Dating aplicații împotriva dating site-uri: 10 întrebări să vă întrebați

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În primul rând a venit anunțurile din ziare (coadă:? Vă place colada Pina), apoi a venit video de întâlnire, apoi a venit dating site-uri. Acum, următoarea generație de instrumente de datare este literalmente în mâinile noastre: dating app.

Care e treaba cu datare aplicații, și sunt ele mai bune decât folosind doar un site de matrimoniale?

Răspundeți la aceste 10 întrebări pentru a vedea care este mai bine pentru tine:

10. Vrei să scrie un profil?

Ca o întâlnire antrenor on - line , mă întâlnesc atât de mulți oameni care begrudge fac acest lucru pentru o întâlnire site.They - l urăsc, și ei simt ca ei nu știu cum să o fac bine. Cele mai multe aplicații de datare necesită puțin sau deloc de auto-promovare.

load...

Eu personal vreau să știu lucruri simple, cum ar fi în cazul în care meciul meu vorbește limba engleză, așa îmi place atunci când oamenii scrie profilurile lor.

9. Vrei să Caută potriviri sau să le „Livrate“?

Una dintre diferențele majore între matrimoniale aplicații versus site-uri tradiționale, datând este modul în care ajunge să pieptene prin meciuri.

Aplicații Dating „livreze“ se potrivește cu tine, de multe ori la un moment dat, care necesită să „treacă sau să se joace“, înainte de a vă arată un alt meci.

Aplicații Dating „livreze“ se potrivește cu tine, să vi se solicite să „treacă sau să se joace“, înainte de a vă arată un alt meci.

load...

Între timp, în general, dating site-uri vă permit să căutați și să vizualizați mai multe meciuri, permițându-vă pentru a alege sau de a reveni la un meci dat la orice time.Generally dat, aceasta este o victorie pentru site-uri matrimoniale - obtinerea pentru a vedea mai multe meciuri la o dată ce permite mai mult libertate.

8. Oare deranjează tine, dacă nu pot merge înapoi la cineva mai târziu?

Cu datare aplicații, în mod normal nu se pot întoarce la cineva care le - ați trecut peste sau swiped a plecat mai departe. Dating site - uri nu au această limitare. Puteți tulpină și re-peduncul toată ziua și noaptea ca te rog.

7. Ai o listă de criterii specifice?

Doriți opțiunea de a buruienilor prin meciuri în funcție de anumite criterii? Chiar și cu lucruri mici, cum ar fi înălțimea, cele mai multe aplicații de datare nu permit această funcționalitate.

Unele aplicații oferă unele informații, în timp ce site-uri matrimoniale sunt adesea supraîncărcate cu informații.

load...

Unele aplicații oferă unele informații, dar altele oferă literalmente nimic și nu există nici o caracteristică de căutare. Pe de altă parte, site-uri matrimoniale sunt adesea supraîncărcate cu informații pe care le puteți obsedează over.I'm uita la tine, OkCupid, și la mii de întrebări.

6. Iti place ca lucrurile să fie ușor?

Una dintre cele mai mari apelurile aplicației datarea este ușurința de utilizare - puteți scutura doar un deget și se bucură de ore de site-uri entertainment.Dating sunt de obicei mai complicate, cu o mulțime de caracteristici și instrumente potrivite.

Aș numi aceasta o preferință, dar este, probabil, motivul cheie pentru care popularitatea de datare aplicații este skyrocketing.We sunt mult leneș.

5. Ai o mulțime de timp pentru a petrece?

Dating aplicații sunt atât de ușor de navigat - puteți explorethem în timp ce pompa de gaz, să stea în linie sau chiar sta pe oala.

Puteți utiliza aplicații de datare în timp ce pompa de gaz, să stea în linie sau chiar sta pe oala.

Efortul este asemănător cu exercitarea este nevoie pentru a trimite un mesaj text. Asta e destul de ușor în comparație cu site - uri matrimoniale în cazul în care torni peste profilurile și să scrie mai mult și mai lungi schimburi de e - mail la meciuri.

Ambele au avantajele lor, dar reversul este timpul.

4. Cum te descurci de respingere?

Cele mai multe aplicații de datare nu vă spun , dacă cineva te - a respins. În schimb te alertat doar atunci când ai un match.This este o victorie pentru datare aplicații, așa cum nimeni nu îi place respingere.

3. Este loc important pentru tine?

Dating aplicații pe care le arăți oamenilor hiper-locale pentru a you.If nu te interesează pe nimeni punct de vedere geografic nedorite, acest lucru este o victorie majoră.

Dacă nu te interesează pe nimeni punct de vedere geografic nedorite, datând aplicații sunt o victorie majoră.

2. Atracție Componenta Cel mai important pentru gasirea unei persoane?

Dacă sunteți într-o aplicație întâlnire, te joci practic un joc de explorare inițială atracție. E cam cum ar fi dacă ar fi să vezi pe cineva la un bar simplu.

1. Vrei să înlănțuire?

Aplicațiile Dating sunt încă considerate destul de puternic ca un forhookups hub. Personal, eu nu cumpar acest lucru , deoarece știu nenumărate cupluri în relații serioase care au cunoscut printr - o aplicație.

Indiferent de gândurile mele, de alte persoane mai multe aplicații ca aplicații de montaj și unashamedly-l utilizați pentru o astfel. Oricum, trebuie doar să se ferească -Există tot felul pe datarea aplicații acolo.

Unii oameni vizualiza mai multe aplicații ca aplicații de montaj și unashamedly-l utilizați pentru o astfel. Oricum, trebuie doar să ai grijă.

Există un număr de moduri de dating site-uri sunt crearea unui hibrid de componente populare din datând aplicații și vice-versa. De fapt, cele mai multe site-uri matrimoniale au propriile lor app telefon.

Nu utilizați una peste alta? Sau poate că utilizați atât? Să ne spui de ce în comentarii.

Surse Foto: thestar.com, allvoices.com, glogster.com, huffpost.com, shape.com