Dating coach bobbi palmer învață femeile peste 40 de cum să alegeți omul potrivit și data ca un adult

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă sunteți peste 40 și bolnavi de a fi singur, puteți obține cunoștințe instrumentale , datând prin valorificarea resurselor de la data ca un adult cu Bobbi Palmer. Sistemul de coaching cu șase pas Bobbi ajută sute de femei găsi o, pentru totdeauna, relație iubitoare adult. În sesiuni de unu-la-unu privat coaching, ateliere virtuale de grup, programe independente, și webcast gratuit, antrenorul datând susține că niciodată nu e prea târziu pentru a întâlni pe cineva și se încadrează în dragoste. Sprijinul ei plin de compasiune și adviceempowers femei cu experiență pentru a atrage omul potrivit, propriile lor greșeli de datare, și data ca un adult. Cu un cadru de spirit pozitivă, Bobbiworks îndeaproape cu femei mature pentru a le ajuta să îmbunătățească obiceiurile lor matrimoniale și strategii , astfel încât acestea pot atrage cu ușurință dragoste pe termen lung.

Single 40 de ani mai devreme, Bobbi Palmer a încercat doar despre totul pentru a ajunge la o a doua dată. Ea ar dus la evenimente de viteza dating, a încercat video de întâlnire, sa alăturat site - uri matrimoniale, a pus în anunțuri în ziare - ceva care se putea gândi să se întâlnească pe cineva. Nimic nu a fost de lucru pentru ea. În cele din urmă, ea a trebuit să recunoască în ea că ea a fost problema.

load...

„Am dat seama că trebuie să fac ceva greșit“, a spus ea. „M-am gândit că trebuie să fie mine, pentru că singurul lucru pe care mi-a fost consecvent. Așa că a trebuit să dau seama ce am putea face pentru a obține ajutor și de a ieși din felul meu „.

Bobbi Palmer, de data ca un adult, și-a stabilit o reputație internațională ca expert pentru femei, datând de peste 40 de ani.

Pe parcursul a câțiva ani, Bobbi a studiat, a mers la seminarii, și a investit în consiliere; toate din care a ajutat la schimbarea abordarea ei de a se, întâlnire, și relații. Ea a crescut să înțeleagă că ea a fost de ajuns doar modul în care ea a fost. Nu mai era de-a face cu băieți - ea fericit se face cu oameni. Acești bărbați apreciază femei inteligente adulte, independente, iubitoare ca ea.

load...

Când a întâlnit un crescător de porci Mid-Vest pe meci, el nu a fost ceea ce aștepta shehad, dar el a fost perfect pentru ea. S-au căsătorit în termen de șase luni. Singlewomen care au auzit povestea ei au spus că le-a dat speranță pentru propriile lor vieți de dragoste, și Bobbi simțit atras să-i ajute.

„Am decis să înceapă predarea femeilor să facă ceea ce am făcut“, antrenorul întâlnire ne-a spus. Ea a numit-o Data de afaceri ca un adult, deoarece coaching-ul ei să satisfacă femei singure peste 40 de ani.

Astăzi, ei în-depthcoaching programe și webcast înălțătoare ajuta femeile opri sabotarea ei înșiși, alege partenerul potrivit, și să se angajeze în relația pe care o doresc. Site-ul ei vede în prezent over40,000 vederi unice lunare, iar ea a ajutat mii de femei a crea o strategie de succes dating și de a obține rezultate în departamentul de dragoste, indiferent de varsta ei sunt.

„Adultii au o perspectivă diferită asupra întâlnire. Ei nu au nevoie de cineva care să construiască o viață cu; acestea trebuie să se potrivească în celuilalt vieți existente“, a explicat Bobbi. „Dupa intalniri timp de cinci, 10 sau 20 de ani, este greu să nu renunțe sau pierde speranța. Coaching-ul meu ajută femeile găsesc speranță și să-l găsească „.

load...

Un Milostiv Adevăr-Teller cu principiile directoare Trei

În sesiuni de coaching privat , Bobbi ajută femeile mature să ia măsuri proactive pentru a găsi dragostea și de a construi o relație de dragoste cu un om bun. Ea se întâlnește cu femeile în persoană și peste conferințe video pentru a discuta despre provocările lor de dating. În doar câteva săptămâni scurte, antrenor datând poate obține te simți încrederea, competența, și sperăm că trebuie să te pune pe drumul de a iubi. Primele trei etape ale sistemului ei impactful de sex-pas implica munca interne pe o person'as mentalitate, de încredere, și standarde, în timp ce ultimele trei etape descrie modalitățile practice pentru a satisface, atrage, și să păstreze omul potrivit.

