Dating coach-ul și lucratoarele lucie luvidya aduc o atingere personală daterilor din zona de mentorat

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: după ce a ajutat un prieten divorțat cu succes re-intra în lume dating, Lucie Luvidya a dat seama că a găsit cariera perfecta - coaching - ul. Acum, ea conduce un serviciu de dating si matchmaking din San Francisco Bay Area, în cazul în care ea ajută clienții de toate vârstele să navigați lumea modernă de romantism. Prin sesiuni de coaching în persoană, ea ajută la bărbați și femei , să dezvolte încrederea în sine și pentru a obține abilitățile de comunicare necesare pentru intalniri. Ea oferă, o Academie Dating interactiv , în care ea merge la datele bate joc cu clientii pentru a le ajuta să dobândiți experiență de dating în timp real. Lucie oferă , de asemenea servicii de matchmaking, și ea în procesul de creare a unei aplicații datând de care se concentrează pe utilizatorii conectați rapid la datele din lumea reală.

Atunci când un prieten al lui Lucie Luvidya au divorțat, el însuși a găsit fără un indiciu cum să re-intra în lumea de dating. Deci, ea a decis să-l ajute în călătoria lui.

„În câteva săptămâni, a venit înapoi și a spus," Oh, Doamne, funcționează, nu știu ce ai făcut!“, A spus ea. Prietenul a fost atât de mulțumit de asistența ei că el a sugerat ea a devenit un antrenor de întâlnire.

load...

Lucie a dat seama repede că coaching-ul ar putea fi cariera perfectă pentru ea. Mi-a luat ceva timp pentru a lucra la abordarea și tehnicile ei, și, în curând, ea a fost aduce expertiza clienților. Ea descrie ajuta pe alții să găsească intalniri de succes ca un sentiment uimitor.

„Se face ziua mea. Nu mă pot opri să mă gândesc la asta; cât de minunat este ca oamenii să găsească reciproc și poate exprima ceva ce este în interiorul ei și au sentimente calde“, a spus ea.

load...

Ea dă exemplul unui client care este acum căsătorit. La început, el a fost frică să înceapă să lucreze cu Lucie, și a fost luându-l o lungă perioadă de timp să se încălzească până la procesul ei, așa că a sfârșit prin a lua problema în propriile mâini.

„Am dat peste profilul său de pe un site de matrimoniale. Am luat o imagine a acesteia, trimis la el, și i-am spus, „este deajuns, eu vin pentru a ajuta!“ Am îngrijit de el, așa că l-am ajutat pe gratis; Am luat poze noi cu el și la ajutat să creeze un profil proaspăt, pentru că într-adevăr nu a putut uita la ea mai“, a spus ea.

Aproape peste noapte, el a texted și a zis: „Eu nu știu ce ai făcut, dar am avut 10 femei înceapă să vorbească cu mine.“ Apoi, el a angajat oficial Lucie, și, câteva săptămâni mai târziu, el a fost într-o relație fericită.

„Îmi place întotdeauna poveștile de dragoste. Ei fac să mă simt bine despre ai ajuta pe oameni. Este important pentru mine să știu că sunt fericit“, a spus Lucie.

load...

În persoană Sesiuni pentru bărbați și femei

Lucie ofera coaching-ul în persoană și mentorat, atât pentru clienții bărbați și femei în zona San Francisco. Ea preferă față în față de lucru din cauza naturii interactive a coaching-ul ei.

„Unii dintre clienții mei sunt foarte introvertit. Voi face-rol joacă cu ei, astfel încât să putem încerca lucruri noi“, a spus ea. „Mi se pare că este util pentru ei să încerce lucruri și a vedea modul în care acestea funcționează. Susțin le trece prin acest proces, atunci când ies pe cont propriu „.

Cu toate acestea, pentru clienții care nu sunt în măsură să se întâlnească în persoană, ea oferă ședințe de telefon.

Lucie Luvidya ajută oamenii să transforme atitudinile lor, precum și lor online dating profile.

Conținutul sesiunilor de coaching ei variază în funcție de client, și ea particularizează curriculum-ului în funcție de nevoile lor. Două zone ea ajută la aproape fiecare client cu toate acestea, învață cum să fie o persoană mai puternică și te simți bine despre ei înșiși.

Dincolo de faptul că, Lucie constată că bărbații și femeile de multe ori au nevoie de ajutor în domenii specifice, personale. Femeile au nevoie adesea de asistență cu despărțiri de prelucrare și sunt în căutarea mai mult pentru sprijin emoțional. Barbatii sunt cel mai adesea interesați în procesul de dating - inclusiv a învăța cum să flirteze și să fie mai ieșire.

