Dating coach jess mccann spune single-uri ce le ține înapoi de la relații fericite, sănătoase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când antrenori ea simplu, Jess McCann vrea să fie mai mult decât un mentor; ea vrea să fie prieten. Ei în jos pe pământ abordare de dating coaching - ul a câștigat - o încrederea oamenilor din întreaga lume. În sesiuni de coaching personalizate, Jess caută să înțeleagă greșelile de datare clienții ei , astfel încât ea să le poată învăța cum să se stabilească ce se întâmplă greșit și a lua într - o relație care durează. Ca un expert cu autoritate , datând, Jess a scris cuprinzătoare cărți de auto-ajutor despre strategiile și tacticile daters moderne trebuie să fie de succes. Fie ca te intrebi ce să spun într - un mesaj text sau cum să păstreze romantismul în viață într - o relație, Jess oferă îndrumare din inimă bazată pe yearsof experiență de coaching clienților să devină cele mai bune sinele lor.

Jess McCann este o figură de inspirație și de susținere în datarea world.Women vin la ea spunând „Mă simt Blestemat“ și vin departe știind ce se întâmplă greșit și cum să se schimbe poveștile lor triste într - un fericit vreodată-după.

load...

„Sunt ca o matusa, nu o mama“, a spus Jess. „Nu-mi îndulci adevărul.“ Cu sediul in Washington, DC, Jess oferă grijuliu întâlnire de coaching personal, prin telefon sau FaceTime, și prin e-mail.

Jess McCann este un căutat după întâlnire antrenor și autor calificat la a ajunge la radacina problemelor de datare.

In ultimii ani, Jess sa concentrat mai mult pe coaching-ul de e-mail pentru a oferi consiliere single matrimoniale accesibile pe drum. Acest serviciu unic este ideal pentru întreținere întâlnire rapidă sau o întrebare specifică relație. Oricine se confruntă cu incertitudini în domeniul datarea poate trimite un e-mail și de a obține un expert răspuns 800 de cuvânt în una sau două zile. Jess percepe $ 39 la e-mail sau 149 $ pentru un pachet de cinci e-mailuri.

load...

Dacă mai degrabă ai avea o conversație în persoană sau prin telefon sau FaceTime, puteți închiria Jess timp de 125 $ pe oră. Ea oferă, de asemenea, un pachet accesibil de trei sesiuni de coaching pentru $ 310. Datarea antrenor își propune să furnizeze o varietate de opțiuni și puncte de preț pentru a ajuta persoanele singure primi ajutorul de care au nevoie, fără întârziere.

„Majoritatea oamenilor care vin la mine au probleme grave cu găsirea și menținerea unor relații sănătoase“, a spus Jess. „Treaba mea este să stai jos și de a diagnostica ceea ce este ce fac greșit pentru că nu știu.“

Înțelegerea Dating Modele și Cum de a corecta greșelile comune

Toata lumea viseaza cu ochii deschisi acea poveste de dragoste perfectă, dar unii oameni consideră că este dificil de realizat în lumea reală. Când singlesfeel la o pierdere despre ceea ce se petrece intr -o parte , în relațiile lor, ei pot apela la Jess pentru a le seta straight.Through sesiuni de coaching personalizate , Jess ascultă cu adevărat clienților ei ca ei i spun poveștile lor și oferă soluții la problemele lor acționabile de dating.

load...

Clienții Jess variază în vârstă 24-69 și provin din toate categoriile de viață. Oricare ar fi provocările cu care se confruntă, antrenorul întâlnire empatic clienților counselsher cu privire la modul de a obține dragostea lor trăiește din nou pe drumul cel bun și de a găsi fericirea în stadiul lor special de life.People de foarte mult diferite profesii - reporteri, barmani, avocați de brevete, psihoterapeuți, și chiar o căsătorie consilier - încredere în Jess să-i ajute în departamentul de dragoste.

„Clientela mea ruleaza gama. Eu vorbesc cu oameni din întreaga lume“, ne-a spus ea.«Practic, ori de câte ori cartea mea este publicat, am o bază de clienți.»

Jess oferă în profunzime schimburi de e-mail și sesiuni de telefon pentru a sprijini simplu luptă în dragoste.

Jess lucrează față în față cu bărbați și femei din Washington, DC, dar ea folosește, de asemenea, FaceTime și e-mail pentru a se conecta cu singlesabroad. Ea programează sesiuni după cum este necesar, astfel încât un individ ar putea decide să vină în mod regulat în fiecare săptămână sau la fiecare din când în când pentru un tuneup. Ei de mers pe jos de la clienții caută de obicei răspunsuri pentru o anumită problemă în timp ce obișnuiții ei spera pentru mai multe orientări în general și, datând de viață.

În ședința inițială, Jess are clientii ei scrie întreaga lor istorie datând astfel încât ea poate identifica greșelile lor din trecut. Odată ce diagnosticul ce a dispărut greșit, ea oferă remedii specifice și sprijină eforturile lor de a schimba și consiliere grow.Her ajută simplu să învețe tehnici de succes de datare și rupe tiparele de relații negative ale trecutului.

„Misiunea mea principală este de a obtine oameni gata pana in prezent“, a spus Jess. „Pentru a face acest lucru, trebuie să dau seama ce persoana este inconștient face pentru a se sabota. E ca terapie.“

Cărți Schiță Strategii și instructive tactici de succes Dating

Jess a scris două cărți de auto-ajutor care se extind la erori de datare comune pe care le vede în practica ei de coaching. Acestea sunt materiale trebuie citite pentru single în toate tipurile de datare aberațile. În fiecare capitol, antrenorul întâlnire recomandă metode dovedit a găsirea și păstrarea partenerul potrivit. Dacă doriți să construiască abilitățile de relații pe cont propriu timp, aceste cărți sunt resurse excelente.

