Cum să știți că aveți încredere în el

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În acest nebun toate-despre-mine lume, poate fi foarte dificil de a găsi pe cineva care puteți avea încredere pentru a vă proteja emoțional, fizic și financiar.

Acesta poate fi la fel de greu să fie o persoană de încredere, dar fără încredere, nu poți avea dragoste adevărată.

Aici sunt șapte moduri de a crește încrederea (și dragoste) în tine și în relația ta:

1. Învață compasiune.

Compasiunea este ca empatia, dar include comportamentul real. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a face un angajament de a practica empatie în fiecare zi vă rola din pat.

load...

Acum, încercați și să șteargă toate gandurile tale negative despre a da altora. Practica fiind de susținere și înțelegere și lăsați-l să arate în comportamentul tău.

2. Foster interdependență.

Cei mai mulți dintre noi au fost ridicate să fie independent și pentru a evita să fie nevoiași și depind de alții, dar relațiile intime necesită un nivel de dependență numit interdependență.

Este practic un schimb reciproc de ingrijire, care se încadrează între independență și co-dependență. Pentru a fi intim, trebuie să fim în măsură să ofere și să primească îngrijire confortabil.

load...

3. Comunicați emoțiile.

Naming sentimentele noastre și utilizarea lor în comun este esențială pentru intimitatea emoțională.

Dacă nu ați fost învățați să comunice emoțiile ca un copil (mulți dintre noi nu au fost), se concentreze pe identificarea și exprimarea sentimentelor tale folosind limbajul emoțional, cum ar fi „mă simt“ invidios, jenat, singuratic, fericit, entuziasmat, etc.

Acesta poate fi terifiant, dar va avea un efect profund asupra relatiei.

„Memento-uri de recunoștință poate aminti

partenerul tau cat de mult le iubesc.“

4. Tolera rușine.

Rușine este, probabil, sentimentul cel mai nedorit în psihicul uman. Cele mai multe dintre noastre psihologice de apărare funcționează pentru a evita rușinea.

Ea ne face să se agite, dar este extrem de important să-l tolereze atunci când construirea unei relații intime punct de vedere emoțional. Trebuie să învățăm cum să tolereze propriile noastre defecte inainte de a tolera altcuiva.

load...

A învăța să tolereze rușinea se poate face vorbind despre ea și alinarea-te de vinovăție. Doar asigurați-vă că alegeți oameni empatici (cum ar fi terapeuți și prieteni apropiați) pentru a exprima rușine. Granitele sunt încă importante.

5. Accepta defectele sale.

Toata lumea are defecte, iar unele dintre ele nu sunt niciodată de gând să dispară sau să se schimbe, indiferent cât de greu încercăm. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să învețe să le accepte.

La inceputul relatiei, viziunea ta poate fi aburită de ochelari roz și defectele partenerului tău va fi întunecat cu crize de oxitocina si dopamina.

În cele din urmă, aceste defecte vor deveni neacoperit. Cele mai multe dintre defectele pe care le vedem în altele oglindă propriile noastre defecte.

Notați defectele partenerului și găsiți pozitiv în ele, dar fii atent de defecte accepta care pot fi daunatoare, inclusiv abuzul de substanțe / alcool și violență în familie.

6. Lupta echitabil.

Prima lupta este, de obicei, un punct de cotitură critic într-o relație. Bune abilitati de rezolvare a conflictelor sunt cruciale pentru longevitatea relației dumneavoastră și sunt de fapt predictori științifice de divorț.

Câteva reguli de bază pentru soluționarea conflictelor ar trebui să fie nici un nume-de asteptare, nici un acord și blocajul pe un timp pentru a compensa. Ceea ce este cel mai important este ceea ce vine după lupta: reparații.

7. arata recunostinta.

Viața devine ocupat și agitat, dar cele mai mici memento - uri de recunoștință poate aminti partenerului cât de mult le iubesc.

Fie că este vorba iau masa lor preferate pentru cină, lăsându-le o notă dulce sau o cafea cu lapte fierbinte livrarea la birou, recunoștință întărește legăturile emoționale.