Data despre viteza Tantra aduce practici minuțioase și atitudini deschise față de un format de eveniment popular

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Data Tantra Speed a fost numit „yoga pentru viața ta dragoste.“ Evenimentele sale Speed dating iasă în evidență datorită orientării organizatorilor în materie de educație, vindecare, și mindfulness. Participanții lăsați noțiunile preconcepute la ușă și introduceți un mediu deschis și deschis la suflet întâlnire. Tantra Speed Data gazde evenimente lunare în 15 orașe din SUA , cu planuri de a extinde în mai multe orașe din cinci până la sfârșitul anului 2018. Această formă revoluționară de eveniment simplu sa conectat cu oamenii spirituali în relații de lungă durată , bazate pe valori și credințe împărtășite.

Cei mai mulți părinți pus deoparte un timp specific în viața copilului lor adolescent de a avea Talk. Ei stau jos și să explice păsările și albinele cât mai clar posibil. Este uneori incomod, dar este incredibil de important. Acest vorbesc de sex învață tinerii ce să se aștepte și cum să rămână în condiții de siguranță atunci când se intim cu un partener. Se asigură faptul că aceștia au aptitudinile necesare pentru a mentine o viata sexuala sanatoasa atunci când vine momentul.

load...

Părinții responsabili sunt de așteptat să discute cu copiii lor despre modul în care funcționează sex, dar, prea adesea, că discuția oficială nu include modul în care relațiile de muncă. Prea mulți tineri nu primesc instrucțiuni clare, pas cu pas cu privire la modul de a construi relații, și, ca single pentru adulți, acestea sunt de așteptat să știe. Cu toate acestea, de multe ori nu doar știu.

Unele single -uri au nevoie de modele mai bune decat un site de do-it-yourself intalniri sau un eveniment hands-off simplu poate oferi. Ei au nevoie de îndrumare, și asta e ceea ce Tantra Speed Data își propune să ofere.

load...

Tantra Speed ​​Data ruleaza evenimente single dinamice și educaționale în 15+ orașe.

„Orice alt eveniment întâlnire am fost la opriri la punctul de doar aduce oamenii împreună, și apoi este un free-for-all cu privire la modul de conectare,“ Institutul saidTantra Co-fondator Guy Shahar. „Cred că acest lucru este singurul eveniment care oferă o fundație și o structură subtilă (încă foarte flexibil) pentru legătură într-un context de dating.“

Guy a predat mai multe clase de relații, ca parte dintr-un efort altruistă de a obține de oameni într-un cadru sănătos de spirit. El și colegul său Lauren Harkness împărtăși învățăturile tantrei pentru a pregăti single și cupluri să accepte și să dea dragoste. Ei au plecat, de asemenea, un pas mai departe și a oferit oportunități reale pentru a se amestecă și se amestece la evenimente Data Speed ​​Tantra din New York, Austin, Chicago, Denver, Los Angeles, Phoenix, Londra, și în alte orașe mari.

load...

Tantra Viteza Data a stabilit un entuziast în următorul 15 orașe din întreaga lume, și este mereu în creștere pentru a include oameni din toate categoriile sociale. Aceste evenimente bun venit cineva care este deschis la un mod conștient de viață. Fie că sunteți în meditație sau yoga, vă puteți înscrie pentru un eveniment pentru a întâlni oameni care împărtășesc convingeri și interese similare.

„Tantra Speed ​​Data este o culme, nu numai Tantra, ci o mulțime de lucruri“, a spus Guy. „Aduce practicile cugetător predam un format de dată de viteză. Deci, simplu poate începe pe piciorul drept.“

Sprijinirea Single în căutare de conexiuni emoționale profunde

Tantra Speed ​​Data se mândrește cu oferirea mai mult decât un mediu de întâlnire - oferă o nouă perspectivă asupra consolidării relației și a conexiunilor umane. Personalul evenimentului merge extra mile de a da simplu o lecție despre chimie, rolurile de gen, și datând înainte de introducerea lor.

„Wemodel pentru participanți cum să intre în roluri de relații sănătoase înainte de a începe aspectul întâlnire, astfel încât acestea sunt stabilite pentru succes“, a explicat Guy.

In timpul sesiuni de coaching, Guy și Lauren sublinia diferențele dintre calitățile masculine și feminine pentru a ajuta daters să înțeleagă rolul lor într-o relație. Aceste calități vorbesc cu esența de bază a unei persoane, nu doar sexul biologic, deci este o perspectivă importantă pentru a face.