În „A fost ceva am spus?“ Jess împuternicește cititorii să găsească datarea răspunsurile de care au nevoie.

Publicat în 2013, „a fost ceva am spus?“ Este un ghid complet pentru datere sigur ce să spună și cum să acționeze în orice situație dating. Jess a descris cartea ca alege-ta-propria-aventură carte pentru dragoste. În ea, expertul datând răspunde la întrebările de datere în scenarios.From specifice transforma o prietenie în ceva mai mult pentru a reaprinderea idilă cu un ex, Jess oferă cuvânt cu cuvânt sfaturi pentru a ajuta cititorii să se ocupe de micile probleme care pot face sau rupe relațiile lor.

Cu „Tu M-ai pierdut la Bună ziua“, Jess a vrut să dea cititorilor strategii mai subtile pentru a deveni irezistibil pentru perspectivele de date. Ea prezintă tehnici eficiente, cum ar fi lăsând o dată care doresc mai mult și crearea unui sentiment de urgență, pentru a obține Stampe să se angajeze și să închidă obiectivul deal.Her este de a ajuta persoanele singure să ia măsuri care vor aduce rapid rezultate bune pentru viața lor de dragoste.

Jess următoarea carte, intitulat «Blestemul», se va îngropa în problemele cu care se confrunta simplu de mult timp care simt blestemată și fără speranță în lume dating. Jess sprijină și încurajează datere care cred dragostea nu se va întâmpla pentru ei. Potrivit expertului, datând, dragostea se poate întâmpla pentru oricine, atâta timp cât acestea se angajează să facă munca și învățarea abilităților de a face acest lucru.

„Nu vreau simplu să se rotească roțile lor“, a spus ea. „Nu-ți pierde timpul. Nu te implica cu cineva care nu e cu adevărat interesat. Cărțile mele sunt despre obținerea de rezultate.“

Revenind Lacrimi de frustrare în lacrimi de bucurie

De-a lungul anilor, Jess a colectat destul de multe marturii stralucitoare. Datarea Antrenorul spune poveștile de succes și de multumire servi drept sursă de inspirație pentru ea. „Mă face extrem de fericit să aud înapoi de la clienții mei“ , a spus ea. „Mă face să mă simt ca ceea ce fac este util.“

Celene, o singură femeie care trăiesc în Alexandria, Virginia, a auzit despre Jess printr-un grup Meetup și a cumpărat cartea ei „pentru a vedea ce tamtamului era vorba.“ Dupa ce a citit cartea într-o singură ședință, Celene a simțit acest lucru a fost cineva care a luat, o autoritate de matrimoniale ea ar putea avea încredere, așa că a contactat Jess pentru dating online ajutor. In cadrul Celene primele cinci zile de la crearea unui profil de întâlnire, ea a primit mesaje de la peste 75 de oameni și creditate Jess pentru sfaturile pe care sa stabilit pe un astfel de risc fructuos.

„Fiecare interacțiune cu Jess a fost extrem de pozitiv“, a spus Celene în recenzia ei. „Ea are grijă în mod clar despre toată lumea ea ajută. Principalul lucru pe care il poti face este încrederea Jess - ea știe în mod clar ceea ce ea vorbește despre „.

„Jess a avut un rol esențial în transformarea pozitivă în viața mea“, a scris Alex, care a plecat de la un singur sa căsătorit în termen de câteva luni de antrenament. „Este incredibil de abilitare, perspicace, și în mod clar un expert în ambele datând și viața de coaching.“

„Jess este adorabil, foarte dulce, iubitor, un fel, lipsă de prejudecăți, realizat, și atât de înțelept la întâlnire.“ - Lola, un client care are un prieten datorită asistenței on - line Jess'

Lisa a spus că viața ei întâlnire îmbunătățit enorm după ce a lucrat cu datarea antrenor. „Jess are o abilitate stranie și înnăscută de a înțelege efectul a ceea ce ar putea să fi spus sau făcut pentru a obține răspunsul am primit de la cealaltă persoană“, Lisa a lăudat. „Ea prevede perspectiva pe care eu n-ar fi gândit pe cont propriu.“

Pentru partea Jess, ea iubește martorii transformării în cei care investesc în ajutorul ei „Mulți clienți vin la mine plângând. Ele sunt atât de frustrat despre întregul proces de dating“, a spus ea,„și așa mai departe de mulți acum sunt în relații fericite cu copii. Este frumos să se întâmple asta pentru ei.“

Consultările Dating Jess McCann poate Turn Around viata ta dragoste

Jess merge distanța până la uplift și consilia clienții ei în sesiunile de coaching de impact. Al ei nu este o abordare la nivel de suprafață, ci o evaluare aprofundată a problemelor care stau la baza la întâlnire. Ea vrea clienții ei să aibă succes de durată, semnificativă în departamentul de dragoste, și, uneori, ceea ce înseamnă că revizuirea obiceiurile lor matrimoniale.

Fie că ea singlesabout consiliere atunci când în text o dată sau de partajare intuiții emoționale pe de rupere a modelelor dăunătoare de datare, Jess oferă soluții concrete și personalizate pentru datere din întreaga lume.

„Anumite persoane din lume au un timp foarte greu găsirea și păstrarea unei relații“, ea ne-a spus. „Pur și simplu alunecă printre degete. Împărtășesc strategiile de datare și tactici care lucrează, astfel încât clienții mei pot obține în relații de succes, funcționale.“