Bobbi a spus, „Obiectivul meu este că, după ce ați terminat de lucru cu mine, aveți instrumentele și mentalitatea de a ieși în lume și unapologetically du-te după ce vrei.“

Ca un antrenor datând, Bobbi excelează la identificarea ceea ce daters poate face pentru a adulti alege partenerul potrivit și să facă o lucrare relație.

Expertul datând găzduiește , de asemenea , un webcast gratuit numit Girls' Night Out pentru a inspira femeile peste 40 să se elibereze de ceea ce ține - le singur. În fiecare lună, ea abordează o nouă întâlnire subiect , cum ar fi în cazul în care pentru a întâlni oameni de înaltă calitate și cum să aleagă un om care va face fericit. Webcast oferă o mare oportunitate pentru auto - motivat womento afla mai multe despre datarea recomandate și nerecomandate , fie în direct sau pe cont propriu timp prin reluarea.

Bobbi este acolo pentru femei singure fiecare pas din drum. „Marea majoritate a oamenilor sunt în căutarea pentru același lucru ca și tine“, a spus ea. „Cu toții ne dorim pe cineva să aibă grijă de viața noastră și a împărtăși cu.“

Prin oferirea de consiliere într-un mod cu picioarele pe pământ, Bobbi încurajează femeile să se evalueze, tweak obiceiurile lor rele, și să învețe cum să se încadrează în dragoste cu un bărbat adult. La baza abordării ei, ne-a spus, sunt trei principii de bază: Staying echilibrat, fiind un fel, și asumarea responsabilității.

1. Soldul dvs. Head & inima ta

Uneori, femeile havein mintea lor o listă de control țin morțiș la de tipul de persoană pe care doresc, genul de poveste de dragoste pe care le caută, și ceea ce ei sunt dispuși să facă pentru ea. Curtenia nu este despre gândire, deși; este vorba despre sentiment. Bobbi învață femei pentru a echilibra capul și inima și de a folosi atât atunci când se decide cine să urmărească romantic.

În afaceri și alte părți ale vieții lor, femeile pot fi în întregime în capetele lor, conduși de intelectul lor. În viața lor de dragoste, opusul este adesea adevărat. Alegerile, reacțiile și modurile în care apar cu oamenii provin din emoțiile lor. Bobbie învață femei pentru a echilibra capul și inima lor și de a folosi atât atunci când se decide cine să urmărească romantic.

2. Îndură-te și bărbații te cunosc

Persistența Confident este un alt punct-cheie pentru Bobbi. Ea nu vrea clienții ei să se simtă demoralizată sau în jos pe ei înșiși pentru a fi singur. Fiind prea critica a ceea ce se întâmplă greșit în tine nu este o soluție productivă, astfel încât antrenorul întâlnire își propune să înăbușe aceste nesiguranțele în fașă.

„Este important să nu te bată în sus sau simt ca un eșec“, a spus ea. „Nu e nimic în neregulă cu tine. Sunt doar cateva lucruri despre intalniri pe care încă nu știu - că acolo am venit „.

„Este de asemenea important să ne amintim oamenii pe care se întâlnesc sunt la fel ca tine“, a continuat ea. Ei au temeri, nesiguranțe și frustrări despre dating. Arata-le compasiune este esențială pentru a face o conexiune semnificativă.

3. Își asume responsabilitatea pentru acțiunile tale și Rezultate

Ultima dintre toate, Bobbi imputerniceste simplu să preia controlul asupra vieții lor de dragoste și realizewhat pot face pentru a obține într-o relație romantică. În cazul în care femeile singure dețin acțiunile lor, nu există scuze, doar rezultatele.

„Adevărul este că ești singur din cauza ta. Si asta e un lucru bun pentru că poți repara. Aveți control și pot face modificări „. - Bobbi Palmer, intalniri antrenor

Odată ce Bobbi a asumat responsabilitatea pentru propria ei parte la romanțe ei nu a reușit, de exemplu, ea a fost în măsură să corecteze greșelile și în cele din urmă se căsătorească cu bărbatul perfect pentru ea. Nu este vorba despre senzație de rău despre tine; este vorba despre a învăța lucruri noi și de a lua controlul comportamentelor dumneavoastră pentru a obține un rezultat mai bun.

