Cum să-ți spice viața de dating online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă sunteți în dating online , și ai făcut - o pentru o vreme, viața ta amoroasă poate începe să se simtă stagnante după câteva luni. Când vă alăturați mai întâi un site, sunt inundate cu mesaje de la tipi care sunt interesați de tine, dar după un timp, lucrurile au tendința de a încetini.

Acest lucru este, de obicei, deoarece în stadiile inițiale ale unui membru plătite, site-uri online dating promova pe scară largă pentru oameni care ar fi cele mai potrivite pentru tine. După ce ați fost pe site-ul pentru un timp, ei nu sunt la fel de dornici de a „ai pus acolo“, pentru că ei au deja banii și un angajament pentru o anumită perioadă de timp.

load...

Mai mult decât atât, dacă accesați gratuit site - uri dating online , va fi responsabil pentru promovarea tine și derulând prin sute de profiluri pentru a găsi un tip decent. Chiar dacă vă înscrieți pe mai multe site - uri, vei realiza în curând sunteți în căutarea la aceiași tipi de peste si peste, oameni ai deja fie comunicate cu sau datate.

Este posibil să fi respins deja majoritatea oamenilor care au fost recomandate pentru tine. Pe de altă parte, pe ambele site-uri plătite și gratuite, aceiași oameni ai văzut de mai multe ori și fie nu sunt interesate sau trebuie încă să demonstreze în mod corespunzător ce captura ești.

load...

După un timp, s-ar putea începe să se simtă fără speranță, cum ar fi șansele de a vă întâlnesc pe cineva special sunt alături de nici una. Niciodată nu se tem. Există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a revigora aparent pe moarte prezența online și condimenteze lucrurile un pic. Prin implementarea unei strategii, va avea o noapte de vineri rezervat cu o dată la cină, în cel mai scurt timp. Garantat.

1.Revamp profilul tau.

Ia și posta noi imagini , rescrie introducerea personale și de a schimba interesele dvs.. Dacă lupta cu scris, folosesc expertiza unui prieten apropiat , care este mai bun la proză, și cere - i să vă ajute să promoveze te în cea mai bună lumină posibilă.

Bărbații sunt inițial atras de o fata draguta, dar este o mare personalitate care pastreaza-le intorc pentru mai multe. Ești fabulos, și trebuie doar să-l convingi că sunt fabuloase.

„Asigurați-vă că pentru a cerceta alte site-uri matrimoniale, deoarece există

load...

sunt o multime de site-uri noi popping sus tot timpul.

2.Change numele de ecran.

Această modificare simplă poate aduce un set complet nou de ochi și de vârf interesul oamenilor, care la un moment dat a decis că nu era potrivit pentru ei. Știu că vorbesc pentru femeile de pretutindeni când spun că au fost de tone de baieti am ignorat pentru că au avut un nume de ecran cheesy.

Am recomandăm să alegeți să includă numele dvs. Pentru prima dată în numele de ecran, mai degrabă decât ceva de genul „Miss_Right_2012.“ Numele meu de ecran ori de câte ori mă duc este „Bethany_1212“ sau o altă combinație de aceleași personaje. E ca introducerea mine, fără introducerea mine.

3. Fii mai agresiv.

În cazul în care înainte de a putea fi așezat în așteptare și de așteptat , voi să vă contacteze, acum este timpul să ia viața ta online dating la nivelul următor. Trimiteți mesaje oamenilor vă găsi atractiv și interesant și te prezinți. Când contactați un tip nou, asigurați - vă că pentru a face apel la interesele sale.

Întreabă-l întrebări despre cartea lui preferată, sau spune-i cât de mult te iubesc aceeași muzică face el. Când faci acest lucru, face un pact cu tine că indiferent de ce, nu va primi descurajati dacă el nu răspunde. Ia-o ca un mesaj din univers care nu este menit să fie și trece la următorul tip.

4. Luați în considerare construirea unui complet nouă imagine on-line.

Pornind de la zero nu este doar un simbol al unui nou început, te va pune din nou pe lista de priorități a site - urilor plătite în care ciclul de informațiile dvs. Pentru bărbați ai fi probabil interesează. Pe site - uri gratuite, bărbații care au vizualizat deja profilul tau va crede că ești copil nou de pe bloc.

Asigurați-vă că pentru a cerceta alte site-uri matrimoniale, deoarece există o mulțime de site-uri noi popping sus tot timpul, și încercați site-urile nu au fost niciodată înainte. Nu știi niciodată ce vei găsi.... Sau cine veți găsi!