Dating essentials - coaching-ul unu la unu îi ajută pe singuri să-și construiască încrederea în sine, abilitățile interpersonale și de relaționare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Kateryna Spiwak, unul dintre primii antrenori de datare ale Canadei și fondator al Essentials Dating, Ajuta simplu sa atraga relatii dynamicandloving throughmulti-scop servicii matrimoniale coaching. După obținerea unui grad în psihologie și care lucrează în coaching-ul ocuparea forței de muncă, life coaching-competențe și resurse umane, Kat folosit înțelegerea ei profundă a omului natureto deveni căutat după întâlnire și relația antrenor. Astăzi, ea oferă pas-cu-pas adviceon cum să se ocupe cu obstacole interne și externe, ecran și să evalueze datele pentru calitățile și compatibilitate dorite, și să gestioneze procesul de întâlnire cu încredere și îndemânare. Mulți clienți urmări cu Kat oncethey're într-o relație de ajutor suplimentar identificarea și depășirea oricăror obstacole la intimitate. Bazându-se pe mai mult de un deceniu de experiență, Insights lui Kat asupra relațiilor interpersonale da daters instrumentele necesare pentru a găsi și menține legături durabile. Ea îi ajută pe oameni să găsească dragoste și păstrați-l!

De-a lungul ultimilor 12 de ani, Kateryna Spiwak a ajutat mulți oameni transforma viața lor de dragoste pentru mai bine. Bazat în Toronto, Canada, întâlnire și relația antrenor a început Dating Essentials pentru a obține simplu o resursă empatică și cunoștințe pentru a îmbunătăți perspectivele de dating. Astăzi, ea învață întâlnire esențială și abilități interpersonale în unu-la-unu sesiuni de coaching personal, prin telefon, și prin intermediul Skype.

load...

În urmă cu câțiva ani, în vârstă de 27 de ani, Robertexperienced o criză de încredere și a venit la ea pentru ajutor. El a trăit cu mama sa în Cleveland, Ohio, și a luptat cu probleme de anxietate în situații sociale. El a fost un auto-declarat newbie datarea care au avut probleme de aterizare dates.Kat coachedhim pe abilitățile sale sociale generale, l-au învățat cum să flirteze, l-au încurajat să încerce lucruri noi, și locuri de joasă presiune identificate în cazul în care el ar putea întâlni femei disponibile.

„Instruire Kat a fost vedeta de nord , care ma ajutat să ghideze sufletul meu pereche și iubitoare soția.“ - Robert, un contabil fericit căsătorit și fostul client al Essentials Dating

load...

Ca parte din stilul ei de coaching, Kat vine cu o strategie de întâlnire personalizată pentru a accelera obiectivele relația clientului. Deci , ea a sugerat Robert ia salsa ca o modalitate de ofbuilding încrederea lui în timp ce amestec cu oameni noi. „Înainte de coaching, nu mi - ar putea plăti pentru a ajunge pe un ring de dans“ , a scris el într - o recenzie. „Nu știam în momentul în care mi - ar întâlni în cele din urmă viitoarea mea soție pe ringul de dans.“

Ieșind din zona lui de confort, Robert a ajutat găsi dragostea lui life.Years mai târziu, Kat încă păstrează legătura cu el și se bucură de a vedea imagini și clipuri video cu soția sa și fiul lor în vârstă de 4 ani. „Asta e una din poveștile mele preferate“, a spus ea.

Cu abackground în psihologie, Kat are o abordare în profunzime la întâlnire și relația de coaching. Ea sapă adânc pentru a ajuta oamenii să se precum și modelele lor de datare înțeleg. Ea susține „datând de atent“, un proces care implică conștiința de sine, inteligență emoțională îmbunătățită și compatibilitate reciprocă. Lucrarea este adesea de transformare și vindecare pentru cei cu experiență relație denivelate, ajutându-i să realizeze că un iubitor al Uniunii pe termen lung este la îndemâna lor. Strategiile ei de datare dovedite au lucrat în propria viața ei personală, ajutând-o să attracther soț pe un site de matrimoniale acum 12 ani.

load...

Dating Essentials oferă sprijin semnificativ pe tot parcursul procesului de întâlnire.

Prin intermediul hands-on de coaching, Kat învață abilități interpersonale și relaționale într-un way.Clients accesibil și încurajarea cu toate tipurile sau experiența relație, de la virgine la vaduvi, au beneficiat de perspectiva unica lui Kat pe formarea de legaturi emotionale, construirea raportului, și menținerea unor relații. Oricine poate înscrie pentru o consultare fără obligație prin e-mail ([email protected]) sau telefon (416-762-4267) pentru a afla cum să îmbunătățească seturile lor de comunicare și, datând de calificare.

