Dating un om gay închis (sfat de la cineva care a fost acolo)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dileme perplexe abundă atunci când ești singur pe piața gay matrimoniale, și, probabil, una dintre cele mai comune cap-scratchers este atunci când, ca un om homosexual afară, se întâlnesc și sunt imediat atras de un om pe care descoperi este în dulap.

Nu funcționează aceste relații? Ar trebui să investească inima și energia în construirea unui romantism și potențial parteneriat? Într-o lume datând unde se poate parea imposibil de a găsi un meci compatibil, ar trebui să fie pretentios în acest sens?

Citiți mai departe și să ajungă la propriile concluzii Pe măsură ce evaluați avantajele și dezavantajele de această situație dificilă înțepător.

load...

În primul rând, știu că există Etapele pentru Imaginind Identitatea noastră sexuală

Ca barbatii gay, noi toți trec prin etape previzibile așa cum am ieșit - mai întâi la noi înșine și apoi, probabil, la alții. Acesta este un proces de dezvoltare cu diverși factori psihologici și etapele care au loc prin intermediul așa cum încercăm să facem sens al identității noastre sexuale.

Cel mai popular model care ilustrează aceste etape a fost dezvoltat de Vivienne Cass și este numit Modelul Cass al identității sexuale Formarea Orientare. Fiecare om te întâlni va cădea undeva pe acest spectru al procesului de coming-out, și va fi important pentru tine să evalueze această dimensiune pentru a asigura nivelul său de dezvoltare și se potrivește nevoilor dumneavoastră pentru un partener de auto-acceptare. Tu, ca un om afară, probabil vor fi poziționate în etapele 5 sau 6.

load...

Dacă ești atras pe cineva care nu este în afara, pompa de frana

Deci, ce faci atunci când bunăciune vizavi de tine la © a anunțat că cafenea nu după ce ai creat deja un baraj de fantezii în mintea ta de modul în perfectă voi doi ar putea fi la fel de colegi de viață? Categoric pus pe frâne. Aceasta este o dilemă care necesită contemplare serioasă.

În experiența mea ca terapeut și antrenor, cuplurile de niveluri outness similare tind să aibă cele mai bune rezultate relație și prognosticul. Cu alte cuvinte, doi din bărbați și doi bărbați closeted tarif mai bine cu succes relație decât cele de pe capetele opuse ale continuumului coming-out.

Când întâlnești pe cineva care e în dulap și nu ești, da-te timp pentru a determina dacă acest lucru este tipul de relație pe care doriți să intre în.

Desigur, există întotdeauna excepții. Sunt cele din cuplurile / closeted care pot funcționa bine, în ciuda provocărilor inerente și complicațiile, dar cei care tind să fie predominant în minoritate. Motivul pentru aceasta constă în tensiunile care devin în mod inevitabil, activat atunci când nevoile opuse și limitele fiecărui om de conflict.

load...

Pentru omul consfatuiri, presiunile el începe să se simtă în a fi mai vizibile cu statutul său relație și preferințele sexuale înainte de a fi gata punct de vedere emotional poate creste pana la proporții rezistente și pot provoca atât tulpina personală și relația cu partenerul său.

Pe de altă parte , partenerul afară de multe ori se termină simțindu -se ca el a fost aruncat înapoi în dulap pentru că el devine limitat în capacitatea sa de a trăi viața în mod liber și autentic din cauza nu doresc sau de a fi capabil de a expune statutul său relația cu partenerul său consfatuiri în diverse sociale contexte.

Am experimentat Hurt și rușine că poți veni cu Datând un om homosexual care nu a ieșit

Ca un exemplu personal, am experimentat acest lucru foarte dihotomie într-o relație înainte față de uniunea mea prezentă. Am fost într-o relație pe termen lung cu cineva timp de mulți ani, care a fost la familia si cativa prieteni personale, dar nu la serviciu sau cu alte relații sociale.

Am trăit pentru o lungă perioadă de timp în umbra de a nu fi cunoscută datorită accesului meu limitată la dimensiuni importante ale vieții partenerului meu. Aceasta a contribuit la sentimentul meu invizibil - ca o parte din mine și relația noastră a fost diminuată în ochii lui.

