Cum să-ți convingi partenerul să-și consulte cuplurile (5 sfaturi)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Te vei simți frustrat dacă sunteți pledează pentru consilierea cuplurilor si partenerul tau nu este dispus să meargă. Deseori, această deconectare nu este vorba despre dragostea lui pentru tine. Uneori provine din diferenta sa în sentimente cu privire la calitatea relației și / sau percepția lui de consiliere.

Unele motive comune partenerul tau pot fi rezistente includ: investiții în timp și finanțe, vă faceți griji despre a fi acuzat de tine sau de consilier, sau convingerea că problemele ar trebui să poată fi rezolvate fără ajutor profesionist.

Înțelegerea de vedere partenerului, obtinerea pe aceeași pagină cu privire la sensul de consiliere, liniștitor-l de intențiile tale, și stabilirea așteptărilor poate oferi o motivație pentru a începe consiliere împreună. Nu poți controla comportamentul altcuiva, ci propriul dvs., astfel încât încercarea de a forța partenerul dvs. Pentru a merge la consiliere va crea numai o pană în continuare. Ce poți să faci este să fie deschis la maturitate, grijuliu, și dialoguri de susținere pentru a aprofunda înțelegerea reciprocă, și de a folosi strategii de comunicare eficiente pentru a ajunge la o rezoluție.

load...

Mai jos sunt cinci strategii pentru a încuraja partenerul tau pentru a merge la consiliere cu tine:

1. Intelege importanta momentului în aducerea Consiliere

Se apropie de acest subiect cu furie, amenințări și ultimatumuri mijlocul lui argument este doar va împinge partenerul departe și de a crea defensiveness. Cel mai bine este să aducă subiectul consiliere dintr - un loc iubitor, folosind și un limbaj pozitiv, de colaborare calm care ilustrează faptul că îți pasă și doriți relația ta să fie mai bine. Asigurați - vă că vă simțiți calm atunci când vă aduce acest subiect, folosiți limbaj de cooperare, și a evita atribuirea vina.

load...

Evitați ori nepotrivite - cum ar fi în timpul unei lupte, la 3 dimineața, și după locul de muncă - pentru a aduce dorinta de a merge la consiliere.

De asemenea, da partenerului o șansă de a procesa ideea de consiliere prin aducerea-l într-un moment adecvat și apoi oferindu-i spațiu. Având o serie de conversații este o abordare mai bună decât bombarda-l cu întrebări și informații, forțându-l să fie de acord instantaneu și oferindu-i un timp de greu, dacă el vrea sau trebuie să se gândească la asta.

2. Obține o înțelegere a Repulsie partenerului tau

Este firesc să dorească o explicație în cazul în care el este reticent. Pur și simplu nu o audiere de la el fără nici un raționament sau informație este obligat să te simti chiar mai frustrat, singur, și la distanță.

Este de înțeles să vrea un motiv pentru care el este reticent să participe la consiliere, dar pe care doriți să-l apropie fără judecată și de a pune întrebări cu final deschis pentru a ajunge la partea de jos a acestuia.

load...

Pentru a vă asigura că primiți o explicație cinstit de la el și să câștige o înțelegere de unde vine de la, să-l întreb deschis și sa încheiat întrebările care nu judeca despre sentimentele și preocupările sale. Rolul tau aici este de a pune întrebări și să asculte cu atenție fără argumentând, să-l întrerup, sau încercând să schimbe mintea lui.

Acest pas este orientat spre colectarea de informații, astfel încât să puteți participa la un dialog productiv. Determinați dacă oricare dintre motivele menționate mai sus rezona cu el, și a obține o simt pentru viziunea sa de consiliere și relația ta, și orice interfera cu deschiderea lui despre mersul.

3. Când El se deschide, El se întâlni cu Empatia și validare

În timp ce este posibil să nu de acord cu opinia partenerului tău de tine, consiliere, sau relația, este important să încercăm să înțelegem partenerei preocupările, sentimentele și opiniile. Dacă te simți deja ca dușmani sau jucatori de pe echipa opus, s-ar putea simți nemotivată pentru a înțelege punctul său de vedere și arăta sprijinul. Cu toate acestea, în cazul în care validarea el vine de la, indiferent dacă vă simțiți la fel, este o necesitate.

Să partenerul tău știe că el este permis să se simtă tot ce simte, la fel ca tine sunt, și că acesta este un spatiu sigur pentru a împărtăși ceea ce simți atât cu adevărat.

