aveți un limbaj total diferit. La un moment dat în relația ta, trebuie să stai jos și de a discuta despre ceea ce te face fericit prin text, și apoi a asculta ceea ce-l face fericit prin text.

După ce ambele părți să înțeleagă ceea ce celălalt vrea, ar trebui să dai seama ce limbă va fi câștig / câștig pentru amândoi - astfel încât noua limbă voi doi creați este chiar mai bine și mai puternic decât limba pe care comunicam ca persoana singura.

Cum să-l țină interesează Fără Sex

Știm că oamenii sunt vizuale și doresc sex, dar ai de gând să păstreze atenția mult mai mult prin retinere la sursa de sex și de a avea limite sexy decât cele de sex-suflare minte. Astfel, procedați în felul următor , dacă / când nu ești gata să faci sex.

5. Să-l cunosc Nu l Respingi, dar statul Când doriți să aveți sex

Acest lucru este atât de puternic. În primul rând, aș sugera de așteptare de cel puțin șase zile sau de preferință de așteptare până la monogamie pentru sex. Dar nu este un lucru rău atunci când un tip încearcă să facă sex cu tine de datele de la unu la infinit. Când un bărbat încearcă să facă sex cu tine, el comunică că el este atras de tine.

Nu contează atunci când o face, ar trebui să fie luate în forma sa cea mai pozitivă, un mare compliment. Cu toate acestea, atunci când el încearcă să facă sex cu tine și tu nu ești gata, este o situație foarte delicată, deoarece ai ego-ul său să ia în considerare și, mai important, limita dvs. Pentru a menține.

Asigurați-vă că el știe că ești atrasă de el, dar înțelege limitele tale, dacă nu ești gata să faci sex.

Iată ce putea dori să spun când îți place tipul, dar nu sunt gata pentru sex: „Jon, ești atât de sexy, si o parte din mine cu siguranță vrea să facă acest lucru. Cu toate acestea, eu nu fac sex până nu sunt într-o relație. Dar, dacă vom face vreodată să-l la a fi exclusivă, știu că sexul va fi uimitor!“

De ce-l spui așa? În primul rând, trebuie să-i spui că nu-l respinge. În al doilea rând, tu spui dacă el continuă să te cunosc și ambele părți sunt gata să fie exclusivă, atunci se va întâmpla în cele din urmă. Ce e grozav despre acest lucru este ca comunicați limita într-un mod sexy, care recompensează, de asemenea, Jon pentru a continua si nu se simt descurajati, dar încântați să ia în cele din urmă relația la un nivel superior.

6. Du-te pentru a doua bază în prima & Dacă doriți să

Atunci cand femeile fac sex, ei încep să se simtă mai atașat. Știm acest lucru din experienta, dar a fost susținută și de știință.

Dacă o femeie devine un om pornit, dar nu la orgasm, el va simți mai atașat la acea femeie. E adevarat. Dacă aveți un om excitat, dar nu la punctul culminant, el va simți mai atașați de tine.

Aceeași parte a creierului care este declanșat după sex pentru o femeie este declanșată în timpul excitării sexuale pentru un om. Astfel, „Tease“ va fi mult mai mult succes. Cu toate acestea, să fie atent cu asta. Barbatii nu vor să se simtă ca faci asta intenționat, dar având în unele distractiv cu prima și a doua bază, atunci când vă simțiți confortabil să facă acest lucru, va 100% păstra un tip interesat.

Cum să-l țină interesează După culcat cu el

Bine, știm ce să facem atunci când nu face sex, să discutăm despre ce să facă odată ce voi doi sex.

7. Echilibrul sexual Sa / Nevoi de relaționare cu a ta

Cred că cele mai multe cupluri au fost acolo. Tipul vrea să facă XYZ în dormitor, iar femeia nu vrea cu adevărat să o facă, dar s-ar putea da o șansă doar să-l facă fericit. Dacă ajunge în această situație cu omul tău, spune-i dacă face R, atunci să-i dau o experiență sexuală XYZ.“Acest lucru face distractiv de sex si jucaus. X în „dacă el face X“ ar putea fi „o dată ne mutăm împreună,«odată ce ne căsătorim», sau orice altă situație care ar face fericit.

Este important ca voi doi poate compromite cu privire la ceea ce vrei să ieși din dormitor și relația. Nimeni nu ar trebui să domine relația.

Evident, această situație se dorește a fi jucăuș peste o anumită experiență sexuală distractiv. Ar trebui să nu reține sex, pedepsind atât tu cât și el, în speranța de schimbare a comportamentului. Această strategie va duce la resentimente și de obicei, veți obține rezultatul opus.

8. Fii punct de vedere emoțional suportiv

Ai lovit deja o casa rula sexuala - acum e timpul pentru a lovi un home run emoțională. În primul rând, bărbați și femei, în mod diferit scorul de puncte. Barbatii pot înscrie puncte la un moment dat: cina fantezie, flori sau cadouri. Cu toate acestea, o femeie poate înscrie puncte mari cu lucruri mari: o cină de lux pe săptămână stresantă, obtinerea împreună cu mama sa dificilă, și așa mai departe.

Astfel, du-te dau seama ce înseamnă mult pentru el, cerându-i. Atunci fă-o. Scor de 20 de puncte, cu un leagăn.

Cum să-l țină Interesat într-o relație de lungă distanță

Cred că relațiile de lungă distanță ar trebui să fie evitată ca de ciumă. Dacă locuiți în apropierea orice oraș mare sau chiar un oraș destul de mare, puteți găsi pe cineva la curent cu care veți avea o mare de timp. Nu aveți nevoie să data de cineva de departe. Cu toate acestea, dacă sunteți într-o relație de lungă distanță, efectuați următoarele.

9. Planul! Plan! Plan!

Când ești într - o relație de lungă distanță, este vital ca ai avea întotdeauna ceva de nerăbdare să. Înțeles înainte de ultima zi împreună, planifica datele următoarei ședințe, sau stai jos într - o duminică și planifica următoarele câteva luni pentru cum și când vei vedea reciproc.

Programați datele dvs. Înainte de timp, astfel încât amândoi au ceva de nerăbdare să data viitoare când ne vedem.

Atâta timp cât ambele părți au ceva de nerăbdare să, ar trebui să facă nopțile singuratice un pic mai suportabila.

10. Sex prin telefon

Cei mai mulți oameni au nevoie de sex într-o relație, așa că, dacă nu se poate face în persoană, încercați să găsească alte modalități creative de plăcere reciproc. În cazul în care ambele părți nu sunt mulțumit sexual, ei s-ar putea începe să umple nevoile lor în afara relației.

Vrei să-l păstra Interesat în timp ce nu pun sub semnul întrebării nevoile dvs.

Deci, nu-l ai oameni buni, că a fost cum să păstreze un om interesat. Acum adevărata întrebare: Este tipul tău te ține interesat ?!

Surse Foto: lifehacker.com , radioone.fm