Cum sa stii ca este o prietena

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Este acea femeie ai întâlnit doar un deținător ? Este ea un material prietena ? E genul de fată care ați putea dori să se căsătorească cu o zi de fapt? Sau este ea pur și simplu genul de fată pe care dorești până în prezent la întâmplare , dar niciodată nu se angajeze cu un nivel mai profund?

Răspunsul la aceste întrebări pot fi greu pentru un om, mai ales avand in vedere atacul de multe ori emoții contradictorii te vei simti atunci cand se intalnesc pentru prima data și începe să o femeie veți găsi incredibil de atractiv. Și având în vedere imprevizibilitatea mare de sentimentele tale, este mai bine pentru a crea un sistem de determinare a valorii potențiale a unei femei in viata ta, mai degrabă decât bazându - se pe orice direcție inima ta trage la un moment dat.

load...

La baza acestui sistem se va afla o listă clară a ceea ce doriți cu adevărat într-un partener.

Scrie-va lista.

Nu e nimic mecanic, nesincer sau la rece cu inima despre a lua o după-amiază să se așeze și să scrie o listă cu ceea ce calități știți că sunteți în căutarea într-un partener potențial. În schimb, scrie o listă este cel mai bun mod posibil de a rămâne fidel dorințele cele mai profunde ale inimii tale, liber de distragerile infatuare temporare.

Lista dvs. Ar trebui să fie cât mai clare și cât mai simplu posibil. Ar trebui să fie , de asemenea , cât onest posibil. Dacă într-adevăr doriți doar să se căsătorească cu data sau o femeie care vrea să stea acasă cu copiii și a face serios cina în fiecare noapte, apoi a pus jos - indiferent dacă unii oameni ar putea lua în considerare dorința expirată sau chiar personal ofensatoare.

load...

Dacă te afli atras fizic de femei scurte, curbați, apoi a pus pe lista ta, precum și, chiar dacă alți bărbați se luptă dinte-și-cui pentru cei societatea sotiile modelesque spune că ar trebui să mergem toți gaga peste.

După ce scrii absolut tot ceea ce căutați într-o femeie, va ajunge, probabil, cu mult mai multe calități și caracteristici decât orice femeie singură ar putea trăi vreodată până la, astfel încât pasul următor presupune îngustarea jos lista dvs. Pentru primele 10 calitati doriți într-un partener de viață serios. Încă o dată, nu te cenzureze. În cazul în care arată sunt mai importante pentru tine decât candidatura de doctorat, atunci fii sincer cu ceea ce vrei, fără judecată.

„În loc să vă răni și femeile

vă întâlni cu lipsa de claritate, dau seama

ceea ce caută cu adevărat într-o femeie.“

Sistemul este soluția.

După ce ați scris în tot ce vrei într-o femeie, după ce ați redus caracteristicile de vis în jos pentru primele 10 calități ai nevoie într-un partener, tot ce trebuie să faceți este să consultați lista de fiecare dată când întâlni o femeie promițătoare nouă.

load...

Dacă ea se potrivește cu opt din 10 dintre elementele de pe lista ta, atunci ar trebui să-i un potențial candidat pentru o relatie serioasa ia în considerare. Dacă ea nu se potrivește cu elementele de pe lista ta, dar încă găsi atractivă, atunci nu ezitați să o data la întâmplare. Te Bon't distrage atenția cu vise ale acestei relații în curs de dezvoltare în ceva mai mult decât distractiv, companie pe termen scurt.

Este normal să apară o reacție negativă la genunchi la ideea de a gestiona viata ta , datând dintr - o listă numerotată. Este firesc să vă faceți griji te fi nedrept atunci când descalifica o femeie altfel mare doar pentru că ea nu se potrivește cu calitățile pe care le cred căutați.

Dar aceste reacții imediate dor punctul. Este extrem de nedrept pentru a face o femeie crede că iei în serios ea atunci când știi, în inima ta de inimi, ea nu este ceea ce căutați. Este de-a dreptul lipsit de respect a pierde timpul unei femei pentru că nu sunteți sigur despre ceea ce vrei cu adevarat de la ea.

În loc de a vă răni și femeile care ii intalniti cu lipsa de claritate, dau seama ce ce caută cu adevărat într-o femeie și să aibă curajul să rămânem la ea.