„O lipsă totală de înțelegere a acestor roluri este ceea ce contribuie la atât de mult distanta intre cupluri de azi“, a spus Guy. „Este un fel de elefant în cameră, la orice eveniment întâlnire. Deci, odată ce se adresează, oamenii se pot relaxa, iar scena este setat pentru conexiuni reale să apară.“

Tantra Speed ​​Data invită participanții să se relaxeze, se amestece, și să facă conexiuni profunde.

Guy si Lauren trage de ani de experiență ca antrenori cupluri pentru a vă asigura că evenimentele Data Tantra Speed ​​promova conexiuni promițătoare. Scopul lor este de a vedea participanții mers pe jos, cu mulți prieteni noi și noi interese de dragoste.

Evenimente Data Tantra Speed ​​atrag bine educată și adulți open-minded care doresc să afle mai multe despre intalniri in timp ce extinderea conexiunile lor sociale. Guy au spus că am văzut toată lumea de la simplu curioși în 20s lor single post-divorț în 60 de ani. Unii au fost în dating scena pentru un timp lung și se simt frustrat de ritmul rapid, în timp ce altele sunt doar obtinerea înapoi în datarea și doresc o abordare mai valori-driven pentru a întâlni oameni noi.

„Am venit cu inima deschisă și a lăsat senzație odihnit și inspirat.“ -Liz T., un participant la Data Tantra Viteză

Tantra Speed ​​Data găzduiește evenimente în 15 orașe, iar echipa intentioneaza sa adauge mai multe cinci orașe la registru de procese înainte de sfârșitul anului 2018. Evenimente Data Tantra Viteza găzdui în mod obișnuit de 40 de single-uri la un moment dat și durează aproximativ două ore de la început până la sfârșit. Formatul de viteză dating este unic, deoarece pune femeile singure în scaunul șoferului și le cere să aleagă care datele la care acestea doresc să urmărească prin plasarea margele colorate în pungi pentru bărbați.

„La sfârșitul fiecărui exercițiu, femeile aleg în cazul în care doresc să se conecteze din nou cu partenerul lor, și care devine un meci“, a spus Guy. „Ne place să lase femeile aleg. În realitate, însă, toată lumea are o alegere. Doar fiind ales nu înseamnă că trebuie să acționeze pe ea „.

Programul de formare Facilitatorul Contureaza Future Leaders

Nu doar oricine poate rula un eveniment Data Tantra Speed. Este nevoie de o mulțime de aptitudini și de formare pentru a-l scoate, iar Guy a spus el ia ca de formare foarte în serios. „Ții spațiu pentru oameni să se conecteze unii cu alții într-un mod real și să fie vulnerabil. Ai nevoie pentru a face ca atât o distracție și spațiu sigur“, a spus el. „Pentru mine cea mai mare provocare și cea mai mare plăcere a venit de la Programul de Formare facilitatorului.“

Programul de formare Facilitatorul împuternicește persoanelor fizice de a lua modelul Data Tantra Viteza și fugi cu ea. Guy si Lauren trece de-a lungul ceea ce știu și ce fel de muncă le - am văzut pentru a ajuta la construirea unei rețele de organizatori de evenimente întemeiate în filosofia Tantra. Acestea sunt în prezent aplicații acceptă să se alăture acestui program de îmbinare.

„Recompensa este că am ajunge pentru a vedea ce lucruri minunate toate Facilitatorii noastre aduce la eveniment“, a spus Guy. „Personalitate unică Fiecare facilitatorului aduce un gust diferit de Tantra Speed ​​Data.“

Tantra Speed ​​Data are 13 Certified facilitatori acum, și mai mulți oameni se alăture în rândurile sale tot timpul. Facilitatori face de multe ori evenimentele lor proprii și mai târziu a împărtăși noi tehnici și procese pe care le găsesc cele mai utile. Acest lucru permite organizatorilor de evenimente să continue să crească și de a învăța unii de la alții, care a fost un cadou minunat pentru organizarea generală.

În ultimul an, popularitatea generală a Tantra Speed ​​Data a permis organizației să se extindă pentru a atinge viețile multor oameni.

„A fost o mulțime de muncă pentru a merge la un oraș la 15 în doar un an“, a spus Guy. „A fost destul de neașteptat. Acest Totul a început ca un experiment, și nici unul dintre noi a anticipat că în creștere atât de repede sau atat de mare. Deci, a fost o tranziție foarte mare, și sper să dormi în lunile următoare!“

Promovarea sănătoasă și relații Îndeplinirea

Institutul Tantra primește mărturii și comentarii pozitive din partea participanților aproape în fiecare zi. Guy ne -a spus un cuplu, Karina și Oren, a scris recent pentru a informa echipa pe care au fost logodesc după întâlnirea la un eveniment Data Tantra Speed.

