Data de doamnă de 10 secunde și donts pentru femei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

In timp ce rareori la fel ca enervant primele date , datele secunde încă aduc cu ei partea lor de stres. La o a doua dată, mizele sunt mai mari, dar la fel este nivelul de confort , cu omul tău.

Nu sunt la fel de multe oportunități de a mizerie în moduri mici, dar există mai multe oportunități de a comite pas grave faux.

Pentru a te ghida prin acest stadiu complicat, păstrați următoarele recomandate și nerecomandate în minte data viitoare când aveți o a doua dată la orizont.

load...

1. Nu aminte ce ai vorbit de la prima întâlnire.

La sfarsitul primului data, este o idee bună să scrie ceea ce ați discutat și ce ai învățat despre unul pe altul.

Sună un pic mecanic și prostie, dar e mai bine să știe sigur ce a fost acoperit decât pentru a încerca și zapaceasca prin memorie defect 30 de minute înainte de runda a doua.

2. Nu acționeze ca ai studiat pe el.

Da, este o idee bună să noteze detaliile prima dată, astfel încât să nu cereți aceleași întrebări și se vor repeta aceleași povești a doua oară în jurul valorii.

Nu, nu este o idee bună să fie capabil să -și amintească povestea vieții sale cu un nivel de specificitate și de fixare în general rezervată pentru cei mai buni prieteni, membri ai familiei apropiați și urmăritori.

load...

3. DoSomething diferite.

Dacă te - ai dus la o cafea pe prima data, du - te pentru băuturi pe al doilea. Dacă te - ai dus la un spectacol de muzică de pe prima data, du - te la parc pentru a doua ta. Dacă a ieșit într - o marți prima dată, du - te pe o zi de joi a doua oară.

„Ai toate facultățile te

Trebuie să ne dăm seama ce vrei.“

4. Nu te grăbi într-o rutină.

Sigur, există un anumit nivel de confort oferit de știind că în fiecare miercuri din fiecare săptămână vei ieși la cină și un film cu acest om, dar nimic nu va ucide șansele de a dezvolta o relație reală mai repede decât încercarea de a crește dvs. Conexiune în contextul unei game mici și restrictive comportamente și experiențe.

5. Rămân deschise la posibilitatea.

Dacă există o adevărată scânteie între tine și acest om, atunci ar trebui să urmărească acest interes, chiar dacă prima dată nu te-ai convins în totalitate de valoarea lui.

load...

6. Nu cred că o lipsă de scânteie va crește în atracție.

Dacă nu sunteți interesat de un om, atunci nu ar trebui să deranjeze întâmplă oa doua întâlnire. Prea multe femei ajung în relații pe termen lung cu oamenii care nu simt mai nimic pentru.

Încercarea de a te convingi că „ar trebui“ ca un dud unui om mergând la date repetate cu el este primul pas pe panta alunecoasă care duce la un rezultat nedorit.

7. DoGet să știe acest om mai bine.

Construiți pe subiectele pe care le discutat pe prima dată și de a explora tangentele alternative și noi linii de interes în care acestea pop-up.

8. Nu crezi că o să-l dat seama.

În al doilea rând datele nu sunt șansa de a învăța totul este să știi despre omul tău. În al doilea rând datele sunt doar posibilitatea de a-coaja înapoi încă un strat, asta e tot.

9. DoGet ceea ce vrei de la data.

10. Nu sunt conforme opiniilor din afara.

Dacă vrei să dormi cu acest om, dormi cu el. Dacă nu vrei să te culci cu el, nu. Dacă doriți să stați ore întregi doar vorbesc și de a asculta, chat - ul departe. Dacă doriți doar să meargă dans , a lovit podeaua.

Ca o femeie adultă, ai toate facultățile de care aveți nevoie să dau seama ce vrei și cum să-l achiziționeze. Ca urmare a unor linii directoare de bun-simț este o idee bună, dar alinierea viața ta întâlnire cu lista de verificare altcineva a ceea ce este „corectă“ sau „necorespunzătoare“ este un nonsens total.