Cum să transformi un stand de o noapte într-o relație

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Primele date. Ne place „em. Ne urasc-le. Noi îi iubim , deoarece ele pot fi o experiență extraordinară. Prima dată are potențialul de a fi ultima dată când vom avea vreodată să scoată afară datând nostru net, căutând prăzile spunând, „Există o mulțime de pești în mare.“

Unii prieteni bine intenționați-a spus asta la un moment dat, de obicei atunci când suferă printr - o despartire.

Pe de altă parte, ne urasc primele date, deoarece acestea au potențialul de a fi dezastruoase. Ați putea fi un operator de buna, dar asta nu te scutește de la care se încadrează pe față, în mijlocul trotuarului sau deversând o băutură la cină.

load...

Cel puțin, s-ar putea displace complet persoana și irosi perfect vineri seara. Cu toate acestea, am îndura emoțiile intense și temerile drastice care preced primele date , deoarece acestea ar putea foarte bine marca începutul unei relații de durată.

Cu toate acestea, nu este neobișnuit pentru o primă dată pentru a conduce, de asemenea, la sex. De multe ori se consumă alcool, de multe ori in exces, ceea ce poate duce la o întâlnire sexuală pe care ar fi amânat altfel. Alteori, magnetism pur animal preia. Un minut pe care îl joacă un joc nevinovat de Scrabble, iar următorul minut tu și data se îndreaptă spre sacul pentru unele afaceri de maimuță.

load...

În primul rând sex dată, de asemenea, poate rezulta dintr-o seară minunată umplut cu mare conversație și ceea ce pare a fi o legătură reală.

Dacă le ați găsit în situația dificilă de întrebam ce să fac după sex la prima dată, nu te teme. În cazul în care ambele părți sunt dispuși să continue să vedem după aceea prima întâlnire sexuală, în urma unor sugestii simple, va ajuta muta relația într-o direcție pozitivă.

1. Nu sex.... Cel puțin pentru moment.

Sunt de acord să se abțină pentru o anumită perioadă de timp și să îndeplinească în locuri publice. Ia timp pentru a cunoaște alte persoane. Ai valori asemănătoare? Impartasiti obiective și interese comune?

Răspunsul la aceste întrebări este singura cale prin care va fi vreodată sigur că sunteți un meci bun. Amintiți-vă, sexul este doar o mică parte dintr-o relație romantică. Când sfârâie fizzles - și va - ce va fi lăsat să îi ia locul? În cazul în care nu este nimic de substanță, nu o șansă.

load...

„Cheile de la cotitură un stand-o noapte într-un

relație reală sunt autenticitate, maturitate,

respect reciproc și un angajament de a

forjare o legătură reală.“

2. Se angajeze în activități vă bucura de ambele.

Du - te la biserică împreună, să joace un joc de tenis sau de a merge la un concert. Curtarea este o parte foarte vitală a dezvoltării naturale a oricărei relații romantice. Doar pentru că ai avut sex prima dată nu înseamnă că nu se pot bucura de alte elemente interesante ale unei noi relații.

3. Comunicați.

Vorbeste despre sentimentele tale , deoarece acestea se referă la sex la prima dată. Definiți în mod clar așteptările dumneavoastră merg mai departe. Discutați despre convingerile tale spirituale, obiceiurile ciudate și ciudățenii, sau legume dumneavoastră preferat - orice, doar să vorbim! Când vine vorba de relații, comunicare conduce națiunea. Dacă nu poți vorbi, să ia o plimbare. Doi oameni în imposibilitatea de a se angaja într -o conversație semnificative sunt sortite de la început.

4. Ia împreună cu familia și prietenii.

Prezentați tipul sau gal la persoanele importante din viața ta și să fie dispuși să accepte feedback - ul. Prietenii și familia vor fi în măsură să ia act de orice steaguri roșii infatuarea ta te - a orbiti. În această etapă, o perspectivă obiectivă este esențială și va ajuta să stabiliți dacă ați cuplat cu cineva în valoare de păstrare.

5. Bucurați-vă de călătorie.

Nu te învinovăți. În timp ce majoritatea oamenilor nu se va simți un sentiment de vinovăție după sex la prima dată, femeile de multe ori fac. Doamnelor, poreclirea este un nu-nu. Dă-ți o pauză. Sunteți om - nu este o curvă, vagabond sau orice alt titlu derogatoriu ați atașat la experiența dumneavoastră. Ești o frumoasă femeie merită,, minunat. Sa nu uiti asta!

Un sondaj recent realizat de Match.com a arătat mai mult de 35 la suta din cupluri căsătorite sau monogame a început relația lor cu sexul la prima dată. Exista literalmente sute de mii de cupluri fericite și devotați care au început relația lor între foile. Ai putea deveni unul dintre ei!

Cheile de la cotitură un stand-o noapte într-o relație reală sunt autenticitate, maturitate, respect reciproc și un angajament de a forja o legătură reală. Nu presupune doar pentru că ai făcut sex de la prima întâlnire, relația este sortit.

Dă această persoană același tip de considerație pe orice alt, și se apropie de situația cu entuziasm. În plus, în cazul în care acesta nu funcționează, există o mulțime de pește în mare!