Karina a scris că ea a crezut evenimentul de viteză întâlnire a ajutat-o ​​iesi din rutina datarea ei și să facă o legătură cu cineva special. „Evenimentul în sine a fost atât de vindecare pe cont propriu“, a spus ea, „iar vindecarea tocmai a continuat să se manifeste ca iubirea dintre Oren și crește și se maturizează.“

„Oamenii au gasit eveniment destul de vindecare - care este un cuvânt nu am mai auzit asociat cu un eveniment de întâlnire“, a spus Guy. „Este atât de plină de satisfacții pentru a vedea că le pune ceva acolo, care are un astfel de impact pozitiv, și că oamenii răspund atât de repede și atât de puternic.“

Institutul Tantra se conectează și ghidează indivizii cugetător la evenimente de nișă viteza de dating.

Guy a spus că mulți participanți au o astfel de mare de timp pe care le aleg să se întoarcă din nou și din nou. Un bărbat chiar a întrebat dacă el ar putea cumpăra un permis de sezon la evenimente Institutul tantrei. Guy râs a spus: „Poate vom face asta într-o zi.“ Deocamdată, însă, el este conținut simplu Observare cresc ca indivizi și pentru a găsi legături de durată.

„Am decis să participe la Tantra Speed ​​Data din curiozitate și a lăsat senzație de excitat și întinerit“, a declarat Justin M., un singur om de la New York. „Acum mă simt că am o înțelegere mai profundă a ceea ce înseamnă a fi un om într-o relație și cum să facă o relație cu o experiență frumoasă.“

„Evenimentul sa trezit din nou un sentiment mai profund de apartenență, curiozitate interioară, și a vieții din deschidere“, a declarat Christopher D. Într-o recenzie. „Sunt recunoscător că am participat, iar pentru spatiul sigur creat pentru noi toți. O noapte cu adevărat specială, eventual, cele mai semnificative am avut în luni „.

„Acest eveniment a schimbat modul în care mă uit la relații. Este de vindecare, profundă și un eveniment energetic „. - Novlyn B., un participant la Data Tantra Viteză

Un rezident Denver pe nume Catherine B. A spus că sa întâlnit dragostea vieții ei, datorită Tantra Speed ​​Data. Desi ea ar fi ezitat să participe la eveniment, ea este acum incredibil de recunoscător că ea a avut o șansă de dragoste.

Desigur, succes pentru echipa Speed ​​Data Tantra nu înseamnă doar împerecherea cupluri. Aceasta poate însemna împerechere noi prieteni sau conexiuni sociale, de asemenea. Unii participanți să dispară cu o dată, în timp ce alții găsesc un potențial prieten, proprietar, coleg de serviciu, sau wingman / femeie.

„Conexiunea pare să se întâmple nu doar strict pentru intalniri“, a spus Guy. „Am fost, de asemenea, surprins pentru a vedea modul în care oamenii pot avea mai multe tipuri de rezultate diferite. Suflă mintea mea tipurile de conexiuni care au fost înflorite. Intenția noastră a fost de întâlnire, dar oamenii par să găsească atât de mult mai mult.“

Tantra Speed ​​Data extinde serviciile sale la mai multe orașe din SUA

Guy ne-a spus el crede cu tărie că abilitățile de relații ar trebui să fie predate în școli și universități. Dar până vine în acea zi, el va fi acolo pentru a umple golurile. El conduce sesiuni de coaching instructive de la bun început Tantra evenimente de viteză dată, pentru a vă asigura că participanții au cel mai bun împușcat la găsirea de romantism și asigurarea unei relații fericite, sănătoase.

În anul următor, Tantra Speed ​​Data va creste influenta prin rularea evenimente în cinci orașe suplimentare și adăugarea de noi stagiari în programul de formare a facilitatorului. Guy și Lauren intenționează să continue să facă scena datând un loc mai bun prin organizarea de evenimente atente și edificator pentru single din întreaga țară.

„În cele din urmă, suntem pasionați de a ajuta cât mai mulți oameni posibil dezvolta abilități de relații sănătoase, care apoi duce la relații mai sănătoase și mai distractiv!“, A spus Guy. „Și la rândul său, duce la oameni mai fericiti si o lume mai bună pentru noi toți să trăim. O dată la un moment dat. Un eveniment la un moment dat. Călătoria continuă!“