Cum să transformi o fată pe - 12 sfaturi dovedite (în persoană, peste text și telefon)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Înainte am fost căsătorit, am fost la o întâlnire cu o femeie, iar noi sărutai si obtinerea un pic handsy. Din senin, ea a spus: „Nu mă întorc la locul tău în seara asta.“ Nu am mai făcut sex încă, așa că am răspuns, oarecum confuz, „OK“, și nu a spus nimic altceva despre asta.

Am continuat să stea și mai târziu, din nou, fără înțepare, ea mi-a spus, „OK, mă voi întoarce la locul tău, dar nu avem sex.“ Am fost de acord și a fost amuzat, dar, de asemenea, un pic înmărmurit. Mă tot gândeam: „Cine te cerți cu ?!“

După ce a devenit un antrenor de întâlnire, am avut o perspectivă mai bună în acest moment. Ce făceam, subconstient, a fost de cotitură pe ei (și), și se pare că am făcut o treabă bună pe care am fost prioritari mecanismele ei de auto-control intern.

load...

Pentru cea mai mare parte, toți oamenii doresc să facă este pe placul partenerului lor. Nu e nimic mai fierbinte decât a ști că am ajuns o femeie toate fierbinte și deranjat. Și, să fim sinceri, cu atât mai mult ea devine activată, cu atât mai bine, de obicei, funcționează pentru noi. Așa că haideți să discutăm câteva moduri diferite de a transforma o fată pe. Rețineți că ceea ce funcționează pentru o femeie nu va funcționa în mod necesar pentru toate femeile, asa ca nu ia nimic ca Evanghelia.

În persoană | Peste Text & Telefon | In timp ce saruta sau în pat

Rândul său, o fată On: În Persoana (# 1-4)

Fiind cu doamna ta minunat este minunat. Vă place mirosul ei, modul în care ea mușcă buza ei, atunci când ea se concentrează, iar curba taliei ei ca ea se întinde. Și noi oamenii știu dacă vrem să Netflix și rece, mai bine să ne asigurăm că e în starea de spirit. Chiar dacă sunteți la cină, la o petrecere, într-un bar, sau alte locuri unde nu poti fi intim, puteți începe încă turatii a motorului.

load...

1. Atingerea ei ușor

Acest lucru nu este doar despre zonele erogene normale. Fiecare parte a ei este un receptor neuronale, care este în căutarea de stimuli. Atingerile nu trebuie să fie greoaie sau directă. Doar găsi scuze să-i atingi ca pune mâna pe mici de spate atunci când treci în spatele ei sau pune mâna pe umărul ei când îi spui vei imediat înapoi. Toate ca intrare senzoriale se simte, înregistrată, și, ca o banda de cauciuc spiralată, este în căutarea de timp pentru a elibera toate că energia stocată-up.

Pune mana pe obrazul unei femei sau mici de spate pentru a obține lucrurile merg.

Fostul meu client Sarah J. A spus: „O atingere blândă simplu, pe de o parte sau la șale, poate fi incredibil. O dată, după ce un om a pus un braț în jurul meu în timp ce stătea lângă mine, m-am simtit de fapt, sânii mei Tingle ca răspuns, chiar dacă mâinile erau nici pe departe la ei.“

load...

2. Dar aveți grijă de a fi prea grabby

Uneori se pare irezistibil - ea stă chiar acolo și vrei doar să o atingi, probabil, în moduri care nu sunt potrivite pentru ochi publice. Cu toate acestea, că nu te va îndrăgi cu ea. Știu când ești de fapt, împreună cu cineva, pe care doriți să profite de beneficiile de ceea ce ai. Dar în timp ce s-ar putea aprecia un bun apuca fiecare acum și apoi, pentru cea mai mare parte, femeile nu sunt de acord cu asta.