„În workingwith mine, clientsrealize meu ce modelele lor de datare sunt și cum să se schimbe,“ Katsaid. „De exemplu, femeile au învățat de ce-și alunge băieții răi sau pus cu un comportament rău, iar oamenii au învățat de ce ei cunosc femei critice. Este o creștere personală fundamentală care îmbogățește toate domeniile vieții lor.“

Cum Experiența lui Kat în HR ManagementInforms ei sfaturi

După ce a absolvit cu diploma în psihologie și sociologie, Kat în cele din urmă sa mutat în lucru ca un manager de resurse umane. O parte din munca ei a fost de screening și angajarea candidaților în raport cu cerințele riguroase și competențe. De-a lungul timpului, ea a trecut de la muncă consultant și în cele din urmă a găsit se simte gata să-și asume noi provocări și de a ajuta persoanele cu mai mult decât cariera lor.

Kateryna Spiwak este printre cele mai lungi practica-antrenori dating în America de Nord.

Într-o noapte, ea a fost cina cu un fost iubit când a adus ideea de a coaching-ului de oameni pentru un trai. El a întrebat dacă ea a planificat să învețe abilități de datare, și ea a râs la ceea ce ea a crezut că a fost o glumă. El a fost sincer, totuși. „Tu ești singura femeie știu care nu are nici un povești triste despre întâlnire“, a spus el.

Aceasta a lovit acasă cu Kat, și-a luat ceva timp să se gândească la ceea ce ar face sa că alte single-uri s-ar putea găsi valoroase. Ea a realizat experiențele sale ca un profesionist de resurse umane a ajutat la datele ei de ecran mai eficient. „Sunt pragmatic. Sunt pasionat, dar nu a condus în întregime de inima mea“, ea ne-a spus. „Am stabilit criteriile am fost în căutarea într-un partener și gândit în cazul în care să se întâlnească acei oameni, rafinate cum Iengaged cu datele mele, si a functionat.“

Kat a decis să ia o șansă pe ea însăși și de a intra în coaching-ul pentru o living.She a început cu pregătire generală de coaching de viață, dar în curând a luat sfatul fostul ei și transitioned la întâlnire space.Today, Kat a fost de consiliere de persoane pentru mai mult de 20 de ani și aduce expertiza ei ca o întâlnire și antrenor relație, consilier, consultant dulap, personal aripa-femeie, și general de resurse pentru single peste tot.

Un UniqueFour-pas proces Familiarizați într-o relație

De-a lungul anilor, Kat a dezvoltat un sistem practic, datând bazat pe principii psihologice și propriile experiențe. Dating Essentials abordează probleme comune, cum ar fi modul de dating pentru a întâlni oameni și cum să ecran perspectivele de date prin furnizarea de orientări constructive pentru single. În sessionsthat de multe ori dura până la 90 de minute, Kat oferă adviceranging de la a face o conexiune mare la prima date la care a trimite înapoi un mesaj și cum.

Servicii de coaching lui Kat mers pe jos clienții prin intermediul a patru aspecte de bază offinding și păstrarea o dragoste pe tot parcursul vieții: Datând de pregătire, intalniri de dezvoltare de competențe, întâlnire activă, și relația întreținerea.

„Am sistematizat cunoștințele și experiența mea într-un format am putea împărtăși cu alții“, a explicat Kat „astfel încât acestea să poată satisface oamenii potriviți și co-crea o relație ca cea eu sunt în ziua de azi.“

1. Dating Readiness: Obținerea de o înțelegere profundă a te

Conform metodei datarea lui Kat, găsirea idealului tău matchcan merge mult mai repede dacă te cunoști și știi ce căutați. În coaching-ul personal, ea ajută clienții ei să înțeleagă declanșatori lor emoționale, stiluri de atașament și obiectivele de relație, astfel încât acestea să poată confrunte cu orice obstacole interne care le deține înapoi.

O evaluare inițială extensivă, un test de compatibilitate pe baza unor factori psihologici de dragoste romantica, și alte exercisesgiveKat structurate perspectivă adânc în orice probleme sau modele ea poate aborda. Această etapă inițială este tot despre pregătirea clienților săi pentru a intra în lumea datând cu stima de sine mai mare, mai mare de auto-cunoaștere și așteptări realiste.

Clienții afla, de asemenea pentru a identifica trăsături dorite într-un partener ideal și ecran pentru valorile comune, obiectivele, steaguri roșii, și ceea ce ea numește lumini verzi. „Știind ce să caute face diferența în a găsi pe cineva care este stabil, dateable, disponibil emoțional, și gata să se angajeze.“

Fiind conținut în cazul în care vă aflați este o parte importantă a întâlnire de pregătire. Kat'sSingle Life Indeplinirea Coaching ajută pe oameni să găsească împlinirea și fericirea, indiferent de starea relației. „A fi fericit cu tine ajută la atragerea altora și să facă alegeri mai bune“, a spus Kat. „De asemenea, vă ajută să navigați procesul de întâlnire cu mai multă încredere.“

2. Competențe Dating: a învăța cum să Conectează-te cu partenerii dezirabile

Limbajul corpului este un factor cheie în flirtul, iar Kat poate spune simplu ce să se uite pentru și modul în care trimite semnale dreptul la un interes dragoste. Prin datele de rol, ea va oferi, de asemenea evaluationson detaliate punctele forte și punctele slabe pentru prima dată relevante.