Momentul cel mai discordant și supărător a fost atunci când am fost la cumpărături la un magazin alimentar o zi. Așa cum am fost în picioare în linie pentru auto-servi checkout, amândoi cu elemente în mâinile noastre, un bărbat și soția sa apropiat de partenerul meu și l-au întâmpinat cu bucurie și cu surprindere, la care rulează în el. Acest om, mai târziu am aflat, a fost co-lucrător partenerul meu, și, în acel moment de panica, partenerul meu a urcat rapid în fața mea pentru a bloca prezența mea de la vedere și nervos stat de vorbă-l cu ei.

Uimit de alungarea mea, m-am urcat la cel mai apropiat de auto servi aparatul de verificare pentru a începe scanarea elementele noastre alimentare. Ca partenerul meu se apropia de conversația lui cu co-lucrător, el a mers imediat la o mașină de verificare diferită pentru a scana obiectele pe care le avea în mâinile sale, astfel încât co-lucrător nu ar ști și am fost împreună.

Am datat un om closeted, și în timp ce am grijă de el, au existat momente când am simțit că era rușine de mine și relația noastră când eram în public.

A fost la acel moment că un potop de amintiri din alte timpuri am fost respinsă ca partener toți acei ani am fost împreună a venit în minte că am periat oprit sau redus la minim. A fost o epifanie. Nu am vrut să fie un secret murdar pic mai, și asta e ceea ce am simtit ca am fost retrogradat la. Și doare.

Ca un contrast, actualul meu (și ultima!) Relație este în toate capacitățile. Din momentul în care am întâlnit Loren, el mi-a prezentat cu mândrie ca prietenul lui și suflet pereche pentru toată lumea, în fiecare parte a vieții sale.

El a făcut să mă simt specială și prețuită, și, în loc de a se simți ca un mic secret murdar, el ma făcut să mă simt ca o celebritate - ca toată lumea în oraș mic el ar locuit ar recunoaște și salut-mă cu afecțiune într-un fel“ d nu au experimentat înainte.

N-am mai dat seama într-adevăr, înainte de cum am fost încă de fapt parțial în dulap fiind în relația anterioară, în ciuda convingerea mea că am fost un om afară. Din cauza lui Loren evoluție personală și relația mentalitate, nu mai simțit ascuns în acest nou parteneriat, și a condus la o viziune asupra lumii cu totul nouă și simțul de împuternicire să nu fi experimentat înainte.

Pentru prima dată în viața mea, știu acum ce se simte ca să fie într - o relație transparentă și autentică , și nu am putut fi mai fericit - atât de mult încât ne căsătorim în mai puțin de două luni!

Aceste relații pot lucra, dar nu uitați să facă ceea ce este cel mai bun pentru viață & fericirea ta

A decide dacă până în prezent și de a dezvolta o relație cu cineva care se află încă în stadii incipiente de a ieși și este inhibată cu privire la identitatea sa sexuală (atunci când le sunt afară și mândru) este o alegere personală doar tu poți face.

Bărbați closeted pot face iubitii mare , deoarece acestea au deseori un entuziasm dobandita si entuziasm despre dragoste, fiind atât de nou pentru cultura gay. Ele sunt mai puțin blazați de matrimoniale gay din cauza lipsei lor de experiență și de expunere, iar acestea pot fi bune cu limite și pacing o relație pentru a permite acesteia să formeze organic.

Pe de altă parte, aceste relații necesită compromisuri semnificative, sacrificiu, flexibilitate, și inhibarea pe partea mai mult partener într-un moment în viața lor, unde au petrecut o mare energie în creștere din dulap cu dezvoltarea lor de identitate.

Va trebui să decidă pentru tine, dacă întâlnește cu un bărbat closeted ar fi considerată o capcană întâlnire. Este recomandat să temperăm entuziasmul cu chimia te simți pentru acest nou hottie și să efectueze o analiză aprofundată a raportului cost / beneficiu cu privire la avantajele și dezavantajele de a se aventura într-o astfel de alegere. Completați un inventar personal al valorilor dumneavoastră și cerințele personale pentru ceea ce caută într-un partener și o relație și de a determina dacă cineva datând closeted este compatibil cu această viziune pentru ceea ce caută.

Surse Foto: wonderhowto.com