Pentru unul, aproape fiecare femeie a fost atins de cineva necorespunzător. Tu faci asta s-ar putea aduce înapoi acele conotații negative. De asemenea, dacă ea simte că trebuie să fie mereu în gardă oricând sunteți în jur, o să o facă să fie anxios și poate chiar să nu vrea să fie în jurul valorii de tine. Deci da, dacă te întâlnești, ai câștigat oarecum dreptul să o atingă, dar nu este o clauză generală pentru peste tot și oriunde.

3. Sopteste o Compliment în ureche

Cele mai multe femei sunt fraieri pentru comedii romantice si dragoste toate aceste lucruri siropoasă. Și, în timp ce o mulțime de ea nu funcționează cu adevărat în același mod în viața reală (de fapt, imaginați-vă apar la nunta cuiva de a declara dragostea mireasa!), Sexy șoapta este una care se traduce cu siguranta.

Chiar și Whispering lucruri simple, cum ar fi „Arati uimitor“ poate merge un drum lung.

De fiecare dată când ești în public, perie părul pe spate și șoptesc un nimic dulce la ureche. Chiar dacă e ceva ce ai putea spune în jurul valorii de toată lumea ca „Arăți uimitor,“ șoapta dă adăugat în greutate, și senzația respirației pe ureche sau gâtul ei vor trimite fiori placute lungul coloanei vertebrale.

4. Dă-i niște spațiu, chiar dacă pare contraintuitiv

E fantastic, ea face flutter inima ta, parfumul ei este stupefianta, și vă place să fiu în preajma ei. Înțeleg. Doar să fie atent cu privire la monopolizând timpul și energia ei. Dacă sunteți cu prietenii, nu încercați și păstrați-o de partea ta tot timpul. Da, ați putea crede că arată cât de mult o ador, dar se poate face de fapt, tu pari posesiv și nevoiași.

Las-o să sară în jurul și să se distreze, așa cum ar trebui sa faci la fel de bine. Puteți cerc înapoi după un pic și să arate ce asigurându-vă că e OK și nu are nevoie de nimic, dar altfel, să-i facă ce vrea ea. La urma urmei, dacă sunteți împreună, sunteți deja lăsând cu ea! Acest sfat se aplică, de asemenea, atunci când este doar voi doi. Dacă ea este gătit, nu trebuie să fie totul în gratar ei (ha!). În cazul în care ea a citit pe canapea, nu flop pe ea. O anumită cantitate de spațiu confortabil este bun, și în mod constant a fi acolo poate duce la supărare sau resentimente.

Rândul său, o fată On: Over Text & Telefon (# 5-8)

O mulțime de ori vă puteți conecta cu o femeie, prin trimiterea mesajului sau de a lăsa mesaje vocale. Teasing și flirt, în orice mediu disponibil este un lucru bun, și, dacă se poate realiza acest lucru, atunci când ea este separată de tine, doar va beneficia de tine când te vede următoare.

5. Trimite-i un Poem sau parte a unei

Credeti sau nu, poezie încă funcționează. Toți suntem fraieri pentru câteva cuvinte dulci. Chiar și acum 4000 ani în Sumer, oamenii au fost atragerea unul pe altul cu acest lucru, cel mai vechi poem de dragoste cunoscut : „Mire, dragi inimii mele, este frumusetea ta podoabă, honeysweet. M - ai captivat, lasă - mă să stau cu cutremur înainte; Mire, mi - ar fi dus la camera de culcare.“

Nu trebuie să fie Shakespeare și scrie propriul poem - găsi câteva cuvinte semnificative online, care exprimă modul în care te simți în legătură cu ea.

Dacă vrei ceva un pic mai scurt, ai putea să-i un mesaj cu un haiku ca aceasta: „Înainte de a te-am cunoscut / mi-am fost, dar nu mine / am știut că pot fi.“ Sau trimite-o parte ei de un sonet: „Dacă ar trebui cred că de dragoste, mă gândeam la tine, brațele înălțate / Legare părul în cosițe de mai sus / forma liră a brațelor și a umerilor / curba moale a capului de lichidare.“

Nu contează ce este, ea va iubi faptul că nu numai că ești dulce și romantic, dar îți petreci timpul în căutarea cuvintelor.

