Cum să știi că ar trebui să te desparți de el

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În cultura de astăzi a talk-show de terapie și de auto-ajutor cărți, uita la relațiile noastre prin filtrul disfunctie a ajuns să fie normal. Prea adesea, femeile se așteaptă bărbații lor să fie rupte și să încerce să se schimbe pentru a compensa neajunsurile sale.

Realitatea Verificați: Există un astfel de lucru ca o relație sănătoasă. Un om nu ar trebui să fie un „proiect“. Uneori, trebuie doar să arunce vagabond afară și începe peste.

Nu, nu ar trebui să renunțe la primul semn de primejdie. De lucru pe probleme de relație funcționează pentru unii oameni, dar este lipsit de valoare pentru alții. Trebuie să fie ceva în valoare de lucru pentru a începe cu.

load...

În cazul în care „de lucru pe ea“ înseamnă te-a pus cu prostiile lui până când devin amortit la ea în timp ce el spune „îmi pare rău“, de câteva ori în fiecare zi, atunci este timpul să ia în considerare alte alternative.

Despartirea poate fi o soluție pozitivă și adecvată într-o relație în caz contrar. În cazul în care Titanicul se scufunda, nu poți face nimic va rezista. Și dacă-l arunca un colac de salvare, te va lua doar în jos cu ea.

Deci, se destramă ceea ce trebuie să facă? Face unele căutarea sufletului, și ia în considerare următoarele întrebări:

1. Care este starea de spirit a relației dumneavoastră?

Înainte de a face orice altceva, trebuie doar să se gândească la modul în care te simți. Nu despre el, dar in interiorul tau.

load...

Când sunteți împreună, nu aveți încă distractiv și simți emoția? Aceste bubblies prima lună nu va dura pentru totdeauna, dar ar trebui să aibă în continuare un răspuns pozitiv la sosirea sa.

Dacă vă simțiți un sentiment de presimțire, cum ar fi muzica Darth Vader ar trebui să joace atunci când el intră într-o cameră, ceva nu e în regulă.

Întrebați-vă dacă v-ar dori în continuare să stea cu el, dacă ar fi fost doar un prieten. Este el genul de persoana pe care doriți să fie în jurul valorii?

Gândiți-vă la prietenii pe care le-ați avut timp de mulți ani, iar cei care au venit și au plecat. Care listă ar fi el pe? Are aceleași calități ca prietenii pe care țin?

2. Ai obiective și interese comune?

Relațiile pot dura un timp destul de sex, plictiseala confortabil și lene. Cu toții am așezat printr-o reclama felierea-si-pentru ca jocul cu zarurile am fost prea leneși să se ridice și să obțină de la distanță, iar unele relații trai mai mult decat utilitatea lor pentru motive similare.

load...

Cele mai multe relații sunt încheiate cu mai puține informații și de cercetare decât folosim atunci când cumpărăm o mașină folosită, așa că nu trebuie să ne așteptăm ca toți să meargă perfect sau durează pentru totdeauna.

Pentru ca o relație să reușească pe termen lung, ambele părți trebuie să fie condus în aceeași direcție spre comune goluri, și ambele trebuie să se bucure de plimbare de-a lungul drum. Deci, întrebați - vă câteva întrebări:

3. Vrei ca el să se schimbe?

Un om poate schimba unele din obiceiurile sale, dar el nu se poate schimba cine este el și nu - l poți schimba , fie. Poate că e tot ce ai dorit vreodată, cu excepția că e leneș și murdar, sau el nu consideră sentimentele tale, sau el urăște toți prietenii tăi și nu vrea să iasă, sau îi place să se joace cu alte fete.

Ghici ce? Nu e tot ce vrei, și el nu va fi niciodată.

„Fix lucrurile care pot fi fixe, dar

să accepte realitatea, atunci când nu funcționează.“

4. Nu te plânge aproape în fiecare zi?

Dacă vă puteți programa aproape Jags plangand pe Planificatorul de zi cu zi, atunci ai niște probleme serioase. E o jumătate de oră întârziere și vă simțiți că începe să vină pe. Acum, el este o oră întârziere, și vă țineți înapoi mânia, dar nu se poate reține lacrimile.

Vrei să trăiești așa pentru totdeauna? Nu trebuie sa. Ai puterea de a face o schimbare.

5. Ai încredere în el?

Trust este de bază pentru fundația unei relații. Dacă ați încetat să mai creadă scuzele, găsi te IGMP prin telefon mobil sale, buzunare sau de calculator, sau dacă pur și simplu nu se poate avea încredere în el să aibă spatele sau să vă ajute când ai nevoie de el, s-ar putea dori să caute un tip care te face să te simți în siguranță în relația ta.

6. Are relația simt o singură față?

Poate că e timpul să-i dea o multime de ea.

7. Este relația prea rupt pentru a supraviețui?

În cazul în care a existat abuz fizic sau abuz emoțional în curs de desfășurare, pentru a primi acum în timp ce încă mai au ceva de sine. Dacă el pumni tatăl tău, picături F-bomba pe mama ta, șuruburi sora ta sau jefuiește un 7-11, trebuie să fie de peste.

Dacă nu poți trece peste infidelitatea lui, sau dacă nu le poate ierta pentru propriul act necredincios, ar putea fi timpul pentru un nou început proaspăt cu altcineva.

Ați putea fi atât oameni fine, dar unele probleme pur si simplu nu pot fi reparate. Ieși de sub nor negru și începe peste.

8. Este relația în creștere?

S-ar putea fi timpul pentru cortina să cadă pe această relație.

Da, de rupere în sus este greu de făcut, dar ar trebui să fie întotdeauna pe lista de opțiuni posibile. Dragostea este o stradă cu două sensuri, și o relație trebuie să echilibreze nevoile și fericirea ambelor persoane.

Cum te simți în legătură cu el nu este ceea ce contează. Ceea ce contează este modul în care te simți despre viața ta și relația ta care aduce fericire și împlinire.

Fix lucrurile care pot fi fixe, ci să accepte realitatea, atunci când nu funcționează. Fericirea ta depinde de ea.