Dating antrenor karenna alexander învață femeile cum să găsească mr. pentru totdeauna

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dating și Relația Antrenorul Karenna Alexander oferă femeilor inteligente și de succes cu instrumentele de care au nevoie pentru a găsi dragostea de durată. Karenna este căutat intalniri de experți , care împărtășește vederile ei cu mass - media diferite și clienți antrenori, individual sau prin cursuri, pentru a găsi omul pe care cu adevărat dorința. Ea oferă femeilor sfaturi valoroase cu privire la relații și datarea și îi ajută să examineze patru domenii - cheie ale propriilor lor vieți astfel încât acestea să poată atrage un partener iubitor, loial. Karenna parts resurse prin intermediul buletinelor informative, bloguri și social media , cu scopul de a abilitarea femeilor de a face trecerea de la soluționare pentru „Dl. Chiar acum“pentru conectarea cu„Dl. Pentru totdeauna."

Înarmat cu o diplomă de master în jurnalism de la Universitatea Columbia, Karenna Alexander a început cariera acoperind subiecte, cum ar fi politica și crima pentru publicații locale. În timp ce ea a fost scris, Karenna confruntat cu o problemă în viața ei întâlnire și a căutat să-i mentori ghida prin ea. Ca urmare a sfaturi, viața ei iubire schimbat complet.

load...

Încântați cu succesul ei, ea a simțit o chemare pentru a ajuta alte femei cu relațiile lor. Dar, din moment ce ea era încă mai lucrează ca jurnalist, Karenna a trebuit să înceapă noul ei de risc încet.

Karenna Alexander a părăsit cariera ca jurnalist pentru a ajuta pe oameni ca o întâlnire și relația antrenor.

„Când am început ca un antrenor de întâlnire, am fost, de asemenea, un reporter full-time. Coaching-ul a fost pasiunea mea, dar a fost o afacere parte la început“, a spus ea. „Inițial, m-am concentrat pe sprijinirea femeilor cu makeovers, scriind profilurile lor, precum și îmbunătățirea strategiei lor de întâlnire.“

load...

Dar, așa cum ea a distribuit sfaturi și informații pentru a ajuta femeile, Karenna a văzut o modalitate de a face o diferență și mai mare în viața lor.

„In timp ce strategii și aspectul exterior sunt importante, am constatat că cei care nu au fost singurele esențiale în întâlnire“, a spus ea. „Deci, am adaugat mai multe cursuri despre concentrându-se pe sine interior - și cei care au fost variatoare de joc pentru clienți.“

Karenna a devenit un full-time întâlnire și relația antrenor în 2014, când a deschis afacerea. Ea a trecut de la jurnalist la relația antrenor, deoarece ea a vrut să ajute femeile să înțeleagă mai bine bărbați - și ea nu sa mai uitat inapoi.

„Principalul motiv am devenit o întâlnire și relația antrenor este că am dat seama cât de mulți bărbați și femei, pur si simplu nu au fost obtinerea de-a lungul - sau pentru a obține împreună“, a spus ea. „Și a fost pentru un singur motiv: Ei nu au înțeles unul pe altul.“

load...

Coaching-ul vă ajută să identificați cele patru zone de atracție

Coaching-ul este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți datarea succes, deoarece, de multe ori, femeile nu pot vedea ce e de lucru.

„O mulțime de femei - mai ales în societatea de astăzi - sunt confuzi cu privire la modul în care să acționeze în jurul oamenilor. Ei cred că sunt egale cu bărbații de care sunt, de asemenea, la fel în toate privințele“, a spus ea. „Multe femei se comporta foarte agresiv în jurul valorii de bărbați, și se transformă oamenii off. Cei mai mulți oameni doresc să fie cu cineva feminin, nu cineva care este la fel de agresiv ca acestea sunt.“

„Unii clienți au nevoie doar de ajutor într-o singură zonă, cum ar fi atitudinea lor; întrucât acestea pot avea deja aspectul lor în jos. Altii ar putea avea nevoie de ajutor cu aspectul lor, precum și profiluri de scriere și alegând fotografii online dating „-. Dating și Relația Antrenorul Karenna Alexander

Ea a câștigat aceste informații de la observarea ceea ce funcționează în relații și ce nu. Ei in-the-tranșee de conștientizare vine din experiența personală și experiențele prietenilor și clienților săi. Karenna a devenit o întâlnire și relația antrenor certificat pentru că a dat seama darul ei de percepție, și a vrut să știe cât mai mult posibil despre dating si relatii, astfel ea ar putea oferi cele mai bune sfaturi clienților săi.

Și sfatul ei schimbă viața acoperă un pic de tot.

„Unii clienți au nevoie doar de ajutor într-o singură zonă, cum ar fi atitudinea lor; întrucât acestea pot avea deja aspectul lor în jos“, a spus ea. „Altii ar putea avea nevoie de ajutor cu aspectul lor, precum și profiluri de scriere și alegerea online dating fotografii.“

Karenna a constatat că clienții care mergeau acceleratia la podea, în patru zone specifice găsite lor „Dl. Pentru totdeauna“mult mai repede. Aceste zone sunt: ​​Etapele ambalaj exterior (aspect), strategie, mentalitate, și acțiune.

