Dating Dna - versiunea originală gratuită pentru iPhone dating - oferă metode de potrivire unice și măsuri de siguranță

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru a crea un meci mai bun, Dating ADN - ul ofera rezultate de compatibilitate care ajută utilizatorii să evalueze probabilitatea apariției unor partide fiind o potrivire bună. Compatibilitatea este compilat folosind codul unic de 9 cifre fiecare membru, cum ar fi ADN - ul, pe baza răspunsurilor la un sondaj extensiv de înscriere. Utilizatorii pot seta chiar și un prag de compatibilitate și bloca utilizatorii care nu fac tăiat ca un nivel suplimentar de securitate. Și Dating ADN - ul a fost a face toate acestea gratuit pe dispozitivele Apple din 2008.

În ianuarie 2007, Steve Jobs a luat scena de la Moscone Center din San Francisco, și a prezentat lumii primul iPhone spune, „Astăzi, Apple va reinventa telefonul.“

Șase luni mai târziu, primul iPhone a fost lansat și interfața touch unică și browser web complet a devenit noul standard pentru modul în care utilizatorii ar interacționa cu dispozitive mobile. După mult cu strigare, App Store a aterizat un an mai târziu, ca o soluție ușor pentru utilizatori pentru a căuta și instala aplicații non-native de pe iPhone lor. App Store, de asemenea, în cele din urmă a permis aplicații terțe care urmează să fie dezvoltate pentru iPhone și a oferit un mod centralizat pentru a căuta și descărca aceste aplicații.

load...

Când Kevin Carmony auzit despre Store pentru iPhone și App, mintea lui concurat cu posibilitățile de dezvoltare a unei aplicații pentru 75% dintre adulti care au detinut un telefon mobil la acel moment. El a pus ochii pe crearea de ceva unic pentru a completa lumea tot mai mare de întâlnire digitalizate, iar ADN - ul Dating a fost lansat în iTunes ca originalul gratuit, aplicația full-featured dating în magazin.

Pe lângă faptul că este utilizat complet gratuit, aplicația lăudat caracteristici unice, inclusiv numărul său de ADN Dating proprietate, care ocupă locul de compatibilitate între utilizatori și servește ca un identificator unic ca secvențierea ADN-ului real.

load...

Kevin și echipa sa de voluntari au extins de la aplicația pentru a include un site web pentru ca utilizatorii să carne mai bine din profilurile lor on-line. El a dezvoltat, de asemenea, oferte similare in ADN-ul de prieteni și ADN-ul în rețea pentru utilizatori pentru a întâlni oameni noi, bazate pe rolul pe care îl vor completa în mod viața utilizatorului.

Acum, aproape un deceniu mai târziu, Dating ADN-ul deține propriul său în App Store chiar sub Cafea întâlnește chifla în categoria dating.

Kevin a vrut să facă Datând cu adevărat liber și mai sigură

Prea des, servicii matrimoniale și aplicații percepe abonamente sau taxe suplimentare pentru a avea acces la versiunile cu caracteristici complete, lăsând utilizatorii liberi care nu pot să se angajeze cu adevărat. În timp ce Kevin a văzut necesitatea de a oferi o aplicație datând gratuit pentru iPhone, el a vrut, de asemenea, să fie un instrument mai bun pentru oameni pentru a satisface alte single sincere în căutarea dragostei.

load...

Pentru a asigura persoanelor care folosesc aplicația lui erau cu adevărat interesați de întâlnire (și nu doar spam sau escroci), el a inclus mai multe linii directoare, ca parte a acordului de utilizare - asigurându-vă fotografiile de utilizator sunt G-evaluat și includ un headshot clar, răspunzând la un chestionar detaliat , și blocarea altor utilizatori să vizualizeze și să interacționeze cu alte persoane care nu sunt suficient de compatibile.

Un cod format din 9 cifre Păstrează Meciuri și Vizualizare profil Secure

Datarea Numărul ADN-ul a fost creat pentru a gestiona interacțiunea cu utilizatorul ca măsură de siguranță și pentru a oferi o mai bună potrivire. Un număr de 9 cifre este atribuit dvs. În funcție de răspunsurile la un sondaj de 300 de subiecte, de la ceea ce căutați gusturile personale. Apoi, serviciul de ADN Dating analizează numărul dvs. În comparație cu un alt utilizator, iar sistemul său de potrivire proprietate vă spune cum compatibil ar putea fi cu acea persoană.

Dating capturi de ecran app ADN de la stânga: e-mailuri și mesaje jurnalele de ecran, potențialul de întâlnire (compatibilitate aka) scor explicat, și o vedere detaliată a unui profil.

Deoarece numărul Dating ADN-ul acționează ca un identificator unic reprezentativ bazat pe răspunsurile la sondaj, oamenii de pe aplicația nu răspund în mod obișnuit la întrebările pentru a se potrivi pentru un anumit tip de persoană. Răspunsurile directe la sondaj sunt vizibile doar pentru dvs. Și pentru utilizatorii premium.