Kat hasshowcased expertiza datând de la diferite emisiuni de radio și televiziune.

„Am crezut că am fost de transport de încredere, dar am dat seama că transmitea unapproachability“ , a scris Jacklynn Little, un fost client care este acum căsătorit. „[Kat] ma ajutat să se înmoaie marginile pentru a trimite semnale mai specifice... Mulțumiri pentru mine ajutându - mă să înfățișeze modul în care am vrut să!“

„Am imputernici clientii mei pentru a gestiona mai bine procesul de întâlnire“, ne-a spus Kat, „prin stăpânirea de sincronizare, stimulare, comunicare și alte abilități interpersonale.“

Alte subiecte acoperite includ abilități de conversație, nervi și timiditate, depășirea atracție de declanșare, evaluarea compatibilității pe termen lung, și evitând zona prieten.

3. Dating activă: Direcționarea Dating-rich medii

Următorul pas în planul de întâlnire al lui Kat este, de fapt merge acolo si intalniri. Ea recomanda narrowingdown domeniul de dating în locuri specifice în care clienții săi sunt cel mai probabil de a întâlni oameni eligibile și compatibile. De exemplu, dacă sunteți în sport, ea ar putea sugera aderarea la o echipa intramural Coed sau grup de aventură în aer liber. Dacă vă place arta si cultura, du-te pentru a rezerva reaings, să ia cursuri, sau voluntar cu evenimente artistice. Astfel de medii-țintă bogate, cum Kat îi solicită, de a crea mai multe oportunități de a întâlni pe cineva cu pasiunile și interesele.

„Kat are instincte intestinale uimitoare. Ea este capabil de a diagnostica rapid o problemă și sugerează idei pentru a depăși „. - Mike Aoki, un fost client Dating Essentials who'snow marriedand un tată

Pentru datere on-line, Kat oferă servicii de screening administrate pentru a elimina prin rebuturilor din mesajele primite și să livreze potențiali parteneri selectați pentru compatibilitatea acestora. Din examinarea textelor dvs. Să vă însoțesc la un eveniment social, Dating Essentials oferă asistență personalizată pentru a face intalniri de lucru mai puțin și mai distractiv.

4. Relația Coaching: Menținerea de relații sănătoase și dinamice

În sfârșit, laststep în regim de întâlnire Kat implică relații de pregătire. Ea conduce knowledgeably daters pe ce să facă pentru a păstra relațiile lor puternică pe termen lung. Ea ne-a spus că unii clienți, o dată în relații de angajament, buclă înapoi în jurul ei pentru follow-up se consultă atunci când se simt sigur cum să susțină o conexiune dinamică și satisfăcătoare pentru anii ce vor urma.

„Staying conectat, comunicarea sănătoasă, rezolvarea conflictelor, echilibrarea nevoilor, pastrand romantismul in viata - toate acestea sunt lucruri pe care multi dintre noi lupta cu“, ne-a spus Kat. „După ce vom învăța cum să se ocupe de toate aceste domenii, cu deschidere și flexibilitate, zidurile vin în jos și oamenii cad mai profund în dragoste.“

Dating Essentials: O abordare pragmatica a Love & Fericire

Pentru mai mult de un deceniu, Dating Essentials a oferit asistență cuprinzătoare pentru a daters în căutarea dragostei pe termen lung și fericire. Prin dating sfaturi generale și sesiuni de coaching unu-la-unu, Kat permite oamenilor să se ia măsuri concrete spre atragerea și păstrarea unui suitablepartner.

Kat sa întâlnit soțul ei Ian online folosind propriile strategii practice de datare.

Într-un set de instrumente datând de patru pași, Kat conferă abilități interpersonale esențiale bazate pe istoria ei psihologic knowledgeand de succes întâlnire. Acest antrenor experimentat ofera un feedback constructiv cu privire la intalniri comportamente, cum ar fi generarea de atracție, creând o prima impresie de neuitat, în curs de dezvoltare raport, punând altele la usurinta, si citind printre rânduri.

Ea encouragesdaters să se simtă mai încrezători în ei înșiși, atrage date compatibile, și susține relații sănătoase pe termen lung.

Poveste de dragoste Robert prezinta viata schimbare efectul coaching-ul lui Kat poate avea pentru single-sigur despre cum să iasă acolo și să găsească o relație împlinită. Recomandat Robertemphatically Essentials Dating să timid Stampe, cum ar fi el însuși, spunând: „Pentru mine, sloganul«Încercați-l, s-ar putea ca ea»sa schimbat«am încercat și a găsit sufletul meu pereche.»“

„Deci, mulți dintre clienții mei sunt căsătoriți cu copii acum“, a spus ea. „Este atât de plăcut pentru a le vedea întâlni persoana potrivită, se încadrează în dragoste, și să mențină această relație în timp. Succesul Fiecare client este foarte important pentru mine. Toată lumea merită dragoste. Sunt onorat să fiu partenerul lor de încredere în găsirea ea „.