6. Sexual Tease ei într-un mod plin de gust si se evita nesolicitat Sexting

Sexting Sigur că este distractiv și interesant și absolut merită locul în dating. Cu toate acestea, totul în locul potrivit și timpul.

Dacă ea se uită la telefon și se brusc întâmpinat cu o crenguță „n“ fructe de pădure cu nici un preambul, ea nu va crede că e cald. Cel mai bun caz, ea va crede că e arogantă și cel mai rău caz, ea va fi ofensat. Ce ai putea face în schimb este să ia o fotografie de pat făcute și subtitrările „The înainte de imagine ;-).“

7. Lasă-i un mesaj despre ceea ce așteaptă ei

Femeile iubesc anticipare. Ea devine sucurile lor emoționale care curge. Dacă aveți o dată în acea noapte, lăsați-i un mesaj despre cât de încântați ești și ce te gândești: „Eu nu pot să aștept să te văd în seara asta. Am încercat să aleg tinuta mea acum și de a asculta cântecul nostru, ganditi sa te în brațele mele din nou. Pana in seara asta!“Îți promit că voi face lesin ei.

Nu spune tot ce-i te gândești - să lăsați un pic de mister și să facă ei să anticipeze te văd.

Dacă locuiți împreună, spune-i despre ce așteaptă ei acasă: „Când te plimbi, veți mirosi cina de gătit. Vor fi lumânări aprinse și redarea muzicii. După cină, uleiul de masaj este în picioare de...“

8. Utilizare Soft & Limba indirect

Dacă nu ești într-o luptă grea sexting, fii atent de cuvânt alegere. „Vreau să [email protected] # $% te în @ # $% ^!“ Nu este cu adevărat va ajuta cazul dumneavoastră. În timp ce știi că e ceea ce vrei să faci, și ea știe că știi că e ceea ce vrei să faci, văzând-o în scris, un fel de ia senzualitatea din ea.

Fii un pic sens giratoriu și sugestiv în mesajul dvs., fie în text sau într-un mesaj vocal. Bad: „Eu nu pot să aștept să te văd nekkid.“ Corect: „Gândul de a te vedea și atinge corpul tău mai târziu mă face incapabil să se concentreze la locul de muncă!“

Rândul său, o fată pe: In timp ce saruti sau în pat (# 9-12)

V-ați făcut treaba bine, domnule! Acum ei au în brațe. Te sărut, respirație grea, și se îndreptă spre dormitor. Asigurați-vă că vă păstrați impulsul merge și să păstreze transformînd-o pe. Doar pentru că e timpul să mergem, asta nu înseamnă că puteți uita despre ramping emoțiile ei.

9. Observați 2: 1 buze la Limba Kissing Regula

Stilul saruta Toata lumea este diferit, așa că încercați și a citi limbajul corpului ei pentru a afla ce ii place cel mai bine. Deși, cele mai multe femei se bucură de mult mai multe buze decât fac limba. Mulți dintre noi au avut nefericită care crede saruta e tot limba. **fior**

Când vine vorba de saruta, mai puțin este mai mult! Cele mai multe femei vor aprecia mai puțin limba.

Asigurați-vă că utilizați buzele mai mult decât limba. Suge ușor buza de jos, sărut gâtul ei, perie buzele peste lobul urechii ei. Limba este absolut un lucru mare de a utiliza (mai mult pe aceasta mai târziu), dar buzele sunt senzuale si sexy. Asigurați-vă că acestea sunt utilizate pentru un efect maxim.

10. Ia lucrurile lent

Dacă într-adevăr doriți să o activați, du-te încet. Știu că e greu, eu sunt un tip la fel de bine! Dar când te duci lent și sexy, și petrece ceva timp pe preludiului, acesta devine ei mai mult activată până când ea pur și simplu are nevoie de ea.