În ceea ce el împărtășește, asigurați - vă că pentru a arăta înțelegere și să meargă de o poziție argumentativ. Recunoașteți că este permis să se simtă tot ce simte (așa cum ești), și ceea ce este cel mai important este modul în care comunici. Dacă el se luptă să se deschidă, să continue să pună întrebări ( de exemplu, ai consiliere în cauză ar putea face lucrurile mai rău? Ce te îngrijorează cu privire la care solicita ajutor profesional? Este ceva ce pot face pentru a face mai confortabil pentru tine? Cum te simți în legătură cu consiliere, în general? aţi avut experiențe negative cu consiliere?) , fara a fi agresivi, insistenti sau conflictuală.

4. Fii deschis la cules de Consilier Împreună

Alegerea unui consilier sau psihoterapeut cu care sunteți atât de confortabil este imperios necesar pentru a avea succes în consiliere. Dacă vă deranjează sau nu simt consilier este o alegere bună, vei fi mai puțin probabil să se deschidă, împărtăși sentimentele intime și să fie prezente în experiența. Prin urmare, funcționează cel mai bine atunci când ambii parteneri au un cuvânt de spus și sunt de acord asupra consilierului.

Alegerea consilier ca o echipa se va asigura că veți fi atât de confortabil în timpul sesiunilor dumneavoastră.

Luați în considerare calificările și experiența dumneavoastră consilier precum și preferințele de gen atunci când se selectează pe cineva cu care să lucreze. Cercetare prospectiv terapeuți împreună, și să înceapă cu scopul de a întâlni mai puțin copleșitoare , cu un terapeut pentru o programare și apoi lucrează împreună pentru a evalua dacă acea persoană este o potrivire bună. Utilizand site - uri web, cum ar fi PsychologyToday.com , și cerând prieteni de încredere sau de familie pentru recomandări pot fi de ajutor în găsirea unui furnizor calificat.

5. Incurajarea Oferta și Calmarea

Reasigura partenerul pe care nu sunteți în căutarea de consiliere pentru a juca jocul vina și sunteți în speranța de a face relația mai satisfacatoare pentru tine ambele. Consilierea nu este despre obtinerea de partenerul tau sa se contureze, fără a vă lua responsabilitatea pentru o parte sau pentru identificarea, care este greșit și cine are dreptate. De fapt, un terapeut bun va dori să audă și să examineze ambele părți și ajuta în descoperirea punctele tale forte individuale și de relație precum și zone pentru a îmbunătăți în.

Asigurați-vă că partenerul tău știe că nu-l vina - doar încerci să îmbunătățească relația și să-l mai satisfacatoare pentru amandoi.

Chiar dacă nu se simte ca esti un factor care contribuie la problemele actuale de relație, tu ești jumătate din relația, și recunoscând rolul tau este o parte de a merge înainte de a ori mai fericit. Asigurați-vă că pentru a afirma propriile intenții într-un mod care nu provoacă defensiveness în el. De exemplu, de a comunica faptul că motivația ta de a căuta consiliere este de a învăța cum să fie un partener mai bun pentru el și de a crea o relație sănătoasă, iubitoare. Dacă el este reticent să se alăture din cauza stigmei în jurul valorii de consiliere, senzație de slăbiciune sau nebun, să ia o abordare proactivă în timp ce amintindu-i că oamenii puternici, sănătoși caută consiliere, și obținerea de ajutor profesional nu semnifică ești nebun.

De fapt, cuplurile participa consiliere împreună pentru a încerca să rezolve diferite probleme , și participarea la consiliere are numeroase beneficii. Amintește - i că ești în aceeași echipă și consiliere este un loc sigur pentru a lucra prin probleme care interferează cu satisfacție relație

Gânduri finale

În cazul în care partenerul tau nu dorește să meargă la consiliere în ciuda implorările tale, va trebui să decidă dacă alegerea lui este o afacere distrugator pentru tine. De asemenea , puteți căuta consiliere individuală pentru propriul sprijin și bunăstarea, care poate fi foarte util in timpul dureros ori în relații.

Din nou, nu poți face consiliere partener cu tăi merg la tine, dar vă puteți asigura dvs. Comunicați în moduri care promovează apropierea, deschidere, și conexiune. Prin aducerea de consiliere într-un mod calm, oferindu-i o cameră să respire și să proceseze ideea de a oferi consiliere și reasigurare, speranța este că se poate transforma un partener de reticente într-un participant dispus.

Surse Foto: perspectivesoftroy.com , medicalnewstoday.com , princessinthetower.org , understandingrelationships.com , redbookmag.com