Cum sa stii daca un tip iti place (5 semne importante sa stii)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Mi ceri, un om, cum să spun, dacă un tip te place este ca obtinerea mâinile pe PlayBook celeilalte echipe. Eu vă pot oferi informații în mintea de sex masculin că tipul de care sunteți interesat nu v-ar da vreodată.

Aici sunt cinci semne - direct din gura unui om - care vă va arăta dacă un tip este în tine:

1. El Inițiază Contact

Am vorbit cu o mulțime de tipi cu privire la acest lucru, și este în acord universal. Noi pur și simplu nu mesaj text, apel, e-mail, sau altfel fetele mesaj nu ne interesează. De fapt, dacă nu te vom intalniri, cel mai simplu mod de a ajunge să pleci pur și simplu este de a opri mesajele text.

load...

Ce ar trebui să faci să profite de această oportunitate și de a obține o dată cu el este de a răspunde atunci când el mesaje înapoi și profita din plin de interesul său. Dacă nu răspunde, el va presupune că nu ești interesat - și asta nu e ceea ce vrei.

2. El încearcă să te Alone (Chiar Băieți Shy va face acest lucru)

În cazul în care un tip este întotdeauna vrea să „stea cu prietenii mei și tu“, ar putea însemna doar că e foarte timid și în cele din urmă el va lucra drum până vă cer să stea „doar noi doi.“

Atunci când un tip este încercarea de a obține timp de unu-la-unu cu tine, este un semn bun că el este interesat de tine.

load...

Dacă el încearcă să obțină timp unu-la-unu cu tine, asta înseamnă că te vrea. De data aceasta unu-la-unu ar putea fi ceva la fel de detaliat ca o dată sau ceva la fel de simplu ca și încercarea de a vă aduce pe la partea la o petrecere sau un club.

Ceea ce trebuie să faceți este să-i dea timp de unu-la-unu el pofta. El doar va merge încerca de atâtea ori înainte de a da în sus.

3. Limba lui de corp o spune (AKA El încearcă să te Touch)

Evident, dacă un tip este dibuite tu, care poate fi foarte înfiorător și nedorite, dar asta nu e ceea ce vreau să spun. Ceea ce vreau să spun este că te atinge în moduri care par nevinovate sau chiar accidentale - cum ar fi bumping coate, dacă stai lângă altul sau mangaie umăr atunci când face o glumă.

Crede-mă, aceste gesturi ar putea fi nevinovat-ish, dar nu sunt accidentale. Dacă el nu te place, el va da o dană largă.

Din perspectiva unui tip, am recomandăm să te atingă înapoi - în mod deliberat și în moduri pe care el va observa - dacă-l doresti.

load...

4. Te lasă să Vent (în persoană, La telefon & Over Text)

Pentru cea mai mare parte, oamenii nu mor să te asculte merge pe despre problemele pe larg (dacă faci asta în persoană, la telefon, sau peste text), cu excepția cazului în care sunt atrași de tine.

Dacă el este acolo pentru a asculta și te mângâie atunci când aveți o problemă, probabil te place.

Deci, dacă el te ascultă asuprire despre ziua grea la locul de muncă sau testul pe care îl studiază pentru un zâmbet pe fața lui, ceea ce înseamnă că este interesat de tine (și poate chiar el te iubește în secret) într-un mod profund.

Fii atent cu evacuarea aerului in el, totuși. Nu abuza de privilegiul și să-l folosească ca un consiliu de sondare de fiecare dată când ceva este greșit.

5. El face distractiv de tine

Baieti nu se schimba prea mult cu vârste cuprinse între 8 și 80. Un lucru între care rămâne constantă este că, atunci când ne place o fată, ne place, de asemenea, să-i dea un pic de durere. De ce? Cine știe, dar-spiralată trăgând în clasa a treia devine în cele din urmă destrămare verbală.

Nu este menit să fie înseamnă și nu ar trebui să fie perceput în acest fel. El caută doar un pic de bătaie de joc cel mai bun mod el știe cum să-l. Ia-o în pas și șicana-l înapoi la fel de mult ca el te teasing.

Gânduri finale

Ceea ce femeile au adesea probleme de înțelegere este că oamenii sunt creaturi destul de simple. Uneori, femeile se pot gândi că suntem complicat, dar nu suntem. Deci, semnele simplu esti overanalyzing, probabil, sunt semne clare că te place la fel de mult ca și el îți place.

Surse Foto: prettylittleliars.alloyentertainment.com, youtube.com