Dating experți pot folosi ziprecruiter pentru a angaja whizzes tehnice, guru marketing, și alți profesioniști

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Datorită , în parte la dating online, industria de dating a crescut de furtunos în ultimele câteva decenii, lăsând mulți antreprenori grăbeau să mențină și să se extindă afacerile lor pentru a servi mai bine simplu peste tot. Cu toate acestea, găsirea de locuri de muncă candidați calificați să se alăture echipei poate lua timp și efort departe de rularea de afaceri. Din fericire, ZipRecruiterpoate face procesul de angajare o briza prin conectarea angajatori, cu peste 100 de milioane de candidati cu experienta dreapta. Algoritmul de potrivire on-line pe piața ocupării forței de muncă aduce locuri de muncă relevante sau candidații de locuri de muncă pentru orice solicitanții de locuri de muncă și IMM-uri. Este un mod rapid și precis pentru liderii de afaceri pentru a face o închiriere. De fapt, 80% dintre angajatorii care detașează o listă de locuri de muncă pe ZipRecruiter sunt potrivite cu un candidat relevant în termen de 24 de ore. Daca esti un pețitor, intalniri antrenor, dating site-ul / proprietar app, sau alte industrii profesionale caută să se extindă resursele și să țină pasul cu cerințele unei baze de clienți în creștere - puteți utiliza serviciile de angajare ZipRecruiter pentru a găsi la următorii membri ai echipei mari.

În 2010, patru bărbați au coborât împreună pentru a lansa un serviciu de distribuție de locuri de muncă on - line numit ZipRecruiter. Ian Siegel, Joe Edmonds, Willis Redd și Ward Poulos a lucrat pe site - ul ca un proiect secundar, dar în cele din urmă au renuntat cariera lor corporative și a pus toată energia lor în bootstrapping o companie care produce și un serviciu web raționalizate pentru a se potrivi angajatorilor și angajaților.

load...

„ZipRecruiter a fost infiintata special pentru a ajuta IMM-urile să depășească provocările unice care se pot confrunta atunci când caută următorii lor angajați mari“, a declarat Scott Garner, Director Corporate Communications ZipRecruiter lui.

Pana in prezent, piata ocuparea forței de muncă on-line ZipRecruiter a ajutat peste 1 milion de angajatori și peste 100 de milioane de locuri de muncă în întreaga lume de candidați. Site-ul și algoritmul de potrivire a AI-alimentat aplicației poate oferi angajatorilor cu o listă scurtă de candidați de locuri de muncă calificate în termen de momente.

Întreprinderile mari și mici au folosit instrumente ZipRecruiter pentru a găsi oameni hireable în Statele Unite și Marea Britanie.

load...

Când sunteți de angajare, puteți examina rГ © sumГ © e pe tabloul de bord user-friendly ZipRecruiter și alege angajatul ideal (e) pentru a adăuga la echipa ta și de a vă ajuta să dezvoltați afacerea. ZipRecruiter caută potențiali angajează și vă permite să știți când este găsit unul bun pentru tine, prin intermediul celui mai mare program de alertă e-mail de locuri de muncă existente.

Fie că sunteți un pețitor caută să angajeze un asistent sau un antreprenor în căutarea de a construi o echipa pentru a crea o nouă aplicație snazzy întâlnire, puteți utiliza ZipRecruiter pentru a găsi candidații de locuri de muncă relevante, cu o serie de seturi de competențe și experiențe de lucru.

Scott ne-a spus că ZipRecruiter a ajutat nenumărate întreprinderi mici Scalati posta un anunț de locuri de muncă și folosind o simplă căutare pentru candidați calificați. „Cei mai mulți dintre clienții noștri sunt IMM-urile care nu au suficiente resurse in-house de resurse umane“, a spus el.

load...

Conectarea Milioane de candidați cu Angajatori

Pentru a profita de rețea de milioane de candidați ZipRecruiter, faceți clic pe post un loc de muncă (sau descărcați aplicația) și de a crea profilul dvs. De afaceri. Fie că sunteți o operațiune de o singură persoană, sau care reprezintă o mare companie cu 3,500+ angajați, puteți identifica tipul de candidați pe care îl căutați și câte poziții aveți nevoie pentru a umple.

Puteți adăuga, de asemenea, întrebări de interviu de pre-ecran de fundal sau despre abilitățile persoanei de a vă ajuta să índepărta persoane necalificate. O echipă de succes de client vă poate ajuta, de asemenea, cu textul anunțului dvs. De locuri de muncă pentru a vă asigura că pune piciorul cel mai bun înainte.

„Noi încercăm să facem cât mai simplu posibil“, a spus Scott. „Odată ce lucrarea este postat, vom identifica candidații cei mai foarte relevante, care sunt cel mai aproape de tine foarte repede.“

Persoanele care lucrează în toate industriile posta profilurile de pe ZipRecruiter în speranța de a găsi oportunități de angajare sau angajați capabili. Daca esti un pețitor sau intalniri profesionale, puteți examina sute de candidați care se specializează în dezvoltare web, marketing, recrutare sau alte abilități necesare pentru a extinde afacerea.