Chiar dacă ați avut deja sex o data sau de zeci de ori, dacă vrei cu adevărat să obțineți ei merge, face călătoria completă în jurul corpului ei. Locuri de sarut: gat, frunte, clavicula, în interiorul încheieturii mâinii, inferior spate, degetele de la picioare (în cazul în care ea îi place). Locuri de zgâria ușor: partea superioară a spatelui, din spate de partea superioară a brațului, talie, spate a coapsei, scalpului, între sâni. Le combină pentru bonus!

11. Învață să Du-te jos

Nici o modalitate de a acoperi de zahăr acesta. Bărbați, să învețe să folosească limba. Lasă-mă să mă repet, pentru că este atât de important: Utilizare. Ta. Limbă.

Femeile, la fel ca oamenii, le place atunci când primesc sex oral, dar nu la fel de mulți oameni sunt dispuși să meargă acolo ca femeile sunt la bărbați. Sau, dacă o fac, este un mântuială ** ling, linge, linge ** știu multe femei, atât în ​​creștere și chiar și acum, care nu au avut niciodată un tip face acest lucru pentru ei. - să nu mai vorbim o fac bine. Dacă puteți obține bun la asta, femeile vor MELT! Ai încredere în mine, mi-am dat de fapt, sfaturi pentru o lesbiană.

Mergând în jos pe o femeie nu trebuie să fie intimidant, iar singura modalitate de a obține o mai bună la ea, desigur, este de a practica, care poate fi distractiv pentru amandoi!

Ca bază, nu merg direct pentru clitoris. De fapt, ignora clitoris pentru o vreme. Amintiți - vă, pe care doriți să le activați, astfel încât o acumulare lentă este cel mai bun. Chiar și atunci când sunteți gata pentru a merge la centrul ei plăcere, amintiți - vă că este un cluster nerv concentrat , spre deosebire de orice avem. Tratați - l cu respect, dar nu - ți fie frică de ea. Dacă obține chiar acceptabil la acest , este posibil să aveți femei bate la usa ta.

12. Verificați cu ea, dar nu ține întreba ce vrea ea

Comunicarea este întotdeauna cheie, în special în pat. Știind ce vrea și de a fi în măsură să-i spui ce vrei face o sesiune de culcare zburdalnice deosebit de mare. Cu toate acestea, există un astfel de lucru ca prea mult. Nimic nu va ucide starea de spirit mai repede decât întrebarea „Ce vrei în continuare? Iti place asta? Am de gând să postească? Ce poziție ai pentru?“Femeile (ca noi) vreau doar să preia controlul, uneori, și să se bucure de moment.

Deci, câteva întrebări sau indicii pe sesiune este OK, dar la un moment dat, trebuie doar să te duci cu ea trebuie să. Chiar și o mișcare încrezător (hapsân ei și flipping-o peste pe stomacul ei), care nu este favoritul ei este încă o să fie fierbinte pentru ea din cauza cum ai făcut-o.

Stăpânește câteva dintre aceste sfaturi si esti pe drumul cel bun!

Spectrul de ceea ce transformă cineva este largă și variată. Pe măsură ce ajunge să cunoști pe cineva mai mult, veți calibra ofertele dvs. Pentru a se potrivi ceea ce ii place, dar dacă urmați sugestiile de mai sus, veți fi bataie destul de bine pentru tine. Și dacă poți învăța arta de a transforma o femeie atât de mult încât ea nu poate gândi drept, ea vă va aminti pentru totdeauna, chiar și în nopțile reci ianuarie situate în zeci de ani mai târziu pat.

Și pentru fata din bar? Ei bine, am făcut du-te acasă în acea noapte, și nu am făcut sex, dar am folosit timpul pentru a încerca și ei rândul său, pe cât mai multe ori posibil în acea noapte. Și știi ce sa întâmplat data viitoare ea mi-a văzut? M-am bruscat. Iată de a învăța să-l facă bine!

Surse Foto: nymag.com, menshealth.com, vt.edu, boardofwisdom.com, romance4thebeach.wordpress.com, themodernman.com