„Uneori trebuie să acopere o mulțime de lucruri înainte ca - cum ar fi limba de comunicare și corp - înainte de ai învăța cum să flirteze cu încredere“, a spus Lucie.

Academia Dating Interactive ajută clienții testa și abilități de masterat

Coaching-ul este un mod util de a îmbunătăți conștiința de sine și încrederea în sine, dar unele Stampe au nevoie de un impuls mic plus în ascuțirea abilitățile lor. Pentru acești clienți, Lucie oferă o Academie Dating interactiv, care ia clienții prin întregul proces de întâlnire - de la cumpărături pentru haine pentru perfecționarea un profil de dating online, pentru a merge la date bate joc.

Datele mock sunt deosebit de utile pentru clientii care au nevoie de mai multe hands-on consiliere și doresc ajutor în timp real îmbunătățirea abilităților lor de comunicare și de intimitate.

„Eu le dau feedback cu privire la modul în care se efectuează, ce spun ei, cum se comportă, și modul în care tratează femeile“, a spus ea. „Este interesant pentru că este ca un joc interactiv, și pot descoperi lucruri despre ei că nu-mi spune - dar vor arăta pe mine. Îi ajută să descopere o mulțime de lucruri despre ei înșiși „.

Site-ul lui Lucie oferă vizitatorilor modalități de ușor pentru a obține pe calea spre o viață plină de satisfacții întâlnire.

Ea dă exemplul unui client care ia spus el a crezut că a fost un puternic om care își încetează activitatea,, încrezător. Cu toate acestea, la data, el nu a portretiza că și sa împușcat în jos.

„El stătea acolo doar liniștit și zâmbitor, și a fost foarte ochi-de deschidere pentru a vedea de ce se întâmplă, de ce a închis la data când el este o persoană distractiv cu alte persoane“, a spus ea. „Deci, uneori, ei nu știu ce fac atunci când este vorba de date.“

Prin experienta interactiva, ea oferă un feedback în timp real și poate corecta problemele care nu pot apărea în timpul unei sesiuni de coaching regulate.

Faceți cunoștință cu Mate dvs. Perfectă cu Matchmaking Servicii Lucie

În afară de coaching și ei Academia Dating Interactive, Lucie oferă de asemenea servicii de matchmaking clienților săi. Ea spune ca acest serviciu este de obicei mai popular cu clientela ei mai in varsta - cei care au fost în afara de piscină datând pentru o lungă perioadă de timp și a vrut pentru a ușura înapoi.

Lucie garantează că fiecare dintre clienții săi de matchmaking va merge pe trei date. Ea face introducerile pentru fiecare dintre cele trei date și urmărește cu fiecare persoană pentru a aduna feedback valoros.

Aceasta feedback-ul poate ajuta la ghidarea dater prin procesul de întâlnire și de a le ajuta să aibă mai mult succes în viitor.

Scopul Lucie este de a se asigura că clienții ei sunt fericiți și se vor întâlni cel puțin câteva persoane pe care le pot dori până în prezent.

Crearea unei Dating inovatoare App axat pe interacțiunile autentice

În plus față de toate celelalte servicii ei - și speciale de datare evenimente -Lucie este în curs de dezvoltare propria aplicație întâlnire. Ea a observat că, cu multe aplicații existente dating, oamenii petrec mult timp pe chat online , dar nu prea mult timp de fapt , întâlnirea.

App Lucie va arăta datere online, cum să se aprecieze reciproc când se vor întâlni în viața reală.

„Vreau ca aplicația mea să se concentreze pe relații, conectați persoane și să le încurajeze să iasă din app“, a spus ea. „Vreau ca oamenii să-l folosească ca un instrument pentru a merge la o dată și se vor întâlni în persoană. Vreau ca ei să se concentreze pe o singură persoană la un moment dat și să le dea o șansă.“

Prima versiune a aplicației va fi simplu, dar pe măsură ce tehnologia devine mai robust, se va realiza viziunea ei de a ajuta oamenii aprecia persoana care este cu ei.

„Mă simt ca, ca o societate, am devenit pretentios si nu apreciaza ceea ce este în fața noastră. Noi spunem, "Oh, poate altcineva ar fi mai bine“, a spus ea. „Vreau aplicația mea să le facă o pauză și să spună,„OK, această persoană este foarte frumos cu mine, îmi place; Vreau să încerc.'"