Dating lecții de la justin bieber (și alte 4 celebrități)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Celebrități pe scena datând au ochii publicului de a le analiza în orice moment.

Asta e bine pentru noi, pentru că putem învăța din succesele lor întâlniri și downfalls.These pot varia de oriunde de relații complet perfecte la flings laughably nebun.

Iată câteva sfaturi conferite asupra noastră prin observarea obiceiurile matrimoniale și personalități ale unor daters în special celebre.

load...

1. Justin Bieber

Bieber este un caz interesant de a fi un tip atractiv. Cei mai mulți oameni cred că el este complet nebun și, în principal antipatic, dar femeile încă înnebuni pentru el și nu va ezita să fie cu el.

Acest lucru arată atracție nu este logic. Poți fi cel mai nebunesc și mai sălbatică tip , dar încă se termina cu orice fată.

Acesta vă poate ajuta de fapt, în unele cazuri. Fiind nebun este, cu siguranță, nu sfătuit, dar este cu siguranță mult mai interesant decât a fi plictisitor.

1. John Mayer

Primarul este cunoscut ca un atrăgătorul actor pe scena celebritate întâlnire. El a datat multe dintre numele mari din dovada Hollywood.He lui poti fi foarte încrezător, oarecum arogant și într - adevăr lipsită de griji și funcționează.

load...

Mix de personalitate de tip frumos băiat / rău este irezistibil femeilor și pare să le suge în la command.This lui ne arată amestecarea unele atât obraznic și frumos este cu siguranta una dintre combinatiile magice.

Mulți tipi lipi fie frumos sau obraznic. Cu toate acestea, aceste calități au o sansa mare de a nu pe cont propriu. Trebuie să fii diversă și să aibă o personalitate care pot afișa ambele fețe ale monedei, mai degrabă decât doar unul.

Se amestecă-l. Femeile ca varietate emoțională.

2. Robert Pattinson

Pentru baieti, fiind un amestec de misterios și romantic poate obține atracție de la femei. De la rolul său vampir în filmele „Twilight“, Robert Pattinson ne arată femeile place alura de necunoscut.

Atunci când femeile simt există unele mister despre tine și intensitate, ele devin curioși la ceea ce este în spatele ei. Această aură a urmat Pattinson dupa ce a jucat aceste roluri și încă îi dă o energie care trage de oameni în.

load...

Dacă se poate face același lucru și de a crea o impresie, veți avea aceeași tragere. Vidul întunecat și necunoscut este ceva ce oamenii vor fi întotdeauna curios să exploreze.

4. Taylor Swift

Datând de serie poate fi o modalitate foarte bună de a afla mai multe despre tine si ceea ce vrei într - un partener.

Cu toate acestea, Swift este nevoie la nivelul următor prin datarea de tone de celebrități și de a merge publice cu breakups.She ei a câștigat o reputație de întâlnire în serie, și nu este unul bun.

Trebuie să ne stabilească înainte de a găsi pe cineva. Nici o cantitate de întâlnire va rezolva problemele pe care le pot transporta cu noi, astfel încât să ia ceva timp pentru a investiga ce se întâmplă în interior. Ia fel de mult timp trebuie să-l rezolve înainte de a lua din nou relația se arunca cu capul.

5. Beyonce Knowles

Beyonce este cu siguranta un exemplu de stabilitate și alegeri inteligente. Ea nu a fost cunoscut de mult pentru dating.She imprudență sau aleatoare a terminat alegerea pe cineva cu o stabilitate și un potențial pe termen lung si a ramas cu el destul de mulți ani.

În cazul ei, ea ne arată luați-o încet și luarea deciziilor corecte pot lucra cu siguranta pe termen lung. Stick la cine sunteți și să ia timp pentru a afla despre tine. Apoi, puteți găsi persoana care te potrivește.

După o lungă perioadă de timp datând Jay-Z, ea a sigilat afacere cu el. Destul de inteligent dacă mă întrebați.