Dating pe cineva cu depresie (5 lucruri de știut și 7 lucruri de făcut)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sunt sanse sa fi datat, va data, sau se intalnesc pe cineva care suferă de depresie - sau poate sunteți familiarizați cu tine depresie. Conform unui studiu 2014 de Institutul National de Sanatate Mintala, 1 din 15 americani au avut cel putin un episod depresiv major intr - o perioada de 12 luni.

Depresia, ca și alte provocări de viață, poate interfera cu relația ta, dar nu trebuie să fie o afacere-breaker.

5 lucruri pe care trebuie să știți despre depresie

Ceea ce este cel mai important este o înțelegere aprofundată a depresiei (da, ceea ce înseamnă că-ți faci temele!) Și o perspectivă mai clară asupra modului în care să aibă grijă de atât partenerul tau si tine.

load...

Aici sunt 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre depresie:

1. Depresia nu arata întotdeauna aceeași

Depresia de multe ori arata diferit de la o persoană la alta, iar simptomele variaza intre barbati si femei. Mai mult de jumatate din barbatii americani care sufera de depresie sau anxietate apeleze la ajutor profesionist , în conformitate cu o Centrele de SUA pentru Controlul Bolilor și raportul de prevenire. Femeile, pe de altă parte, sunt mai susceptibile de a raporta simptome de depresie, in special in timpul schimbarilor hormonale si sarcina.

2. Depresia este mai mult decât simțindu-mă posomorât fiecare acum și apoi

Manualul de Diagnostic si Statistic al Mental Disorders are o descriere completă cu privire la depresie.

load...

În timp ce un individ trebuie să prezinte simptome specifice, care îndeplinesc criteriile pentru un diagnostic de depresie clinica (alias depresia majoră sau Tulburarea depresivă majoră), depresia poate aparea in diferite grade si se manifesta intr-o gama larga de simptome.

O descriere completă poate fi găsită în Manualul de diagnostic și statistic al tulburărilor mentale (DSM), care ghidează profesioniștii din domeniul sănătății mintale în diagnosticul tulburărilor de sănătate mintală, cum ar fi depresia.

3. De la Letargie la retragere, principalele simptome ale depresiei Vary

Deci, știi ce să se uite pentru, enumerate mai jos sunt simptomele primare prezentate de o persoană care suferă de depresie:

4. Declanșatori pentru depresie sunt diferite în fiecare persoană

Chiar dacă o persoană nu are simptome persistente sau cronice care îndeplinesc criteriile pentru un diagnostic oficial, ignorând semnele de depresie ar putea duce la o problemă mai serioasă. Depresia poate veni de la tranzițiile de viață și ajustări, pierdere, stres, tendințe, provocări perfectionist relație, schimbările sezoniere, și experiențe de viață dificile. Depresia poate fi, de asemenea, rezultatul unor dezechilibre chimice. Ceea ce este cel mai important este înțelegerea declanșatoare partenerului.

load...

5. Depresia este gravă, dar tratabila

Nu există nici o-size-fits-all abordare a face cu depresia ca tratament depinde de frecvența și severitatea simptomelor. Opțiunile de tratament principale sunt psihoterapie (terapie vorbi) si medicamente psihiatrice (cum ar fi anti-depresive). Având o rețea de sprijin bun și angajarea în obiceiuri sănătoase sunt esențiale pentru gestionarea depresie. Cercetările au arătat cum poate fi puternic și benefic un tratament adecvat. Cu un tratament adecvat, persoanele cu depressioncan vieți productive de plumb , care includ o carieră de succes și vieți sociale înfloritoare.

7 Strategii pentru Dating Cineva cu depresie

Având strategii pentru intalniri cineva cu depresie este la fel de important ca a cunoaște faptele despre depression.Watching cineva drag sufera poate fi brutal. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ieși din relația. Aceasta înseamnă că trebuie să ia măsuri, echilibrarea partenerului si nevoile tale emoționale.

Aici sunt 7 strategii cheie pentru intalniri cineva cu depresie:

1. Să fie de susținere

Indiferent dacă persoana pe care te întâlnești are un diagnostic formal de depresie, prezentând modul în care el sau ea se simte ar putea fi copleșitoare și dificil.

Partenerul tau poate face griji lui sau depresia ei va fi perceput ca o slăbiciune și că va lăsa o dată te afli.

Fii deschis, de susținere, și acceptând în comunicarea cu un partener care suferă de depresie.

Dacă doriți relația dvs. De muncă, conversații despre depresie trebuie sa fie tratate cu compasiune și sensibilitate. De exemplu, spunând că „treci peste asta“ împiedică doar comunicarea deschisă. Vorbind cu acceptare, încurajare și sprijin este o necesitate.

Reasigura persoana pe care o iubești de sentimentele tale. Depresia de multe ori vine cu nesiguranțe sau sentimente de nevrednicie, deci este important să se arate îngrijire neclintită și de interes.