Nu va trebui să aștepte mult pentru solicitanții să vă găsească - sau pentru tine de a le găsi. Algoritmul al rețelei se conectează rapid angajatori cu candidații de locuri de muncă cu calificările potrivite pentru business.According la datele interne ZipRecruiter lui, 80% dintre angajatori postingjob anunțuri pe site-ul sau aplicația găsi un candidat calificat în termen de 24 de ore - și 40% a obține un candidat calificat în cadrul o oră.

„Suntem într-adevăr axat pe viteza si precizie“, ne-a spus Scott. „Așa cum ne place să spunem,«Noi găsim ace în capite.»“

Eliberarea unui App premiat pentru Angajatori

Recent, echipa ZipRecruiter are un pionier un nou instrument mobil pentru a ajuta angajatorii prin lansarea aplicației Angajator ZipRecruiter precum și aplicația de căutare de locuri de muncă pentru a se potrivi angajatorilor și angajaților din mers. În aplicația de angajator, veți primi alerte atunci când un candidat aplică pentru un loc de muncă ați postat și puteți evalua candidații pentru a arăta interesul dumneavoastră. Între timp, candidații vor trece prin întrebările de screening și să încerce să prindă ochi cu profilurile lor. Gândiți -vă la ea ca aplicație , datând , dar pentru locuri de muncă.

Aplicația ZipRecruiter simplificat este disponibil pe ambele dispozitive iOS și Android.

Aplicația Angajator ZipRecruiter are în prezent un rating de 4.6-stele pe Google Play. Peter Chichester a numit-o „instrument foarte convenabil pentru a căuta rapid la candidați, dacă nu sunteți la desktop.“ Algoritm inteligent App este ceea ce face app angajator într-adevăr shine.The algoritm observă comportamentul utilizatorilor (inclusiv istoricul de navigare și candidate evaluări) și-l folosește pentru a informa recomandările pentru angajatori și solicitanții de locuri de muncă, cât.

„Aplicația ZipRecruiter nu este doar un loc unde puteți merge și să examinați candidații de intrare“, a spus Scott. „Pe măsură ce-l utilizați, algoritmul nostru de potrivire permite aplicației pentru a afla ce tipuri de candidați căutați -și devine mai inteligent cu atât mai mult îl folosiți.“

Aplicația premiat ZipRecruiter lui oferă angajatorilor un flux de concentrat și relevante potențiale angajari, astfel încât să puteți alege candidatul potrivit pentru afacerea ta.

O echipă Driven & inteligent cu o cultură unică

ZipRecruiter are peste 1.000 de angajați, dintre care majoritatea lucrează în afara sediului de birouri din Santa Monica, CA. O energie electrică pătrunde biroul ca membrii echipei se concentreze pe modul în care acestea pot ajuta milioane de oameni să găsească locuri de muncă pentru următoarele lor mari și IMM-uri găsi următorul lor de angajați mari. Și, atunci când au nevoie de o pauză, membrii echipei pot apuca intotdeauna o gustare sanatoasa din bucătărie birou sau participa la o sală de sport sau o sesiune de yoga în timpul orelor de prânz.

Scott a descris membrii echipei ZipRecruiter ca oameni inteligente și inovatoare care contribuie la cresterea companiei in fiecare zi.

„Toată lumea de aici este într-adevăr condus de provocarea de a modului de a ajuta solicitanții de locuri de muncă găsească locuri de muncă mai repede și să ajute angajatorii găsi candidații potriviți pentru a le ajuta să crească lor de afaceri“, a spus Scott. „Asta face pentru o cultură revigorantă de o mulțime de oameni conduse, inteligente, care se distrează rezolvarea provocărilor mari.“

ZipRecruiter de asemenea, are birouri în Austin, Londra și Tel Aviv, printre alte locuri.

„Există o grămadă [de profesioniști]!“ , A scris un fost angajat al ZipRecruiter într - un comentariu pe Glassdoor. „ De la beneficii gratuite de sănătate pentru a prânzuri catering la o echipa de conducere , care face toate eforturile posibile pentru a se conecta în mod individual chiar și cu cele mai multe poziții de entry-level. “

Extindeți-vă afacerea pe care caută personal ZipRecruiter

Deoarece ZipRecruiter a început mici - condus de doar patru tipi cu o idee - echipa se simte o înrudire cu întreprinderile mici care doresc să scară și să prospere.

Data viitoare când caută un antrenor datând competente sau web designer pentru a vă alătura echipei, puteți posta un anunț de locuri de muncă pe ZipRecruiter și se potrivesc cu solicitanții calificați relevante în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie este de câteva clicuri pentru a angaja angajați talentați și dezvolta afacerea.

„ZipRecruiter a făcut procesul de angajare mai rapid și mai ușor decât oricând înainte.“ - Song Woo, Lighthouse Group Management

Tehnologia avansată ZipRecruiter, disponibilă pe orice desktop sau dispozitiv mobil, permite angajatorilor să difuzeze listări de locuri de muncă pe web și identifica persoanele potrivite pentru locul de muncă într-o zi sau chiar o oră.

„Ne petrecem o mulțime de lățime de bandă noastre interne încercarea de a face mai usor pentru angajatori prin adăugarea de întrebări de pre-screening-ul și de a face algoritmul mai bine și mai bine“, a spus Scott. „A fi capabil de a aduce compania la punctul în care suntem furnizarea de candidați minunat rapid este uimitor și super-plină de satisfacții.“