Dating jocuri femeile nu ar trebui să joace

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cand femeile incepe intalniri oameni noi, ar putea fi necesar să se spună: „Domnilor, porniți motoarele!“ La urma urmei, entuziasmul de a fi cu o fata noua este cu siguranță obligat pentru a obține un tip un pic mai sus revved. Din păcate, cu toate acestea, strigătul de luptă noi de prea multe ori par pentru a obține de la voi, doamnelor, este, „Să înceapă jocurile!“

Este normal într -o anumită măsură , pentru a „simți în“ noul partener sau potențial partener cu unele teste, încercări și curveballs. Dar prea multe jocuri poate fi , de asemenea , un semn de nesiguranță, o primadonă atitudine sau chiar mai devreme o putere apuca pentru a obține mâna de sus în relație.

load...

Relațiile autentice nu prospera pe gamesmanship, și poate chiar submina șansele la o poveste de dragoste funcțională și de durată.

Să ne uităm la unele dintre jocurile femeilor joacă, consecințele posibile ale acestora și tehnici mai bune de a utiliza.

1. Greu pentru a obține.

Cea mai veche găselniță în carte este joc greu pentru a obține. Există modalități eficiente și căi greșite de a folosi această tehnică.

Ai făcut să dovedească că el a avut ceea ce este nevoie pentru a lipi în jurul valorii de prin respingere și ambivalență. Dar el a concurat bine împotriva altor pretendenti, iar acum te-l intalniri.

load...

Dacă ține pasul sarcasmul și non-susținere loviturile, vă sunt susceptibile de a face omul crede că el nu va fi niciodată suficient de bun pentru tine în mintea ta.

Amintiți-vă că oamenii nu au sentimente, și au nevoie să se simtă în siguranță într-o relație, la fel cum faci. Ai vrea cu adevărat un om cu nici un ego sau stima de sine, la toate?

Este posibil să-l pierzi sau sa-l transforme intr-un catelus rănit pe care tocmai l-ați opri pese. Puteți avea încă distractiv, dar asigurați-vă că pentru a avea unele momente de sarcini în care vă construi ego-ul său și să valideze vrednicia ca dată.

2. Tease dar nu te rog.

Ca femeie, ai dreptul de a determina ritmul relației fizice și nu au nici un fel de obligație de a se deda dorința sa de a explora Wonderland corpului tau.

Dar nu ar oferi bomboane la un copil mic și apoi trageți-l departe atunci când el ajunge pentru ea. Asta e imatur, și poate chiar periculos.

Semnalele mixte nu sunt bune pentru o relație. Oameni buni sunt dispuși să aștepte până când sunteți gata să se bucure de plăcerile fizice, dar ei nu vor să fie tantalized la un pas de ecstasy doar pentru a avea privilegiile lor revocate atunci când se bate la ușă.

load...

Dacă aveți de gând să arate ca Jessica Rabbit, vorbesc un joc sexual bun și de a folosi mâinile în mod liber sub catarama centura lui. El nu va va aștepta să se transforme în Albă ca Zăpada, când el încearcă să reciproc.

Este bine să îl lase să știe că el conduce te sălbatice, atâta timp cât nu par a fi oferindu-i permisiunea pentru mai mult decât sunteți pregătit să ofere.

Cu excepția cazului în care doriți să-l confunde și se lasă să se gândească că ești un fulg, să-l știe unde se trage linia înainte de el încearcă să-l traverseze.

„Fete mari nu folosesc ocolite

metode de a instrui oamenii lor.“

3. Flirtezi cu alți tipi.

S-ar putea să-l facă gelos, sau s-ar putea face doar să-l nebun. Nu ar fi foarte încântat dacă a fost verificat fiecare fată în locul și oferindu-le fiecare un zâmbet mare și salut plăcut, și el nu va place, fie.

Dacă doriți să să știe că el are de lucru înainte de a fi într-adevăr fata lui, există modalități mai bune.

El va vedea modul în care alți tipi se uită la tine, și care îl va ține pe degetele de la picioare. Dar flirtul este mult mai probabil să-l pună pe călcâie.

Este lipsit de respect și insultătoare flirt în fața data. El merită toată atenția ta.

Dar ai putea explica unele scurte zambete nevinovate cu ochii căscați spunând tu erai doar politicos. Aceasta ar avea același efect fără nerușinarea și sufla în ego-ul său.

Există o linie fină între ajutându-l vadă că sunt atractive pentru alți oameni și care acționează ca tine sunt atrasi de ele.

4. Făcându-l pe robul tău umil.

Acesta este un joc pentru dive și nu ar trebui să fie utilizate pe băieți într-adevăr interesează. Unii tipi vor sari prin orice cercuri doar pentru a fi aproape de tine, dar acestea sunt genul de tipi te pierd respectul pentru rapid și au fost, probabil, doar încercarea de umor, în primul rând.

El s-ar putea merge pe o gâscă o dată doar pentru a satisface capriciu pentru un con de înghețată. Dar numai un prost va rula comisioane tot timpul, mai ales dacă sunt doar încercarea de a vedea cât de departe poți să-l împinge.

Și dacă ai de gând să-l întreb pentru a obține tampoanele tale, ar fi mai bine bolnav în pat, cu febră de 103.

Dacă sunteți într-un concurs cu o prietena pentru drepturi de lauda peste care se poate încheia un tip mai strâns în jurul ei degetul mic, încercați să-l pe Chumps și nu pe „The One“. Dacă reușesc să creeze un prost, vei sfârși fiind cel care pierde.

Dacă doriți să testați limitele, l lasa sa fie ceva pentru tine cu adevarat nevoie. A se vedea dacă el va ajuta pe mama ta ridica noua canapea, vă ajuta să alegeți un nou gaz gratar sau cârlig până DVR.

Jocuri Ies cu cineva poate fi distractiv, uneori, dar ele au un dezavantaj mare. Ei tind să vă trateze toți prietenii tăi la fel, ceea ce înseamnă că va fi repetarea aceleași greșeli care au contribuit la dispariția relațiilor anterioare.

Fete mari nu folosesc metode ocolite sau nerespectuos pentru a testa sau a instrui oamenii lor, iar băieții într-adevăr mari sunt toate în căutarea pentru fete mari.