Cunoașteți-vă boa cu rețeaua socială # 1 pentru doi: avocado

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: La fel ca și copaci avocado nevoie de un alt copac din apropiere să dea roade, relațiile au nevoie de două committedpeople pentru a supraviețui - și asta în cazul în care Avocado vine la îndemână. Oferirea partenerilor posibilitatea de a vorbi în mod privat, arată fotografii și multe altele, Avocado este unul dintre cele mai couplesapps de sus în jurul.

Social media siteslike Facebook, Instagram și Twitter face mai ușor pentru noi să rămâne conectat cu familia, prietenii noștri, colegii și chiar persoane necunoscute, dar ceea ce despre alții noastre semnificative? Există o piață de desfacere, care permite cuplurilor să interacționeze în mod privat?

load...

Ei bine, există și se numește Avocado.

Un esențial toolfor fiecare duo, misiunea Avocado # 1 este de a face mai ușoară conectarea - și le-au definitelydone asta!

„Tehnologia este permițându-vă să vă conectați la oameni peste tot, dar nu este foarte multe opțiuni pentru relația ta cea mai importantă“, a spus Rachel Lorencz, specialist de client Avocado. „Scopul nostru a fost întotdeauna de a crea cel mai bun mod absolut pentru tine de a rămâne în contact cu cea mai importanta persoana din viata ta.“

O rețea socială construită pentru două

Foundedby Chris Wetherell și Jenna Bilotta în 2012, Avocado este unul dintre puținele platformsthat oferă partenerilor, sau „boos“ ca angajații le numesc, cu featuresthey de fapt, au nevoie și doresc să rămână legat pe tot parcursul zilei, inclusiv în timp real de mesaje, liste comune și calendare, digitalhugs și săruturi și mai mult.

load...

„Am creat Avocado pentru a aduce cupluri mai aproape împreună“ , a spus Wetherell. „Pentru unele cupluri, ceea ce înseamnă crearea unui sentiment de apropiere prin mesaje și îmbrățișări caracteristici, și pentru alții, ceea ce înseamnă a fi capabil de a împărtăși liste și calendare perfect pentru a petrece mai mult timp pe lucruri care contează cu adevărat.“

Avocado permite cuplurilor de a scrie note de dragoste, trimite sărutări virtuale și multe altele.

Disponibil în mai multe limbi diferite prin intermediul iOS și Android, Avocado devine rapid una dintre cele mai populare și mai sigure aplicații pentru cupluri din întreaga lume.

„Cuplurile sunt realizarea valoarea unui spațiu sigur și privat , doar pentru două, în special în lumina recentelor scurgeri celebritate foto“ , a spus Bilotta. „Cuplurile ar trebui să aibă libertatea de a comunica și de a se conecta cu persoana lor preferate , fără griji cu privire la viața privată sau de securitate. Asta în cazul în care Avocado vine.“

load...

Ascultați ceea ce utilizatorii doresc

Pe lângă coolfeatures sale, design elegant și distractiv de personalitate pe site-ul, principalul lucru care stabilește Avocado în afară de alte cupluri aplicații este dedicarea sa pentru utilizatorii săi.

Atunci când membrii sunt mâncărime pentru o nouă caracteristică, Avocado este destul de intuitiv de a ști ce ar trebui să fie acea caracteristică următoare. În 2013, au adăugat o caracteristică care a alertat utilizatorii atunci când bateria boo lor a fost scăzută.

„Ne simțim ca suntem mai utilitarist decât alte cupluri apps.We într-adevăr asculta utilizatorilor noștri, și încercăm să construim în lucrurile mici care vor face app că mult mai util pentru cupluri“, a spus Lorencz.

Avocado este disponibil pe iOS, Android și pe Web.

Deci, ce-i în viitor pentru Avocado? Zău, instrumente mai minunat pentru utilizatorii lor!

Împreună cu prepping app pentru iOS8, echipajul Avocado produce acustom aparat de fotografiat pentru utilizatorii Android, prin urmare, marcarea locul său ca o rețea socială-tech-savvy adevărat pentru cupluri.

„Cred că cel mai important lucru pentru noi este, suntem o parte din tehnologie care ajută cuplurile să devină mai aproape“, a spus Lorencz.