Dating antrenor ken solin scrie profiluri de dragoste atrăgătoare și oferă femeilor boomer uneltele de a găsi dragoste online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Ken Solin este un antrenor datând Boomer cu decadesof experienta de peste 50 de ani de consiliere single Acest actor de voce a intrat în industria de întâlnire de lucru ca un cronicar datând pentru mai multe reviste on - line, inclusiv The Huffington Post. Pe măsură ce afundat subiectul relațiilor afective dintre bărbați și femei, el a găsit oameni întorcându -se spre el pentru ajutor în legătură cu viața lor de dragoste. Generațiile mai vechi de multe ori nu au știut cum să navigheze online dating, și Ken a găsit el însuși capabil să aplice propriile sale succese cu caracter personal în acest domeniu pentru a ajuta la femeile peste 50 de terenuri o dată de calitate. Sprijin și îndrumare Sa abilitarea femeilor să preia controlul asupra experiențelor lor întâlniri și întâlni bărbați echilibrate emoțional pe site - urile matrimoniale. Ken a scris recent o carte, intitulată „ Tipul tău este acolo: Dating sfaturi pentru femei de peste 50 “ , pentru a răspândi discernământul cunoștință prin intermediul audiobook și carte electronică. Ken furnizează femei de o anumită vârstă instrumentele necesare pentru a finda cu succes partener compatibil cu potențial pe termen lung.

În 2012, datând expert Ken Solin a scris un articol argumentand oamenii ar trebui să fie sincer emoțional cu femeile , și cuvintele sale a stârnit o dezbatere imediată. Multe femei au ovaționat cuvintele sale și -a exprimat acordul puternic, în timp ce mulți bărbați împotrivit și a postat comentarii de genul: „Ce ești tu, nebun!“ Articolul a văzut mai mult de 2.000 de comentarii într - o zi, care, după cum a spus Ken, „este un fel de nemaiauzit daca nu esti un star rock.“

load...

Ken Solin este o întâlnire antrenor, autor, și editorialist cu zeci de ani de experiență în relație.

Conectarea bărbați și femei la nivel emoțional devine Ken tras în sus. Ca un cronicar datarea si autor, el scris despre intalniri pentru AARP Magazine, The Huffington Post, Maria Shriver, About.com și o serie de alte reviste on-line pentru mai mulți ani. El dă perspectiva lui în relații de datare ca o modalitate de nivelare terenul de joc pentru bărbați și femei singure peste 50.

„Există o deconectare emoțională mare între bărbați și femei“, a declarat Ken în discuția noastră cu el.

load...

Astăzi, el antrenori femeile peste 50 pentru reducerea decalajului de gen, astfel daters mai in varsta se simt mai încrezători atunci când dating.With online distinctiv abordare hands-off, Ken arată femei cum să caute un om cu potențial de pe site-urile matrimoniale pe termen lung.

Această relație cronicar dă daters instrumentele până în prezent cu înțelegerea emoțională și strategii specifice. Ken va scrie un profil de intalniri pentru un client de sex feminin, dar el nu va trece peste alegerile ei de datare după aceea. El face pur și simplu recomandările sale cu experiență și apoi îi permite să-l ia de acolo.

„Nu e de ajutor pe termen lung“, a subliniat el. „Nu sunt clienții mei babysitting. Vreau doar pentru a obține oamenii au început pe un drum bun, astfel încât acestea pot data cu succes fără mine.“

Încurajarea Femeile singure să fie proactiv pe dating site-uri

Interesul lui Ken în dating online, a început în urmă cu aproximativ 12 ani când a fost singur și în căutarea dragostei. „Am crezut că a fost o adevărată mină de aur“, a spus el despre site-urile matrimoniale. „Este un mod interesant de a găsi date.“ În același timp, el a realizat spațiul creat experiențe dezechilibrate pentru bărbați și femei, în special în datarea senior, a decis sa ajute femeile repara profilurile lor și să ajustați abordarea lor on-line.

load...

În datarea coaching-ul său, Ken ia doi clienti de sex feminin, la un moment dat într-un atelier de lucru pe termen scurt pentru a le obține cu capul pentru direcția corectă. El învață clientsto lui naviga lume dating online, pentru ei înșiși cu strategii de datare pe care le-a vazut ori de lucru numeroase.

Ca parte a programului său, el îndeamnă clienții săi să ceară câteva întrebări specifice pentru a afla dacă meciurile lor sunt oameni de calitate. Aflarea dacă el are prieteni sau dacă a făcut pași spre dezvoltarea personală, de exemplu, puteți spune ce pe termen lung potențial data are.

„Femeile nu ar trebui să cunosc bărbați care nu au nici prieteni“, ne-a spus Ken. „Dacă el e un singuratic, că femeia va fi întregul său univers, și că este o sarcină nerezonabilă trebui să efectueze.“

Peste Skype și la telefon, Kenoutlines provenmethods pentru a ajuta clienții săi găsi date compatibile pe web. El încurajează baby boomers de sex feminin să fie proactivă și să nu stau cu mâinile în sân așteptând data lor de vis să apară în inbox-ul lor - el vrea ca ei să-l caute pentru ei înșiși.

„Oamenii ar trebui să facă propriile lor străduiți“, a spus Ken. „Nimeni nu te cunoaște ca tine știi. Cred că singurul care știe cu adevărat ce o femeie este în căutarea este acea femeie.“

„Tipul tău este acolo“ - o datare ghid pentru daters Peste 50

In ultimii ani, Ken și- a extins marca sa de coloane online și podcast - uri pentru cărți electronice și audiobook - uri. „ Tipul tău este acolo: Dating sfaturi pentru femeile peste 50 de “ imputerniceste Datere mature , cu sfaturi simple pentru a gasi un partener de calitate. În cartea sa, Ken upends gândirea convențională , care caută un om bun on - line este ca în căutarea unui ac în carul cu fân și oferă dovedit metode pentru a restrânge domeniul într - un mod mai inteligent.

Puteți găsi acest ghid de inspirație pe Amazon, Kindle, iTunes, și sonori. Acesta este disponibil ca o carte electronică sau audiobook pentru comoditatea cititorului, si Ken se narează versiunea audiobook.

„Tipul tău este acolo“, de Ken Solin oferă un ghid cuprinzător spre găsirea unui meci ideal pentru on-line.

În interval de 119 de pagini, Ken avântă în sfaturi importante o femeie recent divortat sau vaduv trebuie să știe înainte de a reintra în dating scena. Datând modern poate fi un loc neliniștitor, dacă nu știi ce să se aștepte, iar această carte se explică în detaliu, din perspectiva ambelor sexe, cum să navigheze pe site-uri matrimoniale mai eficient.

„Online dating este un loc în care femeile de peste 50 de ani sunt inegale la oameni,“ Ken scrie în descrierea de carte.
„Fiecare aspect al acesteia este înclinat în favoarea bărbaților, care lasă în mod frecvent femeile simt la mila de datere de sex masculin. Experiențele mele vaste nivel terenul de joc de dating online.“

Cartea sa ia o privire extinsă la spațiul modern de întâlnire cu înțelegere profundă emoțională.

„Ken scrie din inimă și oferă instrumente excelente pentru navigarea online dating“, revizuit Amazon Client pe Amazon.com. „Deși a fost scris pentru femei, mă simt informația este bun pentru bărbați, de asemenea. Aceasta carte este un ghid cu privire la modul de a atrage în mod eficient oamenii de calitate mai mare până în prezent și în cele din urmă găsi cel mai bun partener pentru tine.“

Ina câteva luni, Femei Aflați Cum să Online Data pe cont propriu

De-a lungul anilor, Ken a văzut multe femei în vârstă găsi lor se potrivesc perfect, prin utilizarea strategiilor sale de datare. El ne-a spus povestea unui client în vârstă de 70 de ani, a luat în urmă cu doi ani, când ea avea nevoie de ajutor stabilirea unui profil de dating online. El a scris profilul, a dat sfaturi pentru ei să findthe tipi potriviți pentru ea și ea să se ocupe de restul.

La început, ea nu a avut prea mult succes și a simțit discouraged.Ken împins-o pentru a obține on-line, cel puțin o dată pe săptămână și să nu renunțe la acest proces. El a cerut în mod repetat pentru a giveher încurajare până când, în urmă cu opt luni, ea a întâlnit pe cineva special.

„Sunt nebun în dragoste, și se pare că vor merge la distanță“, ne-a spus Ken. „Povestiri de genul asta să mă simt încrezător că știu ce fac și pot ajuta la femei.“

„Susțin hotărârea lor de a găsi un om cu inteligență emoțională. Îndemn femeile să se concentreze pe întâlniri cu bărbați care au făcut o muncă interioară și care poate transporta greutatea lor într - o relație emoțională „. - Ken Solin, datând antrenor, autor, și editorialist

Coaching-ul lui Ken și-a dat multe femei Pionierat încrederea și abilitățile până în prezent on-line mai eficient. Abordarea sa concentrat pune rapid clienții săi pe o cale de a satisface partenerii lor pe termen lung on-line.

Aceasta este o misiune personală pentru Ken. „M-am întâlnit partenerul meu acum patru ani - ea a fost de 63, și am fost de 67 - și suntem încă împreună“, a spus el. „Eu folosesc principiile care ma ajutat so întâlnesc pentru a ajuta clienții mei.“

Ken Solin Nu Clienții lui baby-sitting - El permite să le conducă

„Lipsa unui mesaj clar despre ceea ce femeile doresc cu adevărat de la bărbați pare a fi în continuare problematică astăzi,“ Ken a scris în 2012. „Sentimentul meu este că ceea ce femeile doresc cel mai mult de bărbați în relațiile de astăzi este onestitatea emoțională - să știe unde stau cu partenerii lor.“

Cu empatie și determinare, Ken este de acord de partajare sentimentele în mod deschis ca o modalitate de a buildstrong obligațiuni, și în cele din urmă el speră să elimine decalajul dintre sexe prin datare coloanele sale, cărți, și coaching-ul.

Kenequips clientsto său de sex feminin aborda dating online, pe cont propriu în termen de câteva luni. El nu vrea ca femeile peste 50 să se simtă dependent de îndrumarea lui, ci mai degrabă să-l văd ca un punct de jumping-off pentru a îmbunătăți abilitățile lor de datare pe termen lung. După ce scrie un profil de îmbinare întâlnire, el permite clienților săi să decidă unde și cum vrea să-l folosească pentru că ea este autoritatea de top pe ceea ce vrea ea. Ce Ken caută să facă este de a da femei singure un raționali abordare aprofundată, pentru a-și atinge obiectivele.

Când a cerut să descrie stilul său de coaching, Ken nu a ezitat. „Sunt un prieten“, a spus el. „Sper că clienții mei mă văd ca un prieten. Nu sunt ei cursuri. Le ascult și mă bucur să ascult. Îmi place să lucrez cu femei pentru a le ajuta să se conecteze cu cineva special.“

Pentru mai multe informații despre Ken Solin, accesați www.kensolin.com.