2. Încrederea că experiențele partenerului tau cu depresie sunt reale

Amintiți-vă că depresia este real, și care suferă de depresie nu este vina partenerului tau. Deși este esențial ca partenerul tău să te găsească modalități de a face față cu ea, depresia nu face pe cineva nebun sau nevrednici de dragostea ta. Cu vedere simptome de depresie poate părea mai ușor și emoțional mai sigur pentru tine, dar acest lucru numai cauze de conflict relație și o lipsă de înțelegere.

3. Fii pacient

Chiar și în cele mai bune circumstanțe, depresie are nevoie de timp pentru a se vindeca. Exercitând presiune asupra partenerului pentru a fixa din ea nu este răspunsul. Depresia nu poate fi oprit ca un comutator de lumină. Ca în orice stare de sanatate mintala, aceasta trebuie să fie gestionate prin intermediul unui sprijin activ și consecvent, abilitatile de adaptare sanatoase, si optiuni de tratament individualizat. Încercați să echilibru validarea experiențelor partenerului oferind în același timp motivația și de sprijin (nu de presiune). Nu presupune că știi ce are nevoie de partenerul tau. Întrebați cum vă poate ajuta și să asculte cu atenție la răspunsul.

4. Nu Ia-l Personal

Depresia provoaca o lipsa de entuziasm despre viata. Această atitudine negativă nu este o reflecție asupra ta. Partenerul tau ar putea să se simtă mai iritabil, mai obosit, și mai puțin plini de energie și ar putea chiar să te îndepărtez când încercați să ajute. Uneori, s-ar putea simți ca și cum partenerul tau nu-i pasă de tine. Nu lua personal.

Depresia și anti-depresive prescrise pot provoca, de asemenea, o pierdere de interes pentru sex, asa ca nu ia lipsa libidoului partenerului tau la inima. In schimb, se concentreze pe găsirea unor modalități de a conecta emotional, fizic, mental și spiritual, și crezi că partenerul tau te gaseste atractiv, chiar dacă el sau ea nu este întotdeauna în starea de spirit.

5. Concentrați-vă pe iubirea față și Găsiți creative moduri de a avea Fun

Depresia nu trebuie să strice o relație. De fapt, o relație sănătoasă, iubitoare este o vindecare si factor de protectie impotriva probleme de sanatate mintala. Fii acolo foryour partener: cresc împreună și să învețe unii despre alții în timp ce creșterea conexiunea.

Datele Getcreative și planului în cazul în care vă puteți simți confortabil și atât de a evita declanseaza.

Când înțelegeți declanșatoare partenerului, va fi mai bine echipate pentru a planifica timp împreună, care este plăcută și relaxantă. În loc să funcționeze pe ipoteze, întrebați partenerul care el sau ea are nevoie. Fii creativ, cu activități și idei de date care necesită amândoi să fie implicat în mod activ în a face un succes. În cazul în care partenerul tau nu este pentru a ieși, a planifica o dată în mare.

6. Rețineți, nu sunt responsabili pentru fericirea partenerului tau

Oricât de mult s-ar putea încerca, nu poți repara partenerul sau depresie lor. Încercarea de a le repara sau de a face partenerul tau intr-un proiect se va face numai probleme mai rău și să conducă la disfuncții relație. Sunteți acolo pentru a oferi sprijin și dragoste. În timp ce ar putea juca un rol activ în rețeaua de sprijin a partenerului, responsabilitatea finală pentru a face modificări trebuie să vină din interior.

7. Grija de tine

Ca cel mai apropiat confident partenerul tau, vei fi cel care știe ce se întâmplă cu adevărat cu partenerul tau si poti observa ca partenerul tau pune pe un spectacol în jurul altora. Această cunoaștere poate fi dureros. Poate simti lipsit de putere, evitantă, îngrijorat, sau emoțional epuizate uneori. Acestea sunt emoții normale asociate cu iubitoare sau grija pentru cineva cu depresie.

Nu renunta la propria ta viață și de interese. Vei fi plini de energie, mai fericit și mai bine pregătite să facă față provocărilor dacă vă implicați în interese din afara. Dacă nu aveți deja unul, de a crea un sistem de sprijin de prieteni și de familie care să ai încredere. Rolul tau este de a fi de susținere în timp ce echilibrarea propriile nevoi, ceea ce înseamnă a avea grija de tine este la fel de important. Menținerea așteptări realiste și amintiți-vă doar o singură persoană. Practica de auto-ingrijire si demasca pentru tine.

Gânduri finale

Cele 7 strategii de mai sus vor face relația mai puternică. Nu e nici o rușine în a căuta ajutor profesional separat sau ca un cuplu. Consilierea este o priză de valoroasă pentru procesarea emoțiilor, promovarea înțelegere mai profundă, și consolidarea relațiilor. Puteți reduce stigmatul vorbind în sus și rămânând deschis ajutor din exterior.

Amintiți-vă, iubirea este de a accepta defectele cuiva și alegând să-i iubească oricum. Depresia nu trebuie să intre în drum.