Cum să treci peste o despărțire - 10 sfaturi de coping (pentru tine și prieteni)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sfârșitul unei relații poate fi devastatoare și emoțional. Este posibil să observați întreaga rutina este oprit, starea ta de spirit este mai jos, și veți pierde interesul pentru activitățile care au fost o dată semnificativă sau plăcută. Este posibil să apară, de asemenea, alte simptome fizice, cum ar fi calitatea slaba a somnului, consum redus de energie, sau pierderea poftei de mâncare.

O despartire ar putea duce la probleme legate de bonitatea și gânduri negative sau autodistructive (de exemplu, „toată viața mea e distrusă“, „nu voi găsi din nou dragoste“ sau „Imi doresc sa nu a trebuit să înceapă peste.“) , ceea ce poate face dificilă să se concentreze sau funcție. Ca dureros sau dezamăgitoare sfârșitul unei relații ar putea fi, rănit vă simțiți nu este permanentă. Mai jos sunt 10 strategii de adaptare, dacă te duci prin tine despartire sau o persoană cunoscută este.

load...

Pentru Yourself | Pentru prieteni

În primul rând, cât timp este nevoie pentru a trece peste o despartire? Depinde

Una dintre cele mai frecvente întrebări sunt întrebat de clienții mei trec printr-o despartire sau o relație recentă final este, „Cât timp va dura pentru a trece peste o despartire?“ Mersul pe jos în biroul meu într-o stare de șoc, confuzie, suferință, tristețe , sau furie, în mod natural, ei vor să știe când se pot aștepta de viață să se simtă din nou normal.

Eu zâmbesc și să spun ceva de genul, „Depinde. Cu toate acestea, pot să vă asigur durerea pe care se confruntă nu va dura pentru totdeauna. In timp ce se simte mizerabil acum, este temporară. Cu cât sunteți dispus să întristeze, se confruntă cu pierderea ta, răsfățați-vă cu amabilitate, și pentru a muta spre închidere, cu atât mai bine te vei simți.“

load...

Cât timp este nevoie pentru a trece depinde de situația, așa că nu te compara cu altii.

Cât timp va dura trulydepends de mai mulți factori, inclusiv de modul în care cineva se comporta dupa o despartire, care a pus capăt relației, modul în care sa încheiat de fapt relația, și modul în care cineva se vindecă și se ocupă de pierdere. De exemplu, distanțându-te la fosta ta este mai sănătos decât stau în contact constant sau continuă să fie sexuale cu fostul dvs. Post-despartire. Simtindu împuternicit să obțină închiderea chiar și atunci când este despartire conduce vătămător vindecare mai repede decât acționează într-un mod victimizat și oferindu-ex-vă toată puterea de a determina modul în care te simți.

Un studiu interesant publicat în Journal of Positive Psychology surveyed155 tineri adulți care au trecut recent printr - o despartire. Rezultatele survery a constatat că 71% au început vizualizarea experiența într - o lumină pozitivă de trei luni post-despartire.

load...

Cum se face cu Despărțirile (Sfaturi # 1-7)

Deși nu există nici o cantitate exactă de timp este nevoie pentru a trece peste o despartire, puteți lua măsuri spre vindecare prin luarea dreptul de proprietate asupra sentimentelor tale și aduce concentrarea înapoi la tine (și departe de fosta ta). Iată șase sfaturi:

1. Dați-vă permisiunea de a întristați

Înțelegeți că doliu pierderea unei relații este naturală și sănătoasă. In timp ce se poate simți ca mișcarea înapoi, indurerata este de fapt mijloacele de a progresa, deci nu va grabiti procesul de doliu. Permiteți - vă pentru a experimenta orice emoții acea suprafață. Mergând prin durere vă va sprijini în a lăsa Heartbreak în trecut și nu transportă negativitate și rănit în relații viitoare. Amintiți - vă durerea nu este liniară. Puteți afla mai multe despre procesul de doliu aici.

2. Accepte realitatea pierderii de

Închiderea nu poate avea loc dacă neagă despartire, pretinzând că nu este real, suprimarea emoțiile tale, sau de ședere fixație pentru obținerea din nou împreună cu fosta ta. Ca șocațe cum s-ar putea simți, acceptând despartire ca un eveniment de fapt este esențial în mișcare înainte în propria viață.

In timp ce acesta poate fi tentant pentru a nega cum te simți și de a evita emoțiile, este important să te lași simți. Să te plângi și să experimenteze emoțiile fără a intra în modul de evitare completă sau nega realitatea.

3. Caută închidere De la termen

Acest lucru nu înseamnă să se aștepte ca cineva să vă dea permisiunea de a merge mai departe sau să dicteze cum te simți. Post-despartire, înțeleg că puteți obține rezoluție și pace interioară, fără scuze, explicații, o conversație sau armistițiu cu fostul tău.

Nu lăsa pe nimeni să-ți spun cum ar trebui să se simtă în acest timp - puterea este în mâinile tale.

Deși este obișnuit să tânjești de închidere de la un ex, mai ales daca despartirea a fost brusc sau el sau ea a dispărut dintr-o dată, nu dau puterea ta departe și să se joace victima. Ia pe o abordare împuternicit pentru a fi responsabil de propriile gânduri, sentimente, și alegeri, chiar dacă ex-ta nu este dispus să-l vorbească cu tine. Capacitatea ex-ul de a comunica sau a-mi cer scuze nu are nimic de-a face cu propria deservingness.

