Cum să ai o viață sexuală sănătoasă și distractivă pentru bărbații homosexuali

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Toată lumea vrea să se bucure de o viata sexuala sanatoasa si distractiv. In timp ce sexul nu poate fi singurul element important al unei relații , cu siguranță se situează în partea de sus.

La urma urmei, oamenii sunt de natură sexuală și că taxa sexuală naturală reprezintă trăsătura definitorie principal diferentierea relatiile romantice de prietenii apropiați.

Deci, citiți mai departe și aflați cum puteți experimenta o viata sexuala interesanta intr-un (suficient) mod responsabil.

load...

Alternează între rutină și explorare.

Există un mit cultural comun care cheia o viata sexuala distractiv constă în încercarea în mod constant lucruri noi. De fapt, dacă ai ascultat intelepciunea conventionala, ai crede singura modalitate de a se bucura cu adevarat viata ta sexuala este de a împinge limitele de fiecare și de fiecare dată când alunecat între foi. Acest lucru este un nonsens total de!

Varietate în exces creează plictiseala la fel de eficient ca și excesul de previzibilitate. Incercarea de lucruri noi, șapte zile pe săptămână se va face rapid procesul de explorare plictisitoare, jefuind aceste experiențe de calitate speciale, unice și periculoase care le vor oferi sincronizare inteligent.

load...

Pentru a vă menține distractiv viața sexuală și pentru a vă asigura explorări personale păstrează sarcina lor interesant, trebuie să le ridice pe roca de bază a unei rutine satisfacatoare.

Gândiți-vă astfel: Dacă ai mâncat afară la un restaurant nou și incitant în fiecare zi a săptămânii, nu ar dura prea mult timp înainte de fiorul de a încerca ceva nou eliberat aceste experiențe.

Incercarea de alimente noi , este interesant numai în contextul abate de rutină, iar latura sexuală a vieții tale acționează exact în același mod.

„Ia doar un pas de confort

zonă și vei fi capabil de a crea un

viața sexuală durabilă, sănătoasă și distractiv.“

Construi o casa sexuala satisfacatoare.

Cu aceasta în minte, singura modalitate de a maximiza excitare sexuala este de a crea o rutina sexuala stabila pe care le găsiți satisfăcătoare și care oferă echivalentul erotic al alimentelor confort sau mese discontinue.

load...

Fie că „acasă“ ta sexuală implică un singur partener stabil sau mai mulți parteneri este irelevant. Casa ta sexuală este a ta de a construi și numai a ta.

Acum, trebuie să se introducă o varietate puțin în experiența atunci când „du-te acasă“, vorbind sexual. Prin furnizarea de un pic de variație de fiecare dată, vă păstrați acea scânteie în viață, gata de a fi construit până la un foc hohotitor de emoție ori de câte ori vă decideți să ieși și să încerce ceva incredibil de interesant.

Experiențele tale cu casa ta sexuală reprezintă variații pe o temă în alt mod confortabil.

Dacă nu reușesc să introducă o varietate puțin în casa ta sexuala, atunci va începe să disocieze de viața ta sexuală și să caute modalități excesiv îngroșate zdruncina rutina, ceea ce poate duce la unele situații experimentale nefericite.

Pat pas arată calea de urmat.

Ai nevoie de a introduce noi experiențe interesante în viața sexuală ta un pas mic la un moment dat.

Dacă te duci la o viata sexuala total de vanilie swinging de tavan într-un ham în timp ce este biciuit de un maestru temnita anonim, vei crea o reacție psihică internă care vă împiedică să iasă cât de des ar trebui.

Explorare excesivă tinde să fie mai înfricoșătoare decât interesant. Adrenalină vine de la pas cu pas dincolo de zona de confort curent.

Adrenalină vine de la fărădelegi mici, expansion-uri mici pe care le oferă suficient de o taxa pentru a aprinde focul intern în timp ce încă menține un grad mare de confort personal și de încredere.

Dacă creați o bază stabilă, care include variații pe o temă sexuală știți că vă iubesc, spațiu în explorări sexuale, și să ia întotdeauna doar un pas din zona ta de confort, atunci vei fi capabil de a crea o durabilă, sănătoasă și incredibil viata sexuala distractiv.