Dată medic: jaimy blazynski trenuri, meciuri și împuternici simplu pe coasta de est

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Jaimy Blazynski se numește Data Doctor pentru că ea are scopul de a diagnostica problemele problematice de datare și vindeca pe cei cu inima zdrobită. Profesionist antrenor datând, cu sediul în Virginia, împrumută o ureche empatică pentru a le singlesand trenuri pentru a corecta sute lor rele , datând habits.Since 2005, ea a ajutat ofclients trece peste hangups lor si in relatii amoroase. In plus, Jaimy găzduiește evenimente frecvente single și aranjează datele oarbe pentru a împuternici pe Coasta de Est simplu să se pună acolo. Puteți găsi ei sfaturi în jos pe pământ pe spectacole ei podcast, blog, și în cartea ei „ CRUSH: lecții învățate din o viață de zdrobește “ , care explorează modul de auto-valoare de impact datând succes. Fie că sunteți în nevoie de un profil de întâlnire tune-up sau un serviciu de matchmaking direct-to-the-punct, Data Doctor este gata să vă sprijine în călătoria dumneavoastră de a iubi.

Când Jaimy Blazynski va veni acasă de la grădiniță, întrebarea părinților ei favorit pentru a cere a fost « Pe cine ați îndrăgostit?» Probabil că au crezut că era adorabil să audă în vârstă de 4 ani , vorbesc lor despre băieții din clasa ei, dar întrebarea sentan mesajul nesanatoasa fata de tineri impresionabil.

load...

„Ceea ce ei îmi spuneau este că relațiile sunt cea mai importantă parte a vieții tale“, a spus ea. „Am crescut gândesc că ar trebui să se căsătorească cu primul tip care cere și să facă sacrificii pentru a face să funcționeze.“

Dupa ce a indurat ani de durere de inimă, Jaimy Blazynski a găsit-o până la adânci bătrâneți și a devenit Data Doctor pentru a ajuta la daters în SUA.

După cum se dovedește, făcându-l locul de muncă nu a fost la fel de ușor ca ea a imaginat. Jaimy a ajuns într-o căsătorie disfunctionale la 20 de ani ei timpurie, cu un fiu copil să aibă grijă de și nici o idee cum să facă viața mai ușoară. Din fericire, soțul ei nu era genul de luare-l la locul de muncă, iar el a plecat după câțiva ani stancoase.

load...

La acea vreme, căsătoria ei rupt părea ca o tragedie, dar Jaimy ne-a spus că a fost de fapt o binecuvântare în deghizare. Acesta ia dat un motiv pentru a lucra la herselfso, atunci când ea metthe om drept, ea s-ar simți demn de el. În termen de șase luni, ea a găsit un interes fel de susținere și dragoste pe meci. El a fost data ei orb al 13-lea, și, pentru ea, care a fost numărul norocos. S-au căsătorit și au fost împreună timp de peste 16 ani.

„Eu încă a lua pielea de gaina. Sunt încă îndrăgostită de el“, ne-a spus ea. „Nu pot să cred că ajunge să simt acest lucru fericit.“

În 2005, Jaimy a decis că vrea să helpsingles care se ocupă de sentimente de nesiguranță pentru a face o transformare similară în viața lor de dragoste. Ea a inceput o afacere part-time, dar soțul ei a convins în curând să renunțe la slujba ei și du-te în datarea coaching-ul time.So completă a devenit Data Doctor, un ghid accesibil și candid pentru bărbați și femei singure.

load...

Jaimy conduce sesiuni de coaching privat, organizează populare evenimente simplu, editează profile matrimoniale, și se potrivește cu clienții pe datele compatibile - toate pentru a ajuta oamenii să găsească încrederea (și o dată la cald), în scena modernă întâlnire.

Coaching Oamenii de a schimba modelele lor negative Dating

Datând de coaching Jaimy lui este elementul central al afacerii sale. In timpul sesiunilor de unu-la-unu, ea spune simplu ce fac greșit în dating scena - si ce pot face pentru a îmbunătăți. Aceasta este o parte din munca ei , ea iubește cel mai mult , a spus ea, pentru că ea se poate vedea impactul sfatul ei asupra vieții oamenilor.