Ca un alt strat de securitate, fiecare utilizator stabilește un prag pentru rating de compatibilitate care sunt interesați să interacționeze cu (practic modul selectiv care doriți să fie), care variază de la zero la 10 și include zecimale. Dacă un utilizator nu este în pragul, le puteți bloca de la vizualizarea profilului.

Toleranță zero pentru cei zădărnicirea Dating Comunitatea ADN

Unul dintre cele mai importante aspecte în crearea ADN-ului a fost Datând asigurându-vă că utilizatorii simțit în siguranță pe aplicație și site-ul web. Kevin și echipa sa angajeze mai multe politici stricte în ceea ce privește fotografiile de pe site-ul de e-mail și explozii excesul de zel.

Asigurarea totul în întreaga aplicație și site-ul este „G-nominală“ înseamnă că nu există nimic pentru a atrage fiori și nicăieri pentru ei să se ascundă. Dating ADN-ul este orientat spre „single sincere“, Kevin descrie baza lui de utilizator ideală, și oricine care nu se încadrează în această descriere este probabil va fi profilul lor îndepărtat.

În cazul în care orice utilizator este raportat ori suficient de restul comunității, contul se elimină imediat. Deoarece Dating ADN-ul este liber, nu este nevoie să treacă prin procesul de investigare multe site-uri plătite sunt necesare pentru a face înainte de a scoate pe cineva din comunitate. Acest lucru menține site-ul atractiv pentru cei care sunt cu adevărat încearcă să găsească un meci.

Datarea Procesul de ADN: Cum sa faci maxim de experiența

Utilizatorii pot accesa ADN-ul Dating pe telefoanele lor, prin intermediul aplicației sau de pe site-ul web. Când vă înscrieți, sunteți luat prin sondaj și vă solicită să adăugați fotografii (puteți adăuga chiar și videoclipuri).

Dacă doriți să fie mai puțin selectivă, atunci puteți răspunde la întrebările sondajului mai general, se cântărește întrebările în mod corespunzător pentru obiectivul dvs., și a stabilit un prag de compatibilitate inferioară. Cu toate acestea, dacă doriți să găsiți oameni care credeți că au o șansă mai bună de a satisface standardele tale ridicate, să fie foarte specific în a răspunde la sondaj, se cântărește întrebările care contează cel mai mult mai mare, și apoi setați un prag de compatibilitate între 7,0 și 10,0 (bun un meci excelent).

După ce finalizați profilul, puteți începe pentru a căuta oameni noi. Există mai multe modalități de a găsi următoarea pereche, inclusiv sortarea prin scorul de compatibilitate, data ultimei conectare, data la care au aderat, și în funcție de locație. Puteți chiar mai departe ajusta rezultatele returnate de la căutarea de la zero in aspecte cum ar fi vârsta sau o rază mai fină locație bazată pe o hartă.

Când întâlniți un meci pe care doriți să comunice cu, aveți posibilitatea să le adăugați la „lista de prieteni“, dvs., care servește ca o carte neagră puțin de înregistrări. Acolo veți putea urmări detalii (cum ar fi imagini suplimentare, note, și informațiile de contact) în secțiunea note, vizibile numai pentru tine. Puteți evalua chiar și prietenii, care din nou vor fi vizibile doar pentru tine, dar permite o altă metodă de sortare.

Gânduri finale

Dating ADN - ul în picioare printre aplicații de datare rămâne destul de solidă, și , de fapt , este taxata 4 out of 5 stars pentru versiunea sa cea mai recentă în App Store. Echipa lui Kevin la ADN - ul Life, compania din spatele toate mărcile ADN - ului, ofera , de asemenea , o versiune plătită a aplicației Dating ADN - ul pentru un preț de achiziție o singură dată de $ 4,99.

Kevin Carmony, creatorul de ADN Dating, vrea să construiască aplicații utile care să împuternicească utilizatorii săi pentru a întâlni oameni noi.

Versiunea premium plătită oferă o experiență de publicitate zero și include caracteristici suplimentare, cum ar fi mesaje, spărgătoare de gheață de datare foto, precum și revizuirea răspunsurile la chestionare meciuri individuale.

Kevin descrie scopul ca ajutând utilizatorii să economisească timp, bani și energie prin concentrarea asupra numai persoanelor care îndeplinesc pragul de compatibilitate, ceea ce indică o probabilitate mai mare de a obține, împreună cu o altă persoană prima dată și dincolo.

Pentru moment, el speră să continue să ofere un mediu sigur, liber pentru ca oamenii să se întâlnească, fie romantic, prietenie, sau pentru a ajuta cu o mișcare de carieră.

„Vreau doar să păstreze ajuta pe oameni să găsească relații reale“, a spus el.