Ajutarea Femeile mature rămâne plină de speranță și găsi fericirea

De-a lungul anilor, Bobbi a adunat sute de povești de succes de la foști clienți care au găsit dragoste din cauza sfaturi sentimentale. „Am fost la cel mai mic mea vreodată când te - am cunoscut,“ a scris Giselle , care a trimis Bobbia notă de mulțumire , împreună cu o fotografie de la ziua nuntii ei. „ A trebuit să învăț să mă iubească și să fie propriul meu cel mai bun prieten... Rugăciunile mele au primit răspuns frumos. Sunt cea mai fericită femeie în viață „.

Uneori, este nevoie doar de un mic impuls pentru a inspira de mult timp pentru a rezolva simplu modelele lor de datare negative sau atitudini. Bobbi știe cum să livreze adevărurile dure, cu un ton încurajator și plin de compasiune.

Bobbi a descris un client numit Jeanine ca avocat badass, câștiga existența prin judecarea cazurilor și argumentând punctul ei. Singur la 47, Jeanine a declarat antrenorul întâlnire a fost în căutarea unui om care ar putea descurca cu ea. Ea a imaginat un cowboy sau un policeman.She a avut o mare personalitate, asa ca ea a crezut că are nevoie de cineva dur și asertiv suficient pentru a se potrivi ei. Practic, o versiune de sex masculin de ea însăși.

„Bobbi ma ajutat să - mi obține curat pe criterii obligatorii, care unul singur a salvat această relație.“ - Vicki R., un client în vârstă de 48 de ani , de data ca un adult

In schimb, Bobbi ei provocat să răstoarne script-ul și alege datele cu forte mai liniștite cum ar fi bunătate, generozitate și fiabilitate. În sesiuni de coaching privat, au vorbit abouthow pentru a fixa selectorul de om Jeanine și ce măsuri ar putea lua pentru a se pune acolo (cum ar fi aderarea la un grup de poker all-de sex masculin) și să îndeplinească un partener de ea ar putea respecta.

În cele din urmă, ea a întâlnit Ron on-line și foundthe partener perfect într-un pachet neconvențional. In loc de un centru de putere dură a unui om, ea a luat ea un partener de îngrijire care face cafeaua de dimineață și se încălzește mașina ei în zilele reci. „O echilibrează în așa fel de frumos“, ne-a spus Bobbi. „După patru ani de căsătorie, ea e mai fericită decât a fost vreodată.“

Un alt fost client pe nume Lisa a crezut că a fost deteriorat bunuri după al doilea divorț. Ea nu a avut mari speranțe pentru perspectivele ei, dar Bobbi a încurajat-o să încerce online dating. Datarea Antrenorul a asigurat-o că era lumină la capătul tunelului. Ea pur și simplu nevoie pentru a opri intalniri narcisisti. În cele din urmă, Lisa sa întâlnit un om minunat, care este un îngrijitor bun, și ea trece acum abilitățile de relație a învățat de la Bobbi la fiicele sale adolescente.

„Munca facem ajută la întâlnire Andin alte părți ale vieții“, a spus Bobbi. „Pentru a fi cu adevărat capabil de a ajuta femeile rece ca acest lucru este atât de uimitor. Sunt dincolo de recunoscătoare pentru asta „.

Bobbi Palmer upends Dating Mituri si Intareste Self-Esteem

Pentru că Bobbi a fost în cazul în care clienții ei, ea știe ce să spun pentru a le ghida din funk lor și într-o relație de dragoste. Ea a făcut această călătorie de transformare și oferă acum asistență empatică pentru femei mature care doresc propriile lor fericit-vreodată-afters. Fie că este vorba prin sesiuni de unu-la-unu de coaching, grup puternic și programe de studiu acasă, sau webcast lunare, Bobbi oferă PEP din inimă vorbesc mai multe single-uri trebuie să mă întorc acolo.

„Eu nu fac puful“, a spus Bobbi despre stilul ei de coaching. „Vreau să fie o resursă pentru femeile peste 40 de ani“

Ca Veronica A., o singură femeie în vârstă de 45 de ani, a spus: „Dacă sunteți cu adevărat angajamentul de a face parte în căutarea pentru dragoste adevărată, fiți siguri că Bobbi va compătimire, din toată inima, și să fie cu pasiune partenerul tau cel mai bun pentru a ajuta la ai găsi.“

„Sunt atât de multe mituri despre dating, cum ar fi că femeile de succes și independente trebuie să renunțe la ceva la zi“, ne-a spus Bobbi. „Vreau să știu femeile, atunci când alegeți omul potrivit, este un plus, nu un minus. Ai nevoie de cineva care îmbunătățește viața ta deja mare.“