Ea a ajutat oameni din toate mediile, credințe și vârstele. Fie că sunteți 25 sau 65 de ani, coaching-ul Jaimy poate schimba pentru totdeauna modul de abordare a romantism. Atâta timp cât sunteți dispus să facă munca, ea este mai mult decât dispus să lucreze cu tine. Datarea antrenor saidher clienti cei mai de succes ia dreptul de proprietate asupra greșelilor lor și doresc să ia măsuri pentru a opri negativ modele de datare.

„Clienții mei sunt gata pentru a face schimbările de care au nevoie pentru a face“, a spus ea. „Eu nu sunt acolo pentru a asculta te aerisire despre toate labagii te cunosc. Sunt acolo pentru a vorbi despre ceea ce se poate face în mod diferit.“

Jaimy oferă o serie de servicii personalizate matrimoniale pentru singlemen și femei.

Mulți clienți vin la Jaimy prin intermediul grupului de Facebook, fanii Data Doctor , care are aproape 3.000 de membri. Membrii posta de multe ori întrebări, împărtăși experiențe, și să ofere feedback - ul în condiții de siguranță și monitorizate sprijin group.By desen din propriile sale experiențe cu singledom, data Doctor oferă rețete concrete, inclusiv machiaje profil online , pentru a obține viața oamenilor de dragoste pe drumul cel bun.

În prima ei carte, „Crush: lecții învățate din o viață de doboara“, Jaimy analizează în continuare filozofia ei întâlnire și explică modul în care trăiesc printr-o serie de heartbreaksshowed ei importanța prioritizării propriilor nevoi și vrea într-o relație. Odată ce ea a simțit dragoste și respect față de ea însăși, ea a găsit un partener care iubește și respectă ei, de asemenea.

„Este atât de mult mai mult decât modul în care te uiti, ceea ce spui, sau în cazul în care te duci“, ne-a spus ea. „Este vorba despre ceea ce crezi ca meriti si cum te antrenezi partenerii dumneavoastră să vă trateze.“

Coordonarea Evenimente & Hosting Podcast-uri pentru a răspândi iubirea

În plus față de coaching-ul ei, cartea ei, și grupul ei de Facebook, Jaimy desfășoară evenimente single angajarea în Connecticut, și Virginia. Aceste părți și viteza dating evenimente oferă o alternativă față-în-față în dating.Jaimy on-line de multe ori teme de evenimente ei în timpul anului andsaid ea de planificare emoționat o înainte ca mingea să Drops Bash în ajunul Anului Nou pentru a da single șansa de a găsi someonespecialbefore anul este de până.

Jaimy organizează evenimente, organizează întâlniri oarbe, iar gazdele podcast prezinta pentru a ajuta la răspândirea iubirii.

Datei Doctor se potrivește , de asemenea , clienții pe trei nevazute pentru o fractiune din costul unui pețitor tradițional. Pur și simplu spune-i dealbreakers tale, și ea va seta despre tine conectarea a iubi interesele care îndeplinesc standardele tale. Acest serviciu oferă single cu o modalitate rapidă de a se pune acolo și a obține asistență unui profesionist în datarea arena.

De două ori pe lună, Jaimy și podcast soțul ei împreună pentru a răspunde la întrebări despre ascultător dragoste și relații. Ei o numesc Data „Em sau Ditch“ Em.In30-minuteshows, duo soț-soție să ia o abordare inima usoara la subiecte cum ar fi dealbreakers datare, exes nebun, și judgy în-legi. «Eu aduc sfatul întâlnire» , a spus ea, „și el injecteaza umorul.“ puteţi abona la podcast pe iOS, Android, prin e - mail, sau pe Stitcher.

Jaimy scrie, de asemenea, un blog pentru a împărtăși experiențele sale de datare și oferă cuvinte de înțelepciune pentru single care se confruntă cu provocări similare și opportunities.The datând expert acoperă o varietate de subiecte ușoare și grave, de la ce să spun într-un mesaj inițial la o pasiune (nu overthink-l) de ce nu o deranjează să nu obtinerea de trandafiri pe Ziua Îndrăgostiților (este mai important să showlove pe tot parcursul anului).

„Tot ce vreau oricare dintre voi să știți este că nu ești singur“, a scris ea într-un post pe blog despre experiența ei de a petrece Ziua Recunoștinței ca o mamă singură. „Fiecare etapă în viața noastră este temporară. Dacă ești singur sau trist în acest an, pot să vă asigur că va trece.“

Un cititor pe nume Deborah a spus ea a strigat în timp ce citiți acest articol. „Vacanța mele s-au schimbat teribil“, a scris ea în secțiunea de comentarii. „Vă mulțumesc pentru gândurile fel și cuvinte.“

Povești de succes de la clienții care sunt căsătoriți Din fericire

De-a lungul discuției noastre, Jaimy a fost plina de povesti despre clienti a ajutat - de la tată singur, ea se potrivesc la o dată pentru Ziua Recunostintei la femeie singură ea antrenată printr-o despartire. Datei Doctorul ia o mulțime de mândrie în poveștile ei de succes. Shelit când vorbim aboutthe cuplurile care sa întâlnit la unul dintre evenimentele ei single și de atunci au mutat împreună sau căsătorit.

Gina Gerson sa întâlnit la un eveniment organizat de simplu Data Doctor.

Un singur om pe nume Gerson a participat la peste 50 de evenimente Jaimy și-a exprimat frustrarea cu scena datând de pe mai mult de o ocazie. „A trebuit să-l vorbească de pe margine de fiecare dată“, a spus ea. „Dar apoi a întâlnit Gina la un eveniment, și au fost un meci perfect.“ Câteva luni mai târziu, Jaimy a primit un text la miezul nopții spunând că Gerson a propus, iar Gina a spus da!

Jaimy ghiduri de oameni pentru a schimba mentalitățile lor, deoarece datare, care va schimba modelele lor de întâlniri și, în cele din urmă, le obține rezultatele pe care le doresc. Abordarea ei este ochi-de deschidere pentru multe single care nu au dat seama cât de mult au fost în picioare în felul lor.

„Dacă n - am fost prezentat ea, eu n - aș fi întâlnit un tip grozav“ , a spus un client într - o mărturie , „sau învățat atât de multe despre mine si ceea ce vreau într - un partener.“

În bio ei, Jaimy promite că nu va renunta pana cand ea a potrivit la toți clienții ei de coaching și participanți eveniment în relații fericite, sănătoase. Ea vrea ca toată lumea să se simtă bucuria de ea acum imparte cu al doilea soț al ei.

„Este într-adevăr minunat când ai oameni care au fost mereu singleto de cealaltă parte și să le vedeți în imagini cu familiile lor“, a spus ea. „E uimitor pentru mine! Ce locuri de muncă ar putea fi mai bun decât asta?“

Jaimy Inspiră adânc Transformări la bărbați și femei

Pentru o mai bună sau mai rău, Jaimy a făcut găsirea unei relații prioritatea ei de top de la o vârstă fragedă. Ea a crezut în momentul în care angajamentul a însemnat sacrificiu și sa stabilit pentru o căsătorie nefericită, pentru că nu a înțeles ce un parteneriat iubitor semăna.

Datei Doctorului spune-it-ca-it-este atitudinea motivează simplu să se îmbunătățească.

„Știu cum e să fii într-o relație nesănătoasă, și știu cum e să fii singur și trist“, a spus ea. Ea a reușit să depășească obstacole thoseinitial, deoarece ea a fost dispus să se schimbe convingerile ei false despre ea și relații.

OnceJaimy a realizat propria ei valoare, totul sa schimbat pentru ea. Ea a divorțat Dl greșit și a găsit-o dl Dreapta. Astăzi, ea lucrează din greu pentru a veni în ajutorul single. Profesionale evenimente gazde, datând de antrenor viteza de dating, podcast-uri, alături de soțul ei, andtalks simplu prin provocările lor de dragoste.

„Îmi place sesiunile de coaching meu“, a spus ea. „Am loveworking cu oameni care nu știu cum să ajung acolo și văzând că de transformare atunci cand afla ce se întâmplă greșit și poate merge mai departe.“