4. Ia timp departe de dvs. Ex în persoană și pe social media

Într-o lume ideală, ați putea dori să fie prieteni, dar angajându-se să că într-o stare emoțională poate echivala cu o presiune și în continuare dificultăți în mișcare pe. Amintiți-vă că nu trebuie să fie prieteni (și poate reevalua întotdeauna încă o dată a avut loc vindecare), si da-te suficient timp pentru a reflecta departe de fosta ta. Este mult mai greu sa treci peste cineva, atunci când aveți interacțiuni continue.

Împreună cu luarea de timp fizic în afară, este important să se separe pe social media. O regulă bună este în cazul în care v-ar deranja să vadă postarea sau poza unui ex pe Facebook, Instagram, etc, sau aveți probleme în a opri-te de trage cu ochiul, probabil că merită unfriending, ascunderea sau anularea urmăririi ex. Nu e nevoie să tortura sau pedepsi-te, indiferent de ce a mers prost.

5. Concentrarea pe auto-îngrijire & Invest în tine

Când vă aflați într-o relație, tu te obișnuiești cu luarea deciziilor împreună și luând sentimentele și dorințele partenerului în considerare. Dupa o despartire, este esențial pentru tine de a transforma săgeata spre interior și să ia un rol activ în propria viață.

Crearea de noi obiceiuri, care sunt sănătoși și să vă aducă bucurie, și să se concentreze asupra a lăsa valorile și obiectivele ghideze comportamentul. Practica de auto-ingrijire, prin exercitarea, obtinerea în afara și din casa ta, petrecerea timpului cu prietenii, familia și cei dragi, aderarea la noi grupuri sociale, și să încerce lucruri noi.

6. Fii atent cu alcool Utilizare

Supra-potabila sau de baut, pentru a evita sentimentul și care se ocupă cu despartirea poate suna ca o soluție. Cu toate acestea, doar conduce la o soluție rapidă temporară și nu abordează problemele care stau la baza. De asemenea, sub influența alcoolului și fără a judeca rațional, vă puteți găsi mesaje text beat sau de asteptare ex-ta, topografic conturile sale de social media pentru informații, sau angajarea în comportamente nechibzuite sau impulsive.

Se abtine de băut pentru a uita de fosta ta, deoarece aceasta este doar o soluție temporară.

Dacă aveți de gând să bea, asigurați-vă că sunteți cu prietenii și vă sunt conștienți de limitele. La un pahar singur, atunci când se confruntă cu tristete poate intensifica emoțiile și singurătate.

7. Pune accentul pe învățămintele

Există întotdeauna un takeaway, o linie de argint, un moment de predare în cele mai dificile situații. Găsirea lecții în relația și destrămării vă va ajuta să avanseze spre fericire și noi posibilități. În timp ce întristați, cultiva o stare de spirit pozitiv, care rezolvă trecutul și lasă în urmă orice toxicitate. Imaginați-vă de învățare ați câștigat din această experiență ca o ușă deschisă la o versiune mai sanatoasa de tine si mai pozitive experiențe de datare în viitor.

Cum de a ajuta un prieten Printr-o despărțiri (Sfaturi # 8-10)

Aceasta poate fi o provocare pentru a ști ce să facă, ce să spun, și cum să susțină un prieten trece printr-o despartire. Iată trei sfaturi:

8. Ascultă fără judecată

Fiecare despartire este diferit, deci este important sa nu judeca sentimentele prietenului tău sau cât timp este de a lua pe el sau ea pentru a merge mai departe, indiferent de durata relației sale. Când ascultați, să fie prezent și de a susține prin faptul că nu întrerup și de a folosi limbajul încurajatoare, limbajul corpului activ, și un bun contact cu ochii.

9. Intelege Nu poate împinge prietenul dvs. Pentru a trece peste despărțiri mai repede lor

Este firesc să se simtă nerăbdător sau doriți prietenul înapoi, dar amintiți-vă în timp ce poate fi de susținere și de ajutor, nu se poate accelera procesul de durerea prietenului tău sau controla comportamentul său. Practica răbdare și se lasă prietenul tău să-și găsească drumul său.

Toată lumea devine peste o despartire in mod diferit, așa că nu uitați să dea prietenului tău timp el sau ea are nevoie.

10. Cunoașteți-vă limitele proprii

Și să fie de susținere, fără a lua povara de pe prietenul tău. Este esențial să se aibă grijă de tine, mai ales dacă vă aflați într-un rol caregiving sau vizionarea cineva care vă interesează lupta sau proces emoții dificile. Asigurați-vă că ajuta prietenul tău nu interferează cu capacitatea de a funcționa în propria viață.

Dacă sunteți îngrijorat de prietenul tău, ușor el sau ea sugerează să caute un profesionist de sănătate mintală pentru o mai mare sprijin.

Crede-mă, poate merge mai departe post-despărțiri

Atunci când caută rezoluție și de închidere, merită să nu se grăbească procesul de durere. Amintiți-vă obiectivul este rezoluția totală și o stare de spirit sănătos pentru viitor dating si relatii versus o abordare rapidă-paced sau evitant. Ia-ți timp, da drumul judecății interioare, utilizează sistemul de sprijin, și să se concentreze pe tine si de propriile nevoi. Amintiți-vă că veți obține prin ea!

Sursa foto: fullhdpictures.com, brandonchase.net, omgstory.net, thefix.com