Ea se întâlnește cu clienții fie personal, fie prin telefon, pentru a identifica zonele care pot fi care le deține înapoi și proiectarea unui plan de lucru concentrat.

Cursuri permite să câștige Claritatea „The One“

Karenna epitropi cursuri pentru femei care abordează probleme comune de datare, iar ea a primit o multime de feedback pozitiv până în prezent.

„Cursurile pe care le-am creat și a început să predea anul trecut au ajutat deja mulți clienți găsi relații excelente cu tipi uimitoare. O femeie care a luat cursul în octombrie 2017 sa căsătorit în luna mai a anului 2018“, a spus ea. „A fost rapid, dar cuplul a cunoscut unul pe altul atunci cand au fost mai tineri și reunite.“

„Obținerea Claritatea pe dl pentru totdeauna,“ este un curs de 30 de zile proiectat pentru a oferi femeilor perspective asupra a ceea ce caută într-un partener. Karenna consideră că, atunci când femeile sunt clare cu privire la ceea ce doresc să fie, căutarea merge bine.

Cursul analizează găsirea tipul potrivit, care lucrează prin obstacole, și eliberarea bagajelor relație trecut, care se poate obține în mod. Acesta se realizează prin e-mail, astfel încât este ușor și convenabil.

„Este un curs bun pentru a lua, dacă doriți un gust de coaching-ul meu“, a spus Karenna. „Este unul dintre cursurile cele mai accesibile acolo; este extrem de eficient, și ambalate cu informații cheie. Acesta include ajutor de strategie întâlnire și mult mai mult.“

Al doilea curs Karenna lui, „MAN-ifestingMr. Pentru totdeauna,“este o mai în profunzime și tutorial personale pentru femeile care se găsesc repete aceleași greșeli în dragoste. Karenna proiectat cursul după ce a văzut un model cu un număr de femei frumoase care nu au fost bărbați întâlnire de înaltă calitate.

„Multe femei au strategia de jos, dar ei neîndemânatic pentru că nu avem o atitudine corectă sau nu cred că sunt demni“, a spus ea. „Principiile pe care le învăța în acest curs sunt veriga lipsa pentru atât de multe femei.“ Cursul durează șase săptămâni și include telefon și Skype coaching-ul, în plus față de planurile de lecție.

Ambele cursuri au adus femei fericire și dragoste. „Karenna ma ajutat să văd tiparele negative, în timp ce am avut intalniri si in relatii. Deoarece în urma sfatul ei, mă simt mult mai liberă și sănătoasă despre cum mă comport cu oamenii. Nu-i pot multumi suficient“, a spus un participant, Jessica, într-o recenzie on-line.

Un alt client, Michelle, a scris, de asemenea, că ea a experimentat rezultate semnificative în timp record.

„Karenna mi-a dat un curs intensiv în înțelegerea oamenilor și am dat seama imediat ce am făcut greșit. Am lucrat la aspectul meu, mentalitatea mea, acțiunile mele, strategia mea, și m-am întâlnit un tip grozav în patru luni. Ne-am logodit după nouă luni! Niciodată nu s-ar fi întâmplat fără ea“, recenzie Michelle citește.

Pentru a accesa Sfaturi Karenna lui Oricând, a verifica afară ei instrumente online

În plus față de coaching și cursuri, Karenna Karenna oferă un blog informativ , care include subiecte cum ar fi angajamentul, dating online , cele mai bune practici și sfaturi de stil, printre multe altele. Blogul conține unele din același sfat actionabile pe care Karenna este cunoscut pentru. Ea a stilouri , de asemenea , un buletin informativ și se angajează cu adepții ei pe social media.

Ea , de asemenea , recent dezvoltat propriul test pentru datere pentru a le ajuta să vadă dacă sunt pe drumul cel bun, și se bazează pe ceea ce a învățat -o în ultimii 15 de ani de coaching.

Karenna continuă să se extindă practica ei de coaching pentru a ajuta mai mulți oameni, de asemenea, pentru că ea a spus că crede că metodele ei pot lucra pentru ambele sexe.

„Am lucrat exclusiv cu femei de ani de zile, și am vrut să împărtășesc toate secretele am învățat despre a fi într-o relație de succes. Dar, în ultimii ani, am ramificat afară de a ajuta oamenii, deoarece atât de mulți au cerut ajutorul meu“, a spus ea. „Ei vor să știe ce fac greșit, și am dat seama că știam ce femeile au fost în căutarea - în interiorul și în afara - ca eu sunt o femeie, iar eu vorbesc cu femeile cu privire la nevoile și dorințele toată ziua.“

Și Karenna continuă să se concentreze pe sprijinirea femeilor și bărbaților índepărta timp wasters, pentru a primi de pe roata de hamster lor, și se simt încrezător despre dating.