Dating antrenor și makeover expert kimberly seltzer încurajează single-uri pentru a remake-ul din exterior în

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Kimberly Seltzer merge dincolo de terapia convențională pentru a ajuta persoanele singure schimba nu numai viața lor interioară , ci și remanieze încrederea și aspectul lor. Fiind unul dintre America de top Dating Makeover și de încredere Expert, Kimberly învață clienții ei de a depăși problemele legate atât de întâlnire și de prezentare. Ea se considera un terapeut orientat către acțiune , care ajută oamenii să facă față unor provocări lor - de la aspectul lor exterior la dispoziția lor internă. Strategiile ei cu clientii includ testarea unor noi competențe întâlniri și încercarea de pe haine noi , în fața unei oglinzi magazin. Și Kimberly croitori serviciile sale la personalitate unică fiecărui client, astfel încât acestea să poată învăța să fie cea mai bună versiune de ei înșiși.

Dating Makeover și Expert de încredere Kimberly Seltzer a schimbat viața unui client , care nici măcar nu a putut uita la ea în oglindă. Când Kimberly și clientul a mers la un magazin în căutarea unui costum de întâlnire - care este unul dintre serviciile sale de coaching - femeia a izbucnit în lacrimi. Ea a spus Kimberly că ar fi acoperit toate oglinzile din casa ei , deoarece ea ura se uită la ea atât de mult.

load...

„Ce-a fost profund despre cazul ei a fost că ea a fost avertizat de toată puterea ei departe. Ea ura corpul ei și nu au avut nici haine de datare. Exprimându-și nevoile ei a fost foarte greu și ea a păstrat ceară scuze“, a declarat Kimberly.

Kimberly Seltzer ajută clienții spori încrederea în sine pornind de la aspectul lor.

Problema cu clientul a fost nu numai că ea nu-i place ceea ce a văzut în oglindă. Ea, de asemenea, îngrijorat de ceea ce alții gândit la ea și corpul ei - nu despre propriile nevoi.

Dar, la magazin, Kimberly încurajat-o să încerce pe un costum nou, datând oricum. Una dintre convingerile lui Kim este ca clienții să nu fie mulțumiți de aparițiile lor, pur și simplu pentru că ei nu știu ce să poarte. În noua tinuta, clientul a prins o bucatica de ea în oglindă și sa oprit în piesele ei.

load...

„Ea a înghețat. Lacrimile au început să se scurgă în jos fața ei și a spus ea, „Kim, nu am mai văzut eu atât de frumos.“ A fost un moment de progres“, a declarat Kimberly.

De acolo, clientul a făcut progrese incredibile. Kimberly programata o sedinta foto pentru fotografii de a utiliza pe platforme de dating - iar clientul chiar tasnit despre cât de frumoasă ea arăta. Mai important, femeia a început să creadă că ea ar putea avea relații sănătoase.

„A început să se întâlnească o furtună și plivire băieții nesănătoase“, a spus Kim. „Ea a primit un tip grozav. Și totul a început cu căutarea în oglindă „.

Povestea acestui client simbolizeaza filozofia lui Kim ca antrenor. În timp ce mulți antrenori ar putea crede că clienții ar trebui să lucreze prin problemele lor de auto-încredere din interior spre exterior, Kimberly a spus ea crede că clienții pot beneficia de pe urma incepand cu aspectul lor.

„Am bustul mitul de lucru din interior spre exterior. Convingerea mea este că trebuie să lucreze din exterior“, a spus ea.

load...

Oferind o varietate de servicii adaptate nevoilor dumneavoastră

Amestec unic Kimberly de servicii a atras o varietate largă de clienți. Ea lucrează atât cu bărbați și femei de toate vârstele. Ea într-adevăr se bucură de a vedea impactul și schimbările profunde asupra oamenilor, deoarece acestea nu sunt folosite pentru a acorda atenție modul în care acestea se prezinte.

Clienții ei sunt de succes în cele mai multe domenii ale vieții lor, cu excepția, desigur, în dating. De multe ori, ei sunt profesioniști de succes care sunt prea ocupați pentru a găsi dragostea. De asemenea, nu pot ști în cazul în care pentru a întâlni oameni, deoarece acestea sunt întotdeauna de lucru. Unii sunt recent divorțat și care caută ajutor pentru că încercăm până în prezent din nou.

Clienții Kimberly face transformări estetice dramatice care pot spori încrederea și perspectivele lor.

Respectivul grup final - oameni timizi, care nu au încredere - reprezintă majoritatea clientelei sale. Dar, indiferent de client, obiectivul lui Kimberly rămâne aceeași: „Eu i învețe pe oameni cum să interacționeze și să comunice“, a spus ea.

Deși mulți clienți apelează la ea pentru sfaturi stilul ei, Kimberly oferă de asemenea servicii adaptate pentru a single cu o varietate de probleme de relație.

Ea oferă servicii gratuite pentru clienții care nu au timp să se angajeze la antrenament. Un webinar gratuit de o oră poate ajuta multe Stampe și simplu pot decide dacă doresc să facă pasul următor și apel Kimberly. Ele pot lua , de asemenea , un arhetip test datând pentru a determina provocările lor de datare cele mai semnificative.

