Dating și băut: cât de mult este prea mult?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Întâlniri și de băut merge împreună ca, de bine, un cal și transport. Dar cât de mult este prea mult pentru un om să bea la prima dată ? Nu afectează cu adevărat impresia ei de tine? Și dacă ea bea cot la cot cu tine? Ce se întâmplă dacă vă puteți ocupa de alcool dvs.?

Întrebări bune, toate. Sunt câteva lucruri care se pot rezolva dvs. prima data trepidarea ca un pahar de vin sau alte „lubrifiant social.“ Dar există , de asemenea , foarte puțin , care poate submina o relație de devenire ca un beat neglijent.

load...

Să ne uităm la unele linii directoare pentru comportamentul de consum acceptabil la prima întâlnire.

Nu începe fără ea.

Sigur, ești un pic nervos și doriți să fie relaxat și fermecător atunci când întâlnesc pentru data. Cu toate acestea, o tensiune pic nervos poate fi un mare lucru pentru a lucra prin intermediul cu data.

Niciodată nu apar pentru o dată cu o lovitură sau două de „curaj“ deja sub centura ta. Ea va ști și este greu să se gândească la un scenariu în care acest lucru ar putea lucra bine pentru tine.

Deci, tu ești un pic crispat și paralizat de frumusețea ei. Are o burtă plină de fluturi, să știi. Întrebați dacă ea ar dori să comandați un pahar de vin sau o băutură. Dacă ea nu este în starea de spirit, întrebați-i dacă e în regulă dacă aveți un pahar mic de vin. Las-o să știu că vrei doar pentru a calma nervii un pic.

load...

Dar un cuvânt de avertisment: Nu a comanda o lovitură dublă de tequila cu o bere din spate. Ea va vedea steaguri roșii fluturând și s - ar putea schimba instantaneu opinia ei de tine. Vin, sau poate un scotch mic pe stânci, sunt elegante și sigure metode de a merge.

„Alcoolul poate fi un instrument excelent pentru

relaxare atunci când sunt utilizate cu moderație „.

Sip... Doi e destul.

Dacă sunt ambele având o băutură alcoolică, să păstreze întotdeauna un ochi pe bautura ei, astfel încât să nu dubleze ritmul ei, mai ales dacă sunt ambele cu bere. Tu sunt folosite pentru a bea cu băieții. Prima se duce în jos în doar câteva minute, iar apoi ai alta.

Nu de data asta. Femeile au un sens comun cu privire la potabila si nu ataca o băutură modul în care un câine de foame ataca un castron de kibble.

Ia înghițituri mici și nu prea departe de ea. Nu vrei să reordona înainte ca ea este pregătită, dacă este posibil. Nu te poate judeca prost dacă ea bea la aceeași rată. Și, de asemenea, doresc să facă un cuplu de băuturi trecut printr-o lungă conversație frumos.

load...

Dacă sunteți de mese, apa , pentru cazul în care produsele alimentare vine. Dacă o oră trece , deoarece două băuturi pre-masă, una pentru desert ar putea fi OK. Deși, s - ar putea impresiona dacă nu aveți un alt astfel încât să puteți conduce în condiții de siguranță.

Un lucru mai mult - vei fi cu ochii ei bautura pentru a seta ritmul oricum, așa că asigurați-vă că observați dacă ea pare să fie blocat cu o băutură aproape plin în fața ei pentru o vreme. Ea poate fi având un timp de greu cu gustul, mai ales daca este berea.

Deci i, spune „Ce-mi iau berea aia de pe mâinile sau trimite-l înapoi cu chelnerul și veți obține un daiquiri căpșuni?“ Este ceea ce ar face Făt-Frumos.

Alcool și romantism.

Înainte de a ieși pentru data, setați-vă anumite limite și orientări. Dacă aceasta este o fată pe care doriți să impresioneze și să vedem din nou, atunci aceste limite ar trebui să includă: Nu mai mult de două sau trei băuturi în timpul data de cinci ore, nu mai mult de un pahar mai mult decât ei (dacă ea nu bea, ai doar unul), și fără sex la prima dată.

Prea aspru? Poate nu. Poate că se poate ocupa mai mult de trei pahare cu băieții, dar poate ea ocupa mai mult decât atât? Vrei să bea în afara ei de mai multe băuturi astfel încât ea poate spune că sunt considerabil mai beat decât ea? Vrei să-i că încercați să mă îmbăt pentru ca ea va pierde inhibițiile?

Lasă-mă să răspundă pentru tine: Nu, nu, și iadul nr.

Alcoolul poate fi un instrument excelent pentru relaxare atunci când sunt utilizate cu moderație. Dar , în exces, se poate dezlănțui fiara neîmblânzită în amândoi înainte de relația ta este gata pentru a supraviețui un astfel de comportament.

Atunci când bea permite fie dintre voi să meargă dincolo de limitele ei de încredere și intimitate care au fost până acum obținute, se poate lucra numai împotriva ta.

Ideea pe prima dată nu este de a lua tot ce se poate obține. Ideea este de a impresiona doamna cu maturitate, bun simt, comportament manierat și răbdare.

Las-o să fie cel de a merge acasă cu gânduri de modul în care ea te poate multumi un pic mai mult data viitoare - și fără dureri de cap dimineata pentru a amortiza emoțiile ei.