Cum să-ți conduci prietenul nebun - și nu într-un mod bun

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ai văzut vreodată filmul „Cum să scapi de un tip în 10 zile“? În acest rom-com clasic, un scriitor revista preia atribuirea titular de Invitarea unui om nou și face ei cel mai bun de a conduce rapid-l departe de intenționat acționând din toate acele comportamente feminine care spun oamenilor să fugi, fugi, fugi cat mai repede posibil !

Ca de divertisment ca acest film este, ea conține unele adevăruri foarte de bază, cum ar fi faptul că bărbații și femeile pot conduce în mod natural reciproc nebun cu frustrare la fel de ușor, deoarece acestea pot conduce reciproc nebun cu emoții mai favorabile.

1. Vestea bună - nu e vina ta.

Adevărat, există unele femei, la fel cum există unii oameni, care fac de fapt au câteva șuruburi slăbite în capetele lor. Dar , chiar și cea mai medie femeie, normală, bine adaptati va conduce neintenționat omul în viața ei nebun din când în când! Unii oameni interpretează acest lucru înseamnă toate femeile sunt în secret nebun, dar în realitate are loc această frecare pentru simplul fapt există unele fundamentale diferențe între bărbați și femei.

load...

Deci, pe măsură ce trece prin următoarea listă de lucruri pe care le face pentru a conduce omul complet nebun, ia inima în faptul că nu e nimic în neregulă cu tine, iar aceste puncte sunt puțin mai mult decât o chestiune de lipsă de comunicare.

„Dacă ați ascultat un grup de oameni se plâng

femei, sunt șanse, fiecare dintre acei oameni ar

se plâng de faptul că femeia lor le bags tot timpul.“

2. Nu spui ce vrei să spui.

Bărbații sunt în mod constant condus nebun de faptul că par să le spun un lucru , atunci când acestea înseamnă ceva complet diferit. Ironia este întotdeauna spui ce vrei să spui, dar adevăratul sens nu se află în ceea ce spui , dar cum spui.

load...

3. Modificați în mod constant mintea.

Când un om face până mintea lui, se hotarâse și bețișoare lui să - l. Dar pare să răzgândești la fiecare cinci minute, de multe ori schimba în totalitate opinia dumneavoastră de la conversație la conversație. Desigur, nu faci asta pentru că ești un mincinos sau pentru că încercați să fie în mod intenționat frustrant, ci pur și simplu pentru că modul în care te simți în momentul în care dictează ceea ce spui în acel moment, și modul în care te simți schimbări în mod constant.

4. Nu ne spune ce să facă și să supărat când nu se face.

Unul dintre lucrurile de top din bărbații doresc o femeie ar face este spune - i exact ce vrea ea , în orice moment, astfel încât el poate ea oferi soluția perfectă pentru toate problemele ei. Din păcate pentru noi, se pare a fi mult mai mulțumiți atunci când omul poate identifica ceea ce doriți , fără a cere.

load...

5. Ne spui probleme si te superi cand le rezolvam.

Femeile le place să vorbească despre problemele lor și oamenii iubesc pentru a rezolva problemele. Deci, unde e tensiunea de aici? Ei bine, tot ce vrei să facem este de a asculta problemele și procesul dumneavoastră prin intermediul lor cu tine. Nu contează ce face, nu va avea sens pentru noi. Nu ne spui problemele tale pentru că sunteți în căutarea unei soluții, ci pentru că te simți mai bine atunci când distribuiți și exprimați-vă.

6. Ne bate la cap.

Dacă ați ascultat un grup de oameni se plâng de femei, sunt șanse, fiecare dintre acei oameni ar plâng de faptul că femeia lor le bags tot timpul. Destul de ciudat, dacă ai ascultat un grup de femei se plâng de bărbați, sunt șanse, fiecare dintre aceste femei ar plâng de a trebui să nag omul lor tot timpul.

Nu vrei să ne bate la cap. Tu pur și simplu nu știu ce altceva să fac atunci când este clar că nu te inspira exact cu o expresie completă a capacității noastre masculine de a direcționa viețile noastre și viețile altora, pentru un scop mai mare. Oricât de greu este să recunoaștem, dacă am fost concentrat mai mult și au avut o mai mare încredere că nu te-ar bate la cap, atât bărbați cât și femei, ar fi mai fericit pentru ea!