În cazul în care potențialii clienți decid care doresc sesiuni cu Kimberly, ei au mai multe opțiuni de coaching. Cei mai mulți clienți opta într - un program de coaching de telefon de trei luni , în care vorbesc cu ea o dată la două săptămâni și temele complet între sesiuni.

„Am fuziona terapie si coaching impreuna“, a declarat Kimberly. „Am cravată în blocaje rutiere lor, dar apoi împingeți-le mai departe.“

Un Put-Impreuna Outer auto poate scoate un autentic Auto interior

Kimberly este bine - cunoscut pentru machiaje ei care încurajează daters să se simtă mai bine despre ei înșiși. Aceste makeovers pot include renovarea profilurile lor de datare cu Kimberly și lucrează la un makeover virtuale mai holistică.

„Într-un makeover virtuale de o oră, mă duc peste tipul corpului lor, iar culorile lor și am ajuta să aleagă un costum de întâlnire în funcție de tipul lor corp și stilul“, a spus ea.

Cu toate acestea, prezentarea este doar o componentă a practicii lui Kim. Schimbare totală a clienților provine din trei direcții în activitatea de coaching lui Kim. Primul este Charisma Quotient - ceea ce se întâmplă , de asemenea , să fie numele ei podcast. Această parte a filozofiei sale se concentrează pe calitățile exterioare ale unei persoane, cum ar fi stilul, prezentare, limbajul corpului, și , datând de conștientizare. Un dater carismatic poate interacționa cu încredere cu un partener de ea gaseste atractiv.

În continuare, Stampe de succes au nevoie pentru a dezvolta un IQ emoțional - care include autenticitatea, vulnerabilitatea, și de auto-exprimare, care face apel la potențialii parteneri.

„Fara IQ-ul emoțional, simplu lupta cu construirea de mai multe relații reale și intime“, a declarat Kimberly.

Partea finală a formulei este IQ-ul social, în care clienții sunt rugați să ia ceea ce au învățat la stradă pentru a interacționa, flirt, și să comunice cu partenerii care le găsesc atrăgătoare.

„Oamenii au puterea de a schimba interiorul și în afara pentru a obține ceea ce doresc“, a spus Kimberly.

În cele din urmă, aceste instrumente ajuta clienții iasă din tipare de relații problematice și în situații sănătoase, matrimoniale fericit.

„O mulțime de oameni intra în relații cu probleme, dezechilibrată, sau superficiale“, a declarat Kimberly. „Munca mea terapie este conectat la viitor și modul modele se create.“

Kimberly Seltzer: Dezvoltarea o viziune orientat către acțiune pentru terapie

Kimberly vede adesea tradiționale - sau pe dos - terapia eșuează clienții pentru că ei înșiși spun că vor lucra la ceva, dar apoi nu reușesc să urmeze. Ea ar auzi clienții vorbesc despre ce ar face, dar în cazul în care a fost acțiunea?

In practica ei de coaching, Kimberly face clienții să ia măsuri pentru a obține ceea ce doresc. „I a lua cu oameni concentrat laser si spune-le ce au nevoie pentru a realiza într-o perioadă scurtă de timp“, a spus ea.

Cu această orientată spre rezultate stil de terapie, Kimberly poate primi clienții să adopte modificări care vor altera viața lor de datare. De exemplu, ea oferă clienților locali „fata de aripa“ sesiuni de coaching în care ea îi ajută să aleagă tinuta lor și monitorizează stilul lor Flirtul într-un cadru in lumea reala.

„Nu e nimic ca vad o femeie ieși din vestiar și de mers pe jos în mod diferit. Și oamenii care se simt timid să iasă din sentimentul dressing ca un milion de dolari „-. Kimberly Seltzer, Dating Makeover și Expert de încredere

Una dintre problemele Kimberly este de multe ori vede că clienții limitează opțiunile. Mulți cad din nou pe online dating, și ei nu reușesc să vadă rezultate, pierzându-și astfel speranța că vor găsi o legătură. In schimb, Kimberly încurajează simplu ei să caute parteneri prin cât mai multe canale diferite posibile.

„Diversificarea profilul dvs. Datarea este ca diversificarea portofoliului dumneavoastră financiar. Trebuie să faci cât mai multe lucruri posibil pentru a satisface persoana potrivită“, a declarat Kimberly.

Ea vrea să se asigure clienților săi produc rezultate, astfel încât ea nu este în întregime uns cu toate alifiile. În schimb, ea are un simț al umorului despre situații - care este la fel de important în linia ei de muncă așa cum este în dating. Ea combină umorul și planuri de acțiune pentru a face progrese semnificative într-o perioadă scurtă de timp. Și aceste transformări continuă să motivate Kimberly.

„Nu e nimic ca vad o femeie ieși din camera de toaletă și de mers pe jos în mod diferit“, a spus ea. „Și oamenii care se simt timid să iasă din vestiar simțindu-